Problēmucītis

Reitings 9
Reģ: 17.01.2013
Kā saprotat šis nav īsts profils. Esmu šī foruma ļoti aktīva lietotāja,tāpēc kauns rakstīt no īstā profila.
Man ir tāda problēma, ka draugs piedāvā dzīvot kopā viņa 1 istabas dzīvoklī. Viss būtu forši, ja tualetē nebūtu plānas sienas. Man ir ļoti liels iet tualetē nokārtoties, jo tas taču ir dzirdams. Čuru var apslāpēt 2 veidos vai nu samazinot čuras spiedienu vai samest daudz papīru tualetē
Bet ar kakām ir briesmīgāk, viņam pods ir tāds kur ar klunkšķi viss veļas iekšā. Nav jau tā ka es viņu katru reizi sūtu uz veikalu kad gribas nokārtoties, bet es tiešām cenšos nokārtoties,kad viņš nav mājās. Balkona viņam nav, nesmēķē,tāpēc kakša likšana pīppauzēs atkrīt. Vai jums bija tādas pašas problēmas? Esam kopā 5 mēnešus un mīlam viens otru

Arī mantas būtu jāpārved pie viņa. Negribētu lai viņš rakājas pa manu puturu vai truseņu atvilktni un kur man likt paketes? viņam tualetē nav skapītis. Kaut prasīt lai tādu pieliek
17.01.2013 18:27 |

Reitings 2015
Reģ: 18.11.2012
Paldies par diskusiju. Apetīte pārgāja, bet nenosmieties :D
19.01.2013 15:09 |

Reitings 1033
Reģ: 13.09.2012
Psc :D :D :D
19.01.2013 15:13 |

Reitings 2015
Reģ: 18.11.2012
Kā saprotat šis nav īsts profils. Esmu šī foruma ļoti aktīva lietotāja,tāpēc kauns rakstīt no īstā profila.

Kāpēc šeit neviena nemin, kura ir tā aktīvā diskutētāja,kas izveidojusi šo diskusiju? :D Par sabiedrībā atpazīstamo bērna tēvu gan visas tādas minētājas. :D
19.01.2013 15:19 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)