Savaldzināšanas māksla

Reitings 2739
Reģ: 25.02.2009
Šī diskusija daudzām varētu kaitināt, jo noteikti jau ir pārmīta visdažādākajos veidos, taču es gribētu vēlreiz pacelt, jo jau atkal saprotu, ka man nav ne jausmas kā savaldzināt pretējo dzimumu. Nu tā, ka noskatot vienu eksemplāru, ņem tun sajaukt viņam galvu. Šķiet, ka man sanāk tieši pretējais - aizbaidīt un rādīties viņiem visļaunākajos murgos :D Ja skolā būtu jākārto - savaldzināšanas mākslas eksāmens un dabūtu apaļu nulli. Vīriešu uzmanība ir, jā, bet tā kā man ir specifiski principi un intereses, tad neviens no viņiem neinteresē. Taū, kad kādu esmu iepazinusi un manā vēderā sākas tauriņu dejas un zinu, ka vēlos viņu - ..... Tur pat manos sapņos arī tas viss paliek. Nu tiešām - laikam neesmu šarmanta meitene, nepiemīt man tas dabiskais mirdzums, bet tas nenozīmē, ka esmu pelnījusi palikt viena, tāpēc jāsāk vien mācīties un piekopt šī spēle.
Laikam jābeidz garie un nenozīmīgie ievadi un jāķeras pie konkrētiem jautājumiem:
1. Ar kādiem panēmieniem jūs iegūstat un savaldzinat vīriešus, kuri iekrituši sirsniņā?
2. No saviem novērojumiem - variet, lūdzu, raksturot, kāda ir šarmanta un neatvairāma sieviete? Vara arī uzburt kokrētu tēlu, ar šādai sievietei piemītošām īpašībām.
16.01.2013 22:53 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Shpindzele baidoties tu ļoti daudz ko vari pazaudēt+domā pozitīvi! :) Un pēc tam raksti mums veiksmes stāstus :D
17.01.2013 00:40 |

Reitings 2569
Reģ: 16.07.2012
Zāra :D haha

Man tikai 2x mūžā kāds ir paticis tā, ka šķiet pati par citu cilvēku pārvēršos, uzreiz tāda pārliecība, pat nekaunība uzrodas, patika tā sajūta. :)

Pēdējā laikā daudz lasu grāmatas tīri komunikācijas uzlabošanai, ne tikai ar pretējo dzimumu - small talk, pirmais iespaids, ķermeņa valoda,utt.

Šodien pieķēros pie jaunas grāmatas "How to make people like You in 90 seconds or less".
17.01.2013 00:54 |

Reitings 2739
Reģ: 25.02.2009
Queen - tā ir lieliska reakcija simpātijām pret kādu. Tad jau nav problēmu arī ņemt un iegūt. :) man atkal pretējais + vēl nepārtrauktā sajūta, ka runāju ar pašu prezidentu un dievu, ka katram izteiktajam vārdam ir nozīme. Varbūt zāli sākt pīpēt, nu tā, lai beidzu muļķīgi stresot?
Ja kāds labs domu grauds no tās grāmatas izlec - padalies :)
17.01.2013 01:10 |

Reitings 370
Reģ: 29.01.2009
Queen, pēc tam pastāsti vai ir vērts izlasīt. Parasti man visādas tādas pamācību grāmatas nepatīk, bet pēdējā laikā iedomājos, ka nenāktu par ļaunu uzlabot savus people skills. :)
17.01.2013 01:17 |

Reitings 298
Reģ: 09.01.2013
Piemēram es iemīlu meitenes/sievietes skatienu. Kā viņa raugās uz mani.
alkstošs un kaislīgs skatiens - ir visa priekšnosacījums. Vizuālais arī nav nesvarīgs - lai sieviete sevi kopj un izskatās varbūt ne ideāli - tādi neesam neviens, bet vismaz piedomā, pie tā.
17.01.2013 01:40 |

Reitings 298
Reģ: 09.01.2013
Tas nav domāts modes kliedziena drēbes, bet tieši pretēji, man, piemēram, patīk neslīpētie dimanti. Jeb viņas skaistums ir apslēpts - kautrīga, pieticīga un mīļa.
17.01.2013 01:43 |

Reitings 2569
Reģ: 16.07.2012
Sarunāts, meitenes! :)
17.01.2013 01:48 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits