Kaut kā mani ir paķēris šis forums(piereģistrējos vienam postam).
Interesanti palasīt sieviešu viedokļus. Bet te mans.
Esmu visās savās attiecībās bijis tas pirmais. Maģiski, bet spēju iemīlēt arī sievieti, pret kuru man nav jūtas, bet ir tikai simpātijas. Un tad vienā brīdī pamodies palūkojies uz viņu un saproti, ka tev viņa tiešām ir kļuvusi dārgākā, skaistākā un vienīgā sieviete uz pasaules.
Bet smieklīgākais ir tas, ka mani piemēram ir krāpušas lielākā daļa manu bijušo meiteņu un tieši ar bijušajiem - lielajām dzīves mīlestībām utt.
Varu pastāstīt piemēru - satikos ar meiteni neilgi, bet nu sanāca, ka nokrāpa mani sadzērusies. Centos vēl visu saglābt un tā, bet nu beidzās. Tad satikos pēc pāris gadiem uzrakstīja, kad bija grūti utt. satikāmies runājāmies, man jau viss bija aizmirsies un piedots un tad viņa man uzdeva jautājumu, bet kādēļ es nevaru mīlēt tevi. Pārņēma dalītas emocijas - Ja vēlies var, bet ir jāvēlas un nedrīkst skatīties uz cilvēku, kā uz pašsaprotamu lietu, kas vienmēr būs blakus. Un emocija, jā kādēļ? Pāris reizes vēl tikāmies, bet nu es sapratu, ka nu vairs neko nesalabos. ( šis nav drausmīgākais, krāpšanas stāsts manā pieredzē)
No tā radās skarba atziņa, par liekulību, bet tai pat laikā pašam pat bija vēlme labāk dzīvot melos. Liekas lielākā, problēma sievietēm ir palaist tās lielās mīlestības, bet nepalaižot jau jauns nekas nespēj rasties - tik cik mirkļa vājumi.