Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Apburtais loks.

10 gadi
Reitings 150
Reģ: 30.09.2012
Sveikas!
Tiesi ta apburtais loks, jau no bernibas esmu bijusi maza auguma,un gurnu dala pilna meitene.
Man saka aizradit kad daudz edu,kaut gan vienmer edu daudz ar papild porcijam ,un svars ka bija 55kg ta ari bija jau kaut kadus 3 gadus. Paigaiso gadu vasara velejos uztaisit sevi izmainas lai 1 .septembri parsteigtu klasesbiedrus. Ta nu saku neest vispar,tikai dzeru kafiju. Es biezi noravos un paredos lidz veders plisa pusu. Ta nu izdomaju atri izvadit visu no sevis un saku lietot caurejas zales. Protams gribejas efektu atru tapec saku ar 1 tabletiti un beidzu ar visu pacinu(12tabletem) . Es notieveju par 3 kg,man patika to ko teica citi kad es esmu skaistaka palikusi ,sexigaka. Kadu menesi edu nonstopa,lidz ko atkal uz svariem ieraudziju 55 kg,nodomaju viss darbs veja. Un ta nu atkal keros pie savas brinumzalitem un tik uz prieksu jau pusgadu dzeru tas tabletes . Skats man briesmigs zili rinki,bezspeks,izkaulejusi,vecaku draudi par to ja vel reiz atradis mana soma tas tabletes ieliks psihonama. Esanas traucejumi dienam varu neest un tad atkal est. man jau tas ir apnicis, Meitenes man ir liela atkariba no tam tabletem iesakiet kaut ko,ludzu..?
17.01.2013 21:43 |

Reitings 328
Reģ: 14.10.2012
Nu, vienīgais, ko var ieteikt - ej vien pati uz to psihonamu, negaidi, kamēr vecāki ieliks....

Būtu jau skaisti, ka visas mēs tievas varētu palikt rijot un pļūtot.

Bet nēe, tur vajadzīgs veselīgs uzturs, sports, svaigs gaiss, pietiekams miegs, atpūta, utt, utt..
17.01.2013 21:46 |

Reitings 2080
Reģ: 05.11.2012
iesaku iet psiho namaa :D
17.01.2013 21:47 |

Reitings 419
Reģ: 08.01.2013
Uz atkarīgajiem ej, lai tevi atkačā. Tu tak reāli esi sabeigusi savu organismu. Ej meklē psihiatra palīdzību, ja sevi nevari savākt un joprojām tās zāles lieto.
17.01.2013 21:52 |

Reitings 63
Reģ: 16.03.2012
vienīgais, ko tev cilvēki var ieteikt, ir iet pie ārstiem. neviens te tavā vietā nevar izbeigt tavu apburto loku, vienīgi tu pati. jāsāk skatīties uz sevi citādāk, jo nav normāli, ja tev šķiet, ka pats galvenais tevī ir izskats un tas, cik tieva vai apaļīga esi. arī jāmeklē iemesli, kādēļ tik daudz ēd - varbūt psiholoģiski iemesli, varbūt kaut kas organismā trūkst. bet visticamāk jau psiholoģiski. tā kā.. ja iespējams, noteikti ej pie ārsta.
ja tev ir kārtējie vecāki, kas par ēšanas traucējumiem saka: "ārprāts, kā man var būt tik briesmīgs un pretīgs bērns" un netaisās tev palīdzēt, aizvedot un apmaksājot ārstus, tad žēl. bet ja patiešām vēlies, tad nav neiespējami pašai tikt no tā visa vaļā. tikai daudz grūtāk.
17.01.2013 22:10 |

Reitings 525
Reģ: 22.11.2011
Būs jāpaprovē.
17.01.2013 22:56 |

Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
Meklē speciālistu palīdzību. Vai tad Tev gribas nomirt?
17.01.2013 23:03 |

Reitings 72
Reģ: 20.11.2012
izskatās, ka nekas cits nepalīdzēs kā vien vēlme pašai izveseļoties un meklēt speciālista palīdzību! Cerams, ka tev viss izdosies ;)
17.01.2013 23:11 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits