Lancaster ar apzīmējumu tizla, Tu domaā, ka tur nav ko pirkt, vai arī, ka ir dārgi, man interesē pavisam dažas lietas, kas taxfree varētu būt ar labu cenu.
Tur ir MAC veikals, Benefit, paliels dažādas kosmētikas veikals, kur, man liekas, Chanel arī ir, TF gan nebiju ievērojusi.
Man gan Stansted lidostas tax free patīk.
Zīle, jā, bet zini, ne vienmēr var pateikt, kas būs kas nebūs, jo var būt, ka veikals ir mazs un nekā tur nav- tikai kaut kādi sūdiņi un tik pat labi var būt tā, ka ir liels veikals un var izpriecāties uz velna paraušanu! :D
Nu es tur pēdējo reizi biju oktobrī, neatceros vairs visu tik labi. Dārgā gala kosmētika tur ir, visādi bruļiki un saulesbrilles tur arī ir. Vieglāk pateikt kā tur nav :D Bet par TF es tiešām neko nevaru pateikt.
Bet tas jau jebkrā vietā tā ir. Piem Alfas Kolonna un Barona Centra Kolonna ( vairs nav ). Viena liela otra maza.
Vienkārši Tu raksti, kad daudzus veikalus nezini, bet tak var izpētīt netā kas tie par veikaliem un pēc lidostas kartes, veikalu izvietojuma un lieluma var arī daudz ko pateikt.
Jo to jau vai katrā lidostas veikalā ir tieši tā manta kuru Tu gribi arī neviens nepateiks. Protams vēl vari apzvanīt lidostas veikalus un apjautājies ir vai nav.
Nu kaut kāds tàds tas funktieris :)