Savaldzināšanas māksla

Reitings 2739
Reģ: 25.02.2009
Šī diskusija daudzām varētu kaitināt, jo noteikti jau ir pārmīta visdažādākajos veidos, taču es gribētu vēlreiz pacelt, jo jau atkal saprotu, ka man nav ne jausmas kā savaldzināt pretējo dzimumu. Nu tā, ka noskatot vienu eksemplāru, ņem tun sajaukt viņam galvu. Šķiet, ka man sanāk tieši pretējais - aizbaidīt un rādīties viņiem visļaunākajos murgos :D Ja skolā būtu jākārto - savaldzināšanas mākslas eksāmens un dabūtu apaļu nulli. Vīriešu uzmanība ir, jā, bet tā kā man ir specifiski principi un intereses, tad neviens no viņiem neinteresē. Taū, kad kādu esmu iepazinusi un manā vēderā sākas tauriņu dejas un zinu, ka vēlos viņu - ..... Tur pat manos sapņos arī tas viss paliek. Nu tiešām - laikam neesmu šarmanta meitene, nepiemīt man tas dabiskais mirdzums, bet tas nenozīmē, ka esmu pelnījusi palikt viena, tāpēc jāsāk vien mācīties un piekopt šī spēle.
Laikam jābeidz garie un nenozīmīgie ievadi un jāķeras pie konkrētiem jautājumiem:
1. Ar kādiem panēmieniem jūs iegūstat un savaldzinat vīriešus, kuri iekrituši sirsniņā?
2. No saviem novērojumiem - variet, lūdzu, raksturot, kāda ir šarmanta un neatvairāma sieviete? Vara arī uzburt kokrētu tēlu, ar šādai sievietei piemītošām īpašībām.
16.01.2013 22:53 |

Reitings 2739
Bet vai tā dēļ tik pēkšņi un kategoriski var interese zust? Hmm. Žēl gan, ka nevar tādus kursus iziet :D
16.01.2013 23:42 |

Reitings 1613
Reģ: 09.03.2010
vislabaka savaldzinasanas maksla ir -paradities un pazust! Un ta nepartraukti! Tas, ka virietis nevares tevi pavisam iegut, liks vinam pec tevis tiekties. Esi mazliet noslepumaina.
16.01.2013 23:44 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Shpindzele pasaki kādu piemēru
16.01.2013 23:45 |

Reitings 378
Reģ: 29.01.2009
Sāka pievilkties ļoti interesanti un pozitīvi cilvēki.. darbs vienmēr atmaksājas!

Centies nomainīt savu domāšanu, nedomā - es esmu noslēgta, neesmu šarmanta meitene, nepiemīt man tas dabiskais mirdzums, baidos izrādīt patiku un interesi utt.

Bet gan notici sev un domā - es esmu jauka, dzīvespriecīga, smaidīga, šarmanta, pašpārliecināta ...(un sauc visu kāda esi un vēlies būt). Nedomā, ka Tu nevari kaut ko izdarīt, bet gan domā, kā Tu to vari izdarīt un, ka Tu noteikti to izdarīsi. Tas nav vienkārši, galvenais turpināt, un turpināt.. līdz viss sastājas savās vietās. :)
16.01.2013 23:53 |

Reitings 1613
Un vel, neesi vienmer pieejama 24/7. Ka ari nekada gadijuma neizradi vinam savas jutas, jo ilgak tas noslepsi, jo labak!
A ta viss tas pats veicais- smaidi, esi jautra, izskaties sieviskiga un kopta.
16.01.2013 23:56 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Chantelle-arii tas labi straadaa...,noteikti nevajag jau pirmaajaa reizee atlkaaat "visas kaartis",kas saistaas ar pagaatni...taadas intiimas lietas,piemeeram, bijusi 60+miilaakie pirms tam:D
16.01.2013 23:58 |

Reitings 2739
Ehh, u viens piemērs tipisks - iepazīstamies, sarakstamies, gribam satikties, bet tas negaidīti pajūk, tuprinam sarakstīties un pēkšņi viss. Protams, pai ar negribēju uzbāzties, no manas puses diža cenšanās nebija, bet tas tāpēc, ka to pēkšņo intereses zudumu nevarēju nepamanīt. Neatceros vairs, uz kādas nots bijām palikuši. Bet apmēram tādā stilā tas vienmēr notiek. Vai nu pēkšņi sāku par daudz interesēties (kas nav tipiskajā uci, cuci variantā, bet tīrā interesē par cilvēku), vai arī varbūt pienāk tas brīdis, kad nav sagaidījis pietiekoši daudz intereses.
Viss būtu kārtībā, ja ats nenotiktu tik bieži, nē, drīzāk regulāri. Gribās pie sevis strādāt, šo visu mainīt, bet nu tiešām nezinu kur sākt un ar ko turpināt :D

Marka, jā. Tā ir pareiza domāšana, taču man tā nepārāk lielā pārliecība par sevi jau asinsanalīzēs uzrādās. Hroniski ielaista slimība. :D Bet mēģinās, protams.

Lai vai kā, šeit par to parunāties vienmēr uzlabo garastāvokli un dod dzinuli mēģināt.
17.01.2013 00:02 |

Reitings 8171
chantelle pārāk ilgi jau ar nevar slēpt,puisis sāks domāt,ka tev vienalga un tā! Es aukstu ledus karalieni,kas nevar izrādīt kaut kripatiņu uzmanības, ilgi nelenktu.
17.01.2013 00:02 |

Reitings 1613
Tadel jau saku, paradities un pazust. Piemeram, vienu vakaru var kaisligi skupstities, bet pec tam uz paris dienam pazust, lai vins padoma. Nevis galinat vinu pec tam nost ar ukji pukji sms!
17.01.2013 00:06 |

Reitings 2739
Jā, piekrītu chantelle par tāda veida akcināšanu, kā medījumam izlīst no krūma un tik pat aši ielīst nākošajā. Taču kur ir tā robeža, vai tā ir vienkārši jājūt?
17.01.2013 00:07 |

Reitings 378
kā iepatikties konkrētam puisim, Tev neviena te nepateiks, jo katram jau ir sava pieeja..

Bet lūk būs viens piemērs, man ir viena meitene paziņa (simpātiska meitene, bet ne kas tāds īpašs), ļoti pārliecināta par sevi, domā, ka var iegūt jebkuru vīrieti. Viņai tā kā spēle bija vienu laiku - savaldzināt vīriešus, gribēja satikties ar vienu hokejistu - dabūja, basketbolistu - dabūja, uzņēmēju - dabūja (nesaukšu nevienu konkrēti). Ko viņa darīja? Uzturējās tādā sabiedrībā, koķetēja, smaidīja, ēda ar acīm, bet tā dabīgi, tā it kā neko nedarītu.. principā viss bija galvā, viņa gribēja dabūt un zināja, ka dabūs, kā mazs bērns konfekšu veikalā. :D
17.01.2013 00:09 |

Reitings 370
Nevaru teikt, ka esmu diža savaldzinātāja, jo kaut kā ikdienā kautrējos valdzināt liekas, ka tas taču tā muļķīgi. Mana spēļu kastīte ir klubs, jo tur visi ir tādi atvērti un gatavi iesaistīties šādās spēlēs. Man iemīļots manervs ir paskatīties uz viņu, kad viņš to ierauga, tad nolaist acis un tā kā pie sevis pasmaidīt. Ar vienu puisi tā spēlējos, kad jau gājām prom viņš paprasīja kā mani atrast, pateicu tikai savu vārdu un tad nākamjā dienā lasīju daiļliteratūru cik kaislīgi un katri vienlaicīgi esmuuz viņu skatījusies :D Bet nu jā tādus trikus jau var izmantot arī ikdienā, bet daudz svarīgāka ir tiešām saruna. Būt atvērtai, pozitīvai, saukt cilvēku vārdā, pavērsties uz viņa pusi, būt ieinteresētai, likt cilvēkam justies īpašam, pieskarties, piemēram pie ceļa vai rokas, ķermeņa valoda. nevaru gan teikt, ka pati to daru, bet lieliski redzu kā citi cilvēki tā iegūst labvēlību. :)
17.01.2013 00:10 |

Reitings 2739
MARKA un Zāra - Nu labi, tāds kā tavas paziņas piemērs, ir augstākās pakāpes māksla :D bet taisni par to es runāju, par tādiem knifiņiem, kuri ir kā globāli paņēmieni un no kuriem neviens vīrieškārtas pārstāvis neizspruks :D Lai arī kuru aktru man nevajag, tomēr ir letederīgi to zināt. Bet nu tiešām, tiešām ar pašpārliecinātību un šiem knifiņiem pietiek? Tas būtu tāds kā neliels, nepārspīlēts intereses izrādīšanas variants? Piedodiet par maniem dīvainajiem jautājumiem, bet, kad saku, ka man vīrieši tiešām ir kā no citas planēas, tad tieši tā arī domāju.

Šķiet, man nekad nav bijusi ticība, ka ar to pietiks. Vienmēr šķiet, ka padomās nez ko par mani.... bet nu tas laikam atsviež atpakaļ pie pašpārliecinātības tēmas :D
17.01.2013 00:19 |

Reitings 8171
es domāju,ka esi atradusi atbildi ;)
17.01.2013 00:21 |

Reitings 1602
Reģ: 12.04.2012
Patiesi ir svarīgi būt pašai, uzvesties nesamāksloti, bet tas nenozīmē, ka jābļaustās, jālamājās un kaut kā jāpievērš uzmanību skaļi zviedzot... pareizi Emmanuelle rakstīja, ka normālam vīrietim (inteliģentam, pieaugušam, gudram) nepatiks tās, kuras lamājas, lēti uzvedas, sevi vulgāri pasniedz.

Šarmanta, pievilcīga sieviete ir cēla, gracioza, atvērta sarunām. Viņa nav ledus karaliene, bet nav arī svilpaste. Tā ir sevi cienoša, pašpietiekama, pašpārliecināta sieviete ar glītu, pievilcīgu, sievišķīgu ārieni.
Personīgi speciāli neko nedaru, laikam to var nosaukt - esmu tāda, kāda esmu, saskaņā ar to aprakstu kāda, manuprāt, ir šarmanta un pievilcīga sieviete. Par vīriešu uzmanību nesūdzos pat laulībā esot, ir vienmēr patīkami, ja kāds inteliģents vīrietis pievērš uzmanību un apber ar komplimentiem ;) Un tas ir galvenais - apzināties savu "es" :)
17.01.2013 00:26 |

Reitings 370
Tie jau ir tādi paņēmini, kas strādā uz jebkuru cilvēku, nu bez tiem daudznozīmīgajiem acu skatieniem :D Tā ka mēģini, izvēlies kādu eksemplāru par kuru nebūs liela bēda, ja neizdosies. Kā saka practice makes perfect :)
17.01.2013 00:28 |

Reitings 2739
Laikam jau, bet uhh, tās bailes no atraidījuma :D
Hayden - paldies. Nepatīk tādiem rakstiem vai grāmatām uzticēties, bet nu izlasīšu.
17.01.2013 00:29 |

Reitings 370
Tad izvēlies kādu, kas tev vispār nepatīk, tad atraidījums būs drīzāk pozitīvs kā negatīvs iznākums :D
17.01.2013 00:36 |

Reitings 378
Es ieteiktu, nekoncentrēties uz iznākumu, bet gan uz procesu! :)
17.01.2013 00:39 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits