chuksene, veiksmīti tev!
Protams, būtu labi atmest jau pirms tam, taču, tici man, kad ieraudzīsi otro stīpiņu testā, dūms kaklā kodīs. Man bija neplānots "iekritiens", uzzināju, ka esmu stāvoklī, kad biju jau 2 mēnesī, jo pirmajā mistiskā kārtā vēl bia MR. Tad, nu, rēķini - 2 mēn nopīpējos. Pati baigi par to uztraucos sākumā, taču man pagadījās forša vecmāte (tas gan bija UK), kura mani ļoti nomierināja. Nesaku, ka vajag pīpēt, taču, ja nesanāk atmest vismaz gadu pirms grūtniecības, tad grūtniecības sāumā tevī tik un tā būs nikotīns, neatkrarīgi vai pīpē vai nē. Tas dranķis tik ātri no organisma neiztīrās. Lai nu kā, manai meitiņai viss bija kārtībā. Galvenais - nestraukties par lietām, ko vairs nevar mainīt, jo stress un pārdzīvošana ietekmē augli reizēm pat sliktāk kā pīpēšana. Atceros, kad man vienreiz bija kašķisar draudzeni, man uznāca histēriskais raudiens. es dikti satraucos un finālā pilnā apavu veikalā zaudēju samaņu, nogāzos uz grīdas un atmodos slimnīcā. Kopš tās dienas vispār ne ar vienu vairs nestrīdejos un ne par ko nesatraucos - darīju, kā gribēju. Iesaku arī tev to piekopt. :)