Iepazīšanās klubos?

Reitings 2
Reģ: 17.01.2013
Ko jūs sakiet par iepazīšanos attiecībām naktsklubos, bāros?
Manu draudzeņu pieredze ir diezgan skarba.
Iepazīstas ar puisi kādā no naktsklubiem, bāriem, puisis izmaksā dzērienu un gaida kaut ko pretī, kādu bonusiņu. Draudzenes man protams ir šķīstas, tāpēc nepadodas vīrietim un uz mājām neiet. Bet mani šokēja, man labākās draudzenēs māsīca, kura ir Jehovas lieciniekos, nezinu īsti, kas tas ir, bet man liekas, ka tā ir vieta kur vienkopus apgrozās ticīgi, šķīsti cilvēki. Viņai ir 21 gads, brunete, figūrīga, mācās augstskolā Rīgā, diezgan tāda pareiza, neesmu redzējusi viņu smēķējam un dzeram alkoholu saturošus dzērienus. Bet nesen viņa esot norāvusies, sākusi staigāt pa klubiem, bāriem. Iepazinusies ČBK ar kaut kādiem džekiem (VIENA PATI), viņai ir uznācis kaut kāds dullums. Kad parunājam, saka, ka beidzot grib nopietnas attiecības, bet tādos klubos taču nopietnas attiecības nevar atrast, tur vīrieši par glāzi dzēriena gaida bonusus, attiecībām var iepazīties citur (iepazīšanaš aģentūras, portāli, draugs draugam iesaka takā utm.)

Pēc Martina pieprasījuma, varu pateikt, ka tā meiča galīgi norāvusies no ceļa. Tā kā mana tā druška, viņai nogalvojusi patēriņa kredītu 1600Ls vērtībā, katru mēnesi esot jāmaksā 60Ls, tad nu jau 3 mēneši, ka patēriņas kredīta summu velk no druškas konta, un neko nevar padarīt. Mistiskākais, ka nav zināms kur tā māsīca to naudu nopļurzājusi.
Iespējams tie džeki no ČBK viņu izmanto, bet palīdzēt nekā nespējam. Tur jau tā sāls, ka klubos tusējas vieni vienīgi naudas kāri veči, kuriem interesē kāds labus. Neies tas puisis tak uzsaukt aliņu Corona, ja nebūs skaidrs, ka pēc tam būs kāds prieciņš. Pašai ir gana liela pieredze. Vienreiz ar mīļumu taisījām eksperimentu, draugs man iedva 20 Ls uz nakti, ja es šos 20Ls iztērēšu, pati vainīga, bet ja man makā būs šie 20Ls, nākamajā dienā dabūšu vēl 20Ls. Sēdēju 2h pie tukšas bāra letes, neviens čalis nepienāca klāt, neuzsauca kokču, kāds pienāca un gribēja sarunu uzsākt, sāka stāstīt par savu statusu bembi kaut kādu graustu, un viss tik kruta, viņš mani neatstāja 2h un neko neuzsauca, pats sūca lētāko alu no 2 litra kausa. Un tad viņš man uzdeva tādus jautājumus- par ko strādā, tev ir savs dzīvoklis, labi maksā, čalis tev ir utm?
Kad šis atšuvās, 3 naktī pati sev nopirku Margaritu, un ko ne, uzradās uzreiz meitu lencēji, bez nekā, prasu kāpēc nedzer, tad tur ērču pote esot bijusi, tad nākamajā dienā asinis jānodod un citas atmaksas.
Nu tā kaut kā!
Klubos nevar iepazīties!
17.01.2013 21:20 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
jautaajums - ar cik skaabu seju tu seedeeji pie taas baara letes?
lv esot, ir gadiijies ar skolas laika draudzeneem pastaigaat pa klubiem un ir buuts tajaa pashaa cbk uz kaadu konci. vienmeer ir atradushies taadi, kas vai nu uzsauc vai arii apmaksaa reekinu bez prasiishanas, uzmaakshanaas un nepiedieniigiem piedaavaajumiem kaut ko dariit peec tam.
18.01.2013 00:18 |

Reitings 1534
Reģ: 29.01.2009
Es domāju, ka Tu vienkārši esi neglīta, nevis "veči" ir bez naudas.
18.01.2013 00:36 |

Reitings 175
Reģ: 16.10.2012
Nu to sauc par norausanos no kedes. Meitene tgd censas izbaudit ko agrak nav varejusi. Mja. Reizem kad ar draugiem ejam uz kadu klubu var redzet tas meitenes kuram tik kokcus dabut no viriesiem. Nav brinums,ka dala viriesu ir piesardzigaki.
18.01.2013 01:10 |

Reitings 457
Reģ: 30.01.2012
Protams, ka klubos var iepazīties. Es ar savu draugu iepazinos (neko nemeklējot) un esam laimīgi kopā. Nesaprotu, kapec tik daudzas domā, ka tur nevar atrast nopietnas attiecības? Kurt tad vēl iepazīties? Internetā, uz ielas?
18.01.2013 08:32 |

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Kāds izskatās 2l kauss? :D
Pirmo reizi mūžā dzirdu, ka tādi ir klubu apritē.
18.01.2013 08:42 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
ēzeli! autore gan jau pārspīlēja! neesmu redzējusi nekur 2l kausu :D
Klubos esmu atradusi draudzeni, tusiņbiedrus, sarunbiedrus kādam laikam.
Vīrieši neiet klāt vai nu neglītām sievietēm, vai arī tādām,kuras ir ļoti skaistas, izskatās iedomīgas. Nav jānoraksta visi vīrieši,ja aizgāju vienreiz un patrāpījās neinteresanti, skopuļi. vispār uz klubu nav ,ko iet ar domu- man tagad visu nakti izmaksās dzērienus un ieciklēties uz šo domu, jo vīrieša obligāts pienākums nav kādai izmaksāt un vispār izmaksāt katrai,kurai ir pienācis klāt klubā. atkarīgs kādas sievietes patīk konkrētā kluba vīriešiem. nezinu kā citām, bet man ir tā,kad citur eju un zinu,kad pa visu nakti neviens nepiesieties, bet citur - 5 pa nakti mēģina iepazīties..citā klubā ir dāsnāki vīrieši uz izmaksāšanu sievietēm, bet citā vairāk skopuļi. tomēr katrā klubā atšķirās publika.
18.01.2013 09:02 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Ja labi grib, mierīgi var iepazīities klubos! Man tik jāatzīst, ka neesmu to darījis:D Jo uz klubu eju dejot un 95% gadījumu ar pazīstamām meitenēm no deju nodarbībām vai vienkārši iepazītām sievietēm. Un alkoholam dejojot nav jēgas - viss tāpat iziet :D Vējā izmesta nauda :D Ja vien negribas ko garšīgu mierīgi pasūknēt ..

Bet iepazīties var!

Kas attiecas uz tādiem, kas izmanto meitenes, lai paši pielaktos - pirmo reizi dzirdu par tādiem! Un par sektantiem labāk neizteikšos - visi viņi vienā maisā bāžami ..

ČBK - nu jau var teikt, ka diezgan regulāri tur parādos un vienīgā problēma, kas tur, tāpat kā citos random klubos ir, piedzērušās sejas, kas man nepatīk .. viss pārējais ir ok. Vēl deju placis tur varētu būt lielāks, jo 4d 5d 6d tur mēdz būt dikti piebāzts .. nu jau lēnām jāpārceļas uz Laternu stundā .. tur publika arī atbilstošāka manam vecumam, mazāk sadzērušos seju un vairāk vietas dejošanai:D
18.01.2013 09:03 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
^^ ! man ir bijis,kad kāds pienāk klāt sāk sarunu un prasa manu dzērienu, vai arī pat bez atļaujas mēģina paņemt un padzert! neviens nav prasījis -izmaksā man aliņu (vismaz neatceros:D ), bet ir tvēris pēc manas dzērienu glāzes. ir arī bijis,kad dejoju , ir nolikta glāze uz galda un skatos- svešinieks jau savu roku pēc viņas tver. tad gan eju klāt un saku savu stingro vārdu:D nekaunīgi!
18.01.2013 09:08 |

Reitings 217
Reģ: 15.11.2012
Uz klubiem eju padejot un tikai ar savu kompāniju (pārsvarā pārīši), bet tāpat kaut kādi krokši paspēj piesieties, kamēr veči aiziet uzpīpēt. :D Un laulības gredzena parādīšana viņiem neliek atšūties. :D
Tā kā iepazīties gribētāju netrūkst, bet par kvalitāti man grūti spriest.
18.01.2013 09:18 |

Reitings 2248
Reģ: 12.03.2009
nesaprotu, kur tas apgalvojums radies, ka klubos iepazīties nevar. Ar visiem saviem puišiem esmu iepazinusies klubos, ilgākās attiecības bija 2 un 3 gadi, ar tagadējo arī iepazinos klubā..Un visi normāli- izskatīgi, ar izglītībās, strādājoši utt..Tā kā vismaz man šķiet, ak tā ir top vieta, kur iepazīties, bet katram savs.
18.01.2013 09:21 |

Reitings 1603
Sniegpulkseteniite njā, tātad būs jāpavēro .. pilnīgs bezpriģels!!! Es zinu, ka ir nekaunīgi cilvēki, bet tik ļoti??? Nožēlojami ..

Man arī ir viena paziņa, kas klubā ļoti reti pērk alko .. viņai ļoti labi padodas panākt, ka vīrieši viņai uzsauc :D Pēdējo (un vienīgo) reizi, kad biju Jelgavas čbk, šoferēju un man visu vakaru līdzbraucēji uzsauca suliņas, jo par degvielu maksāju es .. nu tad manu suliņu viņai izmaksāja nepazīstams čalis:D Pilnīgs lulū :D Bet nu Jelgavas ČBK tiešām ir ļoti foršs klubiņš! Noteikti tur vēl atgriezīšos :D
18.01.2013 09:24 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Kaut kāds dīvains tas stāstiņš....

Nesaprotu kā 2h var nosēdēt un neviens nepienāk klāt... vai nu izskatījies tiešām pēc cūkas vai sēdēji ar super naidīgu sejas izteiksmi.... viens no iemesliem, kāpēc mani klubi baigi nesaista ir tieši tas, ka esmu aizņemta un neeju tur iepazīties, bet ja eju tad ar draudzenēm iedzert un padejot... Mani kaitina, ka man uzbāžas un klubos to dara nepārtraukti... līdz man vairs nav patīkami tur uzturēties...

Uz brīdi palikt vienai klubā vispār ir nāve ( piemēram kamēr draudzene uz tualeti aiziet), tad kā likts ir klāt kāds un mēģina uzsākt sarunu...

Par dzērieniem... brīnos, ka te daudzas ir tik vieglprātīgas... es NEKAD NEKAD neļauju sev uzsaukt dzērienu, un pati klubos dzeru šotiņus, jo vairākām pazīstamām meitenēm šādi ir iebarots sazin kas un ir entie stāsti dzirdēti, par sazāļotām meitenēm kuras attopas sazin kur aplaupītas, saplēstām drēbēm un nesaprotot neko... NAV BAIL, tām kuras te iet apzināti sēdēt pie bāra, lai uzsauc un tām kuras dejojot atstāj glāzes kaut kur...??

ČBK... ak tu jēziņ.. vienreiz biju ( kolēģes aizvilka) ... vairāk nekad negribu iet...
18.01.2013 09:26 |

Reitings 1603
Un vēl viens prikols no pieredzes! Arī ČBK Rīgā - vienīgo reizi, kad aizgāju viens uz klubu!!! Pirms tam biju padejot salsu, bet izrādījās, ka tur nebija neviena manējā, tāpēc tur ilgi neuzkavējos un nolēmu aiziet viens uz ČBK ..

Tad nu sekojošs prikols .. nu neesmu es neglītenis! Nebiju arī dzēris! Saģērbies var būt kapeiku par zolīdu priekš kluba .. protams, es vēlos dejot ar sievietēm, kas vismaz kaut cik māk dejot un es varēšu ar viņu normāļi padejot - tad nu uz tādām skatos. Izņēmuma kārtā var padejot arī ar tādām, kas nemāk, protams:D Tad nu pa visu vakaru ar mani piekrita dejot ne vairāk ne mazāk kā TIKAI 2 sievietes no apmēram 10, kuras aicināju !!!! Bļāviens .. es biju sasodīti pārsteigts!!! Es pat negribēju iepazīties! Kur nu vēl ko vairāk! Vienīgais, ko vēlējos, bija normāli padejot ..

Bija tur viena sieviete arī ar savu vīru - ļoti labi dejoja, bet vīrs .. nepārāk. Tad nu piegāju uzaicināt, bet viņa man atteica, jo esot precējusies .. es viņai - jā, redzu, bet es vēlos tikai padejot! Tāpat mani atšuva .. nu WTF??? Tāpat ļoti daudzas, kas vienkārši pateica, ka nedejos un viss .. nu nokomentējiet man, lūdzu to, kāpēc nevar vienkārši padejot???

Kopš tās reizes sev nosolījos viens neiet uz klubu .. tikai kopā ar pazīstamiem meičukiem, kas nāks ar mani dejot ..
18.01.2013 09:37 |

Reitings 2552
Reģ: 11.04.2011
esmu novērojusi, ka uz ČBK iet tādi lauciskie puiši, bet kā viņi māk izgriezt :D
18.01.2013 09:39 |

Reitings 217
Reģ: 15.11.2012
^^,
Esmu dzirdējusi teicienu, ka "jāuzmanās no babņikiem un vīriešiem, kuri prot dejot". Laikam neesmu vienīgā, kas ir dzirdējusi tādu teicienu. :D

Tikai neprasi, ko tas nozīmē, jo pati vēl neesmu sapratusi (par vīriešiem, kas prot dejot). :D
18.01.2013 09:44 |

Reitings 2552
Reģ: 11.04.2011
es dejoju tikai ar smukajiem :D
18.01.2013 09:52 |

Reitings 1603
Like-A-Boss hmm .. neesmu neko tādu dzirdējis, bet noteikti nākotnei piefiksēšu ..
18.01.2013 09:54 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
^^
Eh, vaidzēja man būt ČBK. Noteikti neatteiktu. Es vienmēr piekrītu padejot, izņemot gadījumus, kad džeks kājās neturās vai parunāt nevar. Vienmēr atsaku vīriešiem kuriem trūkst priekšējo zobu :D
Pret pārējiem man nav iebildumu :)
18.01.2013 12:25 |

Reitings 130
Reģ: 23.08.2010
man arī ir pozitīva pieredze par iepazīšanos klubiņos, arī manu draugu,paziņu lokā. ar draugu arī tā iepazināmies.. un manā pieredzē arī gadījums, ka klubā ne tikai var salaist uz vienu vakaru un nākamajā dienā neatcerēties, bet salaist un kļūt par draugiem/paziņām uz daudziem gadiem :D
Jelgavas krekli.. mjā tiem ir tik laba aura :) lai arī sākotnēji krita uz nerviem tā latviešu mūzika ar laiku iepatikās, iepatikās griezties dejā ar čaļiem.. laikam šāda veida klubos, kur tomēr dejo pāros ir lielāka iespēja sapazīties, nekā tajos, kur katrs tresī viens otrAm blakus!
18.01.2013 12:43 |

Reitings 2569
Reģ: 16.07.2012
Like-a-Boss,

mans paziņu loks apliecina, ka babņiks ir sinonīms dejotājam. :D Visi kā viens!
18.01.2013 12:47 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits