Es strādāju Londonā un man alga ir 1250(mārciņas) uz papīra, no kuriem nodokļos atvelk apmēram 200.. :p
He- Latvijā saņēmu laikam kādus 600, no kuriem nodokļos atņēma 150mit... Ir atšķirība? :D
Es runāju drīzāk par to, ka viena no problēmām ir izvairīšanās no problēmas ieraudzīšanas.. Tās, kam ir lielas algas, to nesaka, jo bail, ka kāda noskaudīs(?). Tās, kam ir mazas algas, nesaka, jo bail, ka kaunā kritīs. Un rezultātā nevienam nav ne jausmas, cik Latvijā vispār cilvēki saņem. Īpaši ņemot vērā pelēko ekonomiku. Tāpēc arī tāds Dombrovskis var Latviju saukt par veiksmes stāstu, jo pat internetā cilvēki ciparus noklusē.. Kur nu vēl dzīvē.. :D
Man ir doma, ka, ja Jūs pašas zināsiet, cik saņem par līdzīgu darbu Jūsu vienaudzes, Jūs beidzot sāksiet arī apzināt, ka nevis JŪS nosakāt, cik ir daudz un cik- nē, bet tas ir atkarīgs no konkrētās valsts situācijas. Un nedomāju, ka tas ir individuāli. Viens kukulis maizes maksā tik, cik tas maksā, nevis katram cilvēkam savādāk. +/- 10 santīmu.
Sāciet taču domāt plašāk nekā tikai par savu kabatu! :)
Grūti izteikt savu domu, tā, lai tā taptu skaidra, bet ideja laikam bija izcelt latviešu nenovīdību..