plunksi var apslaapeet ar tualetes papiiru, sliktaak kad naak suudi aaraa ar skaljiem pirdieniem, tad ir jaaklepo tieshi uz pirdiena, lai aizsedzas, bet var sanaakt arii stulbi, ka cilveeki domaas, ka esi aizrijies ar savu suudu smaku, ja vislaik tur kleposi kaa lepras slimnieks
Dabiski ir arī palaist purkšķi, tas tā starp citu, bet tas tak nenozīmē, ka to dara otra priekšā!?Jaa, taa mees arii daram :D un nee, iekaare nav mazinaajusies :D es juutos labi, ka man nav jabaidaas staigaat sava drauga priekshaa bez kosmetikas, bumbierenees :D Apkaunojosi ir palaist purksji drauga draugu priekshaa :D
Dabīgi arī, ka piemetās caureja, ir vemšana u.t.t., bet tā ir intīma lieta, ar kuru jātiek galā vienam pašam, nevis, es atvainojos, jādirš, jāpirž un jāvemj citu klātbūtnē.nu te bik ir paarspileets- nav taa, ka es kad sagribu - tad pukaaju drauga priekshaa- bet ir gadiijies palaist netiishaam un ko tad man dariit, ka nesatureeju- iet kaarties ? :D vienkaarsi neredzu neko sliktu tajaa, kad es eju uz tualeti arii tad, ja draugs ir majaas :D kur tad man iet? laukaa? vai kaa raksta autore- suutiit vinju uz veikalu? un veel - ir logiski, ka es savaas majaas muusu kopiigaas vannasistabas plauktos turu savas higienas preces- pretiigi buutu , ja es meetaatu piepildiitus tamponos apkaart- tos gan es sleepju :D bet tiiras preces? par ko kauns?
bet apzināta gāzu laišana, atraugāšanās man nav saprotama!pilnīgi piekrītu, es arī ko tādu nevarētu atļauties vīra priekšā, ne viņš manā klātbūtne. Kaut gan kopā jau esam 10 gadus.
bet apzināta gāzu laišana, atraugāšanās man nav saprotama!sheit es tev piekriitu ;) tieshaam apzinaati ir taa stulbi, mes ari to attieciibas nekad taa nedaram, bet ir gadiijies gan vinjam, gan man taa neapzinaati, piemeeram, peedeejais, ko atceros bija, kad vins mani kutinaaja un taa sanaaca maza gaziite :D