Nu es nez, vai ir jēga meklēt kaut kādu risinājumu, ja ir nemitīgi strīdi par visu un jebko? Cik tad ilgi cilvēks to izturēs? Man arī bija tādas attiecības, kur ne šķirti, ne kopā nevar... Visu laiku, katru otro dienu strīdi un kasīšanās. Es jau no tiem strīdiem vairs pati sevi nepazinu, biju kļuvusi par histēriķi. Tad kādu dienu nāca apjausma, ka nu vairs tā nevar turpināt... Gribas mieru un klusumu, lai gan ļoti negribēju šķirties no cilvēka, jo mīlēju. Tad nu saņēmu rokās visu savu dūšu un attiecības izbeidzu. Viņš gan sākumā nenoticēja, ka esmu uz to spējīga, bet nu vienu dienu vnk savācu no dzīvokļa visas savas mantas un prom biju. Ļoti un ilgi to pārdzīvoju, liekas, ka pat vairāk, kā viņš, jo tiešām izšķīros, lai vienkārši vairs nebūtu tā jāstrīdās... Tad kaut kā sāka palikt vieglāk. Aizmirsu piebilst, ka pēc šķiršanās, man viņš bija jāredz dien dienā, jo kopā mācījāmies. Tā tāda manā garā pieredze, bet nu jāsaka, ka, ja autore tiešām jūt, ka tā turpināt vairs nevar un ka tie strīdi būs mūžigi un bezgalīgi, tad tiešām ir jāiet katram uz savu pusi. Bet, protams, ja liekas,ka var izturēt tādus nemitīgos kašķus, tad jādomā par kompromisu.