Man bija šādās attiecības, kurās likās, ka viņu mīlu, viņš mani arī, bet nu tie kašķi arī visu laiku bija, kā arī prātā ik pa laikam šķiršanās domas, kas ne tikai bija prātā, jo kopā bijā 1,5 gadu, taču pēdējā pusgadā mēģinājām izšķirties vismaz 5 reizes, taču nekas nesanāca. Abi sapratām, ka nu mums nav pa ceļam un vajadzētu šķirties, lai miers taču nevārējām.
Tāpēc uzskatu, ka ir pāri, kas nu nav radīti viens otram un kuriem katram savs ceļš ejams, tad nav jēga vienam otru mocīt. ;)
Kad vēl biju iepriekšējās attiecībās, tad notika dažas tādas lietas, ka sapratu, ka man sākt atkal patikt viens mans draugs, tas arī pielika lēnām punktu tām attiecībām, godīgi viņam pateicu, ka mums neiet, ka man sākt patikt cits, taču žēluma pēc vēl mēnesi novilkām, līdz beigās abi tiešām sapratām, ka loģiskāk ir izšķirties.
Lai gan ar ex nerunāju, jo nu 'pēc šķiršanās vairs tik gludi viss nebija, tomēr es atradu cilvēku, ko mīlu, un ar kuru esot kopā vairāk kā 5 gadus nekad neesmu domājusi par šķiršanos, kā arī zinu, ka mans ex ar atradis sev meiteni, ar kuru izskatās laimīgs un ir kopā ilgu laiku.