Iepazīšanās klubos?

Reitings 2
Reģ: 17.01.2013
Ko jūs sakiet par iepazīšanos attiecībām naktsklubos, bāros?
Manu draudzeņu pieredze ir diezgan skarba.
Iepazīstas ar puisi kādā no naktsklubiem, bāriem, puisis izmaksā dzērienu un gaida kaut ko pretī, kādu bonusiņu. Draudzenes man protams ir šķīstas, tāpēc nepadodas vīrietim un uz mājām neiet. Bet mani šokēja, man labākās draudzenēs māsīca, kura ir Jehovas lieciniekos, nezinu īsti, kas tas ir, bet man liekas, ka tā ir vieta kur vienkopus apgrozās ticīgi, šķīsti cilvēki. Viņai ir 21 gads, brunete, figūrīga, mācās augstskolā Rīgā, diezgan tāda pareiza, neesmu redzējusi viņu smēķējam un dzeram alkoholu saturošus dzērienus. Bet nesen viņa esot norāvusies, sākusi staigāt pa klubiem, bāriem. Iepazinusies ČBK ar kaut kādiem džekiem (VIENA PATI), viņai ir uznācis kaut kāds dullums. Kad parunājam, saka, ka beidzot grib nopietnas attiecības, bet tādos klubos taču nopietnas attiecības nevar atrast, tur vīrieši par glāzi dzēriena gaida bonusus, attiecībām var iepazīties citur (iepazīšanaš aģentūras, portāli, draugs draugam iesaka takā utm.)

Pēc Martina pieprasījuma, varu pateikt, ka tā meiča galīgi norāvusies no ceļa. Tā kā mana tā druška, viņai nogalvojusi patēriņa kredītu 1600Ls vērtībā, katru mēnesi esot jāmaksā 60Ls, tad nu jau 3 mēneši, ka patēriņas kredīta summu velk no druškas konta, un neko nevar padarīt. Mistiskākais, ka nav zināms kur tā māsīca to naudu nopļurzājusi.
Iespējams tie džeki no ČBK viņu izmanto, bet palīdzēt nekā nespējam. Tur jau tā sāls, ka klubos tusējas vieni vienīgi naudas kāri veči, kuriem interesē kāds labus. Neies tas puisis tak uzsaukt aliņu Corona, ja nebūs skaidrs, ka pēc tam būs kāds prieciņš. Pašai ir gana liela pieredze. Vienreiz ar mīļumu taisījām eksperimentu, draugs man iedva 20 Ls uz nakti, ja es šos 20Ls iztērēšu, pati vainīga, bet ja man makā būs šie 20Ls, nākamajā dienā dabūšu vēl 20Ls. Sēdēju 2h pie tukšas bāra letes, neviens čalis nepienāca klāt, neuzsauca kokču, kāds pienāca un gribēja sarunu uzsākt, sāka stāstīt par savu statusu bembi kaut kādu graustu, un viss tik kruta, viņš mani neatstāja 2h un neko neuzsauca, pats sūca lētāko alu no 2 litra kausa. Un tad viņš man uzdeva tādus jautājumus- par ko strādā, tev ir savs dzīvoklis, labi maksā, čalis tev ir utm?
Kad šis atšuvās, 3 naktī pati sev nopirku Margaritu, un ko ne, uzradās uzreiz meitu lencēji, bez nekā, prasu kāpēc nedzer, tad tur ērču pote esot bijusi, tad nākamajā dienā asinis jānodod un citas atmaksas.
Nu tā kaut kā!
Klubos nevar iepazīties!
17.01.2013 21:20 |

Reitings 2552
Reģ: 11.04.2011
laikam jāiepazīst jauni un arī kārtīgi cilvēki
tik nezinu, kur
18.01.2013 14:59 |

Reitings 1951
Reģ: 17.03.2009
Tiku līdz daļai par jehovas lieciniekiem, un tur es uzskatu, ka nav runa par klubu slikto ietekmi uz viņiem, bet gan uz pašu audzināšanu kā tādu!

Man diemžēl radinieku tur ir smagi iepinušies un tad nu es redzu kā viņiem tur notiek. Liela daļa jauniešu tiek audzināti kaut kados mistisko rāmjos, ka neko nevar, ne pa labi ne pa kreisi, un tad vienā brīdi viena ļoti liela daļa noraujās un nav svarīgi vai tas ir klubs vai cita vieta.

Par pašiem klubiem- ir ļoti individuāli, pašam ar galvu jādomā, ar ko un par ko runā ar ko iepzīstas un no kā pieņem dzērienus, ir daudzas ļoti naivas meitenes, kas uzticas visam ko viņām saka, un ir, protams, arī visādi veiksmīgi gadījumi.
18.01.2013 15:00 |

Reitings 1951
Reģ: 17.03.2009
Vēl varu pateikt, ka cilvēki, kas auguši jehovas liecinieku ģimenēs vispār ir ļoti naivi un ja godīgi ar ļoti samaitātu dzīves uzteveri, teiktu, ka pat pastulbi, jo jau no pašas bērnības viņiem stāsta kaut kādas pasakas par jaunās pasaules atnākšamnu un visādus tādus mēslus, nevis ieaudzina normālas vērtības, tāpēc, kad viņi noraujas no ķēdes tad daudz trakāk kā normāli cilvēki. Pati esmu to redzējusi!
18.01.2013 15:03 |

Reitings 7497
Reģ: 29.01.2009
uz klubiem eju laikam vismaz reizi nedēļā. pārsvarā man riebjas, ka gandrīz katru reizi man kāds uzsit pa dibenu, apķer, sāk matus glāstīt utt. nemaz nemēģinot iepazīties. lai gan neesmu nekāda supermoidele un klubos neizskatos pēc maukas, tik un tā tā attieksme klubos mani vajā. pirmīt piens bija vienīgā vieta, kur tā nesmuki neuzmācās, bet pēdējās divas rezies arī tur pret mani ne īpaši galanti izturējās. tā kā secinu - liela daļa čaļu klubos cer uz viegli dabūjamām meitenēm

klubos ļoti reti runāju ar pretējā dzimuma pārstāvjiem, bet pāris reizes esmu iepazinusies arī ar foršiem cilvēkiem. diemžēl kā vīrieši viņi mani nesasitīja, jo esmu iemīlējusies, bet kā cilvēki un draugi - pat ļoti. jāsaka, ka tomēr piens ir praktiski vienīgā vieta, kur esmu satikusi patīkamus un galantus puišus.

tā kā pati esmu normāls cilvēks, lai gan esju uz klubiem regulāri, tad uzskatu, ka uz klubiem iet arī normāli cilvēki, kuri var kļūt par otro pusīti uz ilgu laiku, ne tikai uz 1 nakti :)
18.01.2013 15:03 |

Reitings 7497
un dzērienus pieņemu ļoti reti, parasti tikai no paziņām.

kad biju ar nazi un briedi Justā, pirkām dzērienus, un bārmenis pateica, ka par mums jau samaksāts. tas bija jauki. un vīrietis, kas par mums samaksāja, nemaz neuzmācās mums.
18.01.2013 15:06 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Pārmaiņu pēc pāris dziesmiņas no .. neierasta repertuāra :D

http://www.youtube.com/watch?v=1LjBH4IcqtU

http://www.youtube.com/watch?v=HugoqiLy5EA
18.01.2013 15:07 |

Reitings 2552
palasīju par Jehovas lieciniekiem, jo neko par to nezināju. liekas līdzīgi kā tādai sektai. un atkal visa pamatā ir ticība.
18.01.2013 15:09 |

Reitings 7497
disaster, tā arī ir sekta
18.01.2013 15:10 |

Reitings 2552
^^ - Tu dejo kā tajā 1. klipiņā? :D
18.01.2013 15:12 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
Ja 2h nosēdi pie letes un neviens nepienāk klāt, tad varbūt izdari secinājumus par savu izskatu.
Klubos var iepazīties. Esmu iepazinusies ar vairākiem tiešām foršiem puišiem, ar dažiem joprojām uzturam draudzīgas attiecības pat pēc vairākiem gadiem.
Parasti uzvedos visai prātīgi un ne pārāk izaicinoši, bet dažkārt vienkārši ar draudzenēm naktī esam gājušas ar kluba iepazītiem džekiem uz maķīti, braukuši uz jūru vai vēl sazin kur. Bet tas tā- for fun, nevis koļīšanās nolūkos.
Un man jau liekas, ka klubos tomēr vairāk iet koļīties, nevis dejot. Bet nu, tā vnk ir laikmeta iezīme :)
18.01.2013 15:13 |

Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
Es arī pārsvarā nedejoju ar svešiem :D Tā kā esmu aizņemta, tad es klubos nostādu augstu, augstu latiņu, ka padejošu tikai ar tādu, kurš būs pietiekami simpātisks priekš manis.. Bet, godīgi sakot, man liekas ir ļoti retas situācijas, kad puisis uzaicina tiešām tikai padejot, pārsvarā tie ir iepazīšanās mēģinājumi, ne tikai deja.
18.01.2013 15:16 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Jau daudz gadus esmu kopš ar vīrieti, kurš mani uzrunāja tieši klubā. Jā, viens otru zinājām jau pirms tam, bet nekādu kontaktu nebija.
18.01.2013 15:17 |

Reitings 1603
Disaster mācos arī tā, bet tikai, lai iekustinātu ķermeni priekš salsas .. klubiņā es tā neriskēju dejot - par pediņu noturēs :D
18.01.2013 15:20 |

Reitings 7497
ujj par pediņie runājot :

nesen klubā satiku to "androgīno modeli Jaroslavu"

gandrīz nokritu aiz izbīļa :D :D :D viņam bija arī pieliekamie krūtsgali, manuprāt :D
18.01.2013 15:25 |

Reitings 159
^^ Tu tā runā, ka pilnīgi sakārdināji tā, ka gribas aiziet ar Tevi padejot :D!

Bet par to, kāpēc atsaka - iespējams tāpēc, ka ir tik ļoti maz puišu, kas grib tikai padejot. Meitenēm neticas, ka var uzaicināt uz deju un nesāks tev līst klāt, vai vēl ko piedāvāt un aicināt kaut kur.

P.S. Vispār nav pieklājīgi atteikt, ja puisis aicina dejot. To arī cenšos ievērot, vienalga viņš māk vai nemāk dejot (parasti tie, kas nemāk dejot, mēdz aicināt tikai 1 deju dejot). Es pati uzreiz atsaku tikai tad, ja redzu, ka puisis ir labi iedzēris un knapi stāv uz kājām. Pēc viena atgadījuma, vairs neriskēju ar tādu iet dejot. Tieši vakar biju ČBK, tā pavēlāk sanāca iegriezties tur.. visi, kas bija spējīgi dejot, jau dejoja, bet pārējie bija tikai tādi, kas planēja apkārt un viss, ko viņi redzēja, noteikti bija -virpuļi, virpuļi :D. Daudziem nācās atteikt - skumji.
18.01.2013 15:49 |

Reitings 1603
Kašķīte uzaicinātu, bet, tā kā esmu pusaizņemts un mans "projekts" nav vēl devis atbildi uz jautājumu par attiecībām, tad neriskēju visu sabojāt :D

Vot to es saprotu! Vismaz vienu deju taču čalim var veltīt .. ne jau Jūsu roku lūdz .. protams, ja nav pieļurbājies un nav sievietei viņš jābalsta un jāvada ..
18.01.2013 16:04 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Lancaster, :D :D :D ak dievs...
18.01.2013 16:09 |

Reitings 7497
Pievakare,
klausies tālāko stāstu par to čali :D :D :

mēs ar draudzeni bijām sudio 69. tur pārsvarā bija tādi uzkačāti armēņi, gruzīņi u.tml. nu tādi skarbie veči.

es saku draudzenei : "Šo čalīti taču piekaus, kad viņš uz tualeti aizies!"
viņš bija vēl ar kkādu puisi un meiteni, tad viens aiziet līdz tualetei un neatgriežas. viņa draugi sākumā apsēdās uz dīvāna un viņu gaida, tad saprata, ka nesagaidīs un aizgāja meklēt. bet cik es nopratu, tā arī neatrada :D tad pēc minūtēm 20-30 mēs aizgājām projām un tā arī neredzējām, kā tam Jaroslavam viss beidzās :D
18.01.2013 16:13 |

Reitings 7497
^^,
bet ja tas vīrietis man nekādas simpātijas neizraisa, kāpēc lai es kāptu sev pāri un ietu ar viņu dejot??? pat ja tā ir tikai deja...
18.01.2013 16:16 |

Reitings 159
^^ Vēlu, lai Tev viss izdodas ar "projektu", un kas zin.. varbūt kādreiz būs lemts padejot :D!
18.01.2013 16:17 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits