runāt tiešā valodā

Reitings 137
Reģ: 10.01.2013
Laikam jau šis ir jautājums ^^ :D bet arī protams visiem pārējiem :)
ko vīrietis saprot ar "runāšanu tiešā valodā"?
es šad tad pasaku kautko tēlaināk mīļāku vai kā tā un viņš saka, ka lai es runājot tieši...
es par nopietnām tēmām vienmēr runāju tieši, bet kā ikdienā to piekopt? neko mīļu es vispār nesaprotu kā var tieši un bez emocijām pateikt... Arī parastā sarunā man patīk runāt interesantāk, kā jau meitenei...

Bet Principā saprotu, ka viņš grib, lai es ar viņu runāju bezmaz veču valodā.

Tad nu lūdzu iemāciet :D
16.01.2013 10:21 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
sniega.pika - tās, protams, ir Tavas attiecības, Tava runāšana utt, bet es uzskatu, ka sievietes skaistuma tapšanas virtuvei ir jāpaliek maksimāli nost no vīrieša.
Ieteikt lai jau iesaka, bet prasīt, vai neizskatos resna, vai zeķubikšu tonis iet klāt... nu nē!
16.01.2013 11:00 |

Reitings 137
Liliiii - taatad man nelietot miiljvaardinus, ja? piemeeram tagad gribu uzrakstiit pajautaat kaa darbaa iet (tas mums taads paradums), parasti teiktu "cabuli, kas jauns darbinjaa, nenostraadina paaraak? " bet tagad kad es sveeti apsolos no sodienas mainiit runas stilu,es nesaprotu, ko man kaut vai tagad teikt... :(
vakaros arii - bucas, saldus sapniisus,
tad ko tagad? "arlabunakti, guli labi?

:( :(
16.01.2013 11:04 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
sniega.pika - katram savs, es ticu, ka ja sevi iztēlošos un vizualizēšu kā resnu, draugs arī to redzēs, bet ja ar pārliecību uzvilkšu jebkurus apspīlētākos svārkus, viņš pat neko neievēros - vai gurni par resnu, tievu.. Es vienkārši labāk tādas lietas nevaicāju, tas ļoti individuāli.
16.01.2013 11:07 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
womankind - nu tu apmēram izsakies tā,kā es prasītu ar ko man vaksēt savu bikini zonu, ar ko epilēt kājas un kādus tamponus pirkt.:D
Mans vīrietis nav kā tie padomju laiku veči, kuriem skaisti ir tikai kleita virsū vai vispār ir vienalga kā sieviete ģērbjas.
es tieši preicājos,ka manam vīrietim nav vienalga ko es velku mugurā un kāda es apkārt staigāju. pats jau sevi no malas neredz.:D

10 gadi
Reitings 5929
Reģ: 29.01.2009
Pievienojos sniega.pikai :)

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Man atkal šķiet, ka pats no malas redz, tikai jautājums vai grib redzēt.
16.01.2013 11:08 |

Reitings 8407
nu mīļvārdiņus domāju, ka vari lietot, bet tā citu vārdu mīlināšana - darbiņā, man pat uzdzen šermuļus. :D
'
Manuprāt, lai jau paliek tie daži mīļvārdiņi, bet, lai ir ar mēru, nevis katrs vārds teikumā. Kā arī skaties pati, ko viņam vakarā labāk patīk dzirdēt, tomēr tas, ka vīrietis saka, lai runā savādāk nenozīmē, ka tev galīgi sevi jāmaina, jo attiecībās jau tu neesi vienīgā, šeit jāatrod kāds zelta vidusceļš, lai tad arī viņš sāk mācīties tos tavus biežāk lietotos vārdus. ;)
16.01.2013 11:09 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
man atkal ir problēma ar to,ka es pati redzu savas nepilnības ar palielināmo stiklu. :D un ir daudz vieglāk,ja kāds pasaka - to nemaz nevar redzēt, vai ka tas tā nav un nav tā,kā man izskatās.
es neģērbjos kā visi citi , bet no malas, iespējams, tas var izskatīties par traku, vai par ...vienkārši slikti.
nu jā..ja es gribētu vilkt džinsas un džemperi, nezvai man padoms būtu vajadzīgs.
Bet vispār es novērtēju to,ka man tiek šie padomi doti,kad es jautāju, lai arī reizēm tas man liek izrakties visam skapim cauri pa 5x :D
tas arī man dod tesības pakoriģēt viņa ģērbšanās stilu.
16.01.2013 11:13 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Nu Tavs vīrietis, Flo, ļoti atšķiras no manis šai ziņā, bet varu jau pakomentēt ..

Mans subjektīvais viedoklis ir tāds, ka nav līdz šim dzīvē viņam bijusi saskare ar cilvēkiem, kas runā kā Tu, līdz ar to viņu mūlsina Tavs runāšanas veids un viņš jūtas neomulīgi un nezin ko darīt dotajā situācijā .. protams, šī sajūta nav patīkama. Varu derēt, ka viņš nav no runīgajiem un viņa valodas bagātība nav liela, bet tas noteikti nav nekas slikts - mēs esam dažādi. Vieglākais veids, kā mācīties, ir vērot viņu/viņa draugus/ģimeni un atbildēt, kā viņš/ viņa draugi/ģimene. Easy as that. Kad gatavojies atbildēt, tad padomā - kādus vārdus izvēlētos viņš, lai pateiktu savu domu?

Bet nu meitenes jau te pareizi saka - runāt vienkāršiem vārdiem. Es parasti tā runāju ar klientiem .. un saucu to "Dļa asoba tupih" :D Bet tas nenozīmē, ka es tā domāju :D Vienkārši specifiskas tehniskas lietas cilvēkam, kas nav nozares speciālists, jāizskaidro saprotamā - tautas valodā :D

Kas attiecas uz mani konkrēti - es mīlu spēlēties ar vārdiem! Un šie tiešām sievišķīgie izteicieni un runasveids man šķiet ļOOOti pievilcīgs un sexīgs :D Tā kā mans ieteikums būtu neatteikties no šī pavisam un mēģināt arī romantiku un šādus mīļos tekstus pārdēstīt savā vīrietī .. cik nu iespējams (bet ne pārspīlēti). Kas attiecas uz tām, kas meklē sakaru ar "Rimi maisiņa nespēju panest", šauj pilnīgās auzās .. šo izteicienu mērķis ir vienkāršs - vairāk mīļuma un uzmanības abu starpā .. ar nevarīgumu tur nav nekāda sakara :D
16.01.2013 11:38 |

Reitings 137
ooo, paldies, ^^, tu mani saprati vienk neizsakaami ljoooooti :) :) :D
it iipasi peedeejais teikums :)
kaa tu domaa, kaa vareetu bez "cabuliem" "darbinjiem" un tml vardiem uzrakstiit kaadu miilju rita sms? kaa vechu valodaa taada rakstiitos? :D
viss, nekaadu miilot tekstu no manis vairs...
16.01.2013 11:47 |

Reitings 8407
^^ - par tiem maisiņiem vēl tev oponēšu, ka ir tāds meiteņu tips, kas neko nevar, tēlo un arī ir bezspēcīgas savu vīriešu klātbūtnē, mazliet kaut ko sasit, tad jau vīrietim jāskrien žēlot, plus vēl šis meiteņu tips vīrieši klātbūtnē konkrēti maina balss toni un sāk runāt ņaudulīgā balstiņā, tāpēc ir vīrieši, kuriem tieši tas patīk, jo viņi var būt varoņi, bet nu ir daļa, kuriem tās bezspēcīgās ar laiku liekas pārāk nevarīgas. Tāpēc tikai minēju, ka šis varētu būt uz to pusi, jo vispirms jau jāskatās kāds pats čalis ir un tad tikai var sākt tēlot ņaudulīgo būtni. ;)
16.01.2013 11:48 |

Reitings 217
Reģ: 15.11.2012
Reiz kāda pieredzējusi dāma mani mācīja, ka ar vīriešiem ir jārunā tieši un runas "caur puķēm" viņi ne īpaši labi uztver.
Piemēram, ja gribi braukt ceļojumā, tad tā arī saki: "Es gribu braukt uz Ēģipti!" nevis "caur puķēm" runāt, ka vajadzētu.., būtu labi.. vai mana draudzene jau bija un viņai patika.. utt.

Viss ir jāsaka ļoti vienkārši, jo starp rindām viņi neprot lasīt, kompis galvā uzkaras! :D
16.01.2013 11:52 |

Reitings 1603
Flo "Man Tevis trūkst jau tagad", "Ilgojos", "Veiksmīgu Tev dienu", "Gaidu vakaru", "Es Tevi apēdīš' :D" .. nu kaut kā tā ..

Liliii Piekrītu un man arī besī šīs pārmērīgi nevarīgās .. visam ir savs mērs! Es viņu par tādiem izgājieniem turpat un uz vietas publiski pār celi un tavo :D Bet mājās vai, ja tas nenotiek pāri mēram, nav problēmu :D Galvenais - just situācijas, kur drīkst tā uzvesties un kur nedrīkst.

Like-A-Boss Ja vīrietis ir .. ne pārāk apķērīgs, tad Tev ir taisnība :D Man, piemēram, patīk, kad pasaka aplinkus, jo tad sanāk, ka iniciatīva nāk it kā no manis .. jūtos mazāk palikts zem tupeles :D Labāk sākumā pateikt aplinkus, ja nesaprot, tad tieši :D
16.01.2013 12:02 |

Reitings 370
Kā esmu novērojusi galveanis ir nepārspīlēt ;) Nevajag katru vārdu teikumā deminutīvu un 100 dažādus mīlvārdiņus. Viss ir labi, kas ar mēru. Arī par to stiprumu un nevarīgumu, manuprāt vajag vidusceļu. Nevajag būt tādai kura visu pati vienmēr var un kura visu var paciest un nekādu palīdzību nevajag, reizēm tu vari atļauties būt vāja un lai tevi pažēlo. Zelta vidusceļš ir labākā atbilde :)

Reiz satikusies ar puisi, kuram runājot cukurs pa muti bira. No sākuma jutos ļoti romantiski un pilnīgi pavilkos tam visam, bet pēc kāda laika apnika un likās pārspīlēti. Nu nedzīvojam mēs romantiskā komēdijā.
16.01.2013 12:09 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
par maisinjiem-nu ja es veikala esmu kopa ar virieti,tad maisinjus nesis vinjs nevis es! Es varu panjemt kko citu,piem 2 lielas kolas pudeles(nu ja nav,protams,daudz to maisu). Es vienreiz labu gribedama gribeju no mashinas iznjemt maisinju un paturet,lidz atcilpos kads turetajs uz ko man pateica,lai es lieku nost to maisu,ka man veel berni jadzemde! :D Nu neko kas ta man :D
16.01.2013 12:11 |

Reitings 1603
Piekrītu Zārai, otra galējība ir vēl trakāka. Satikos ar vienu meičuku (pirmais randiņš) .. bija sajūta, ka šai sievietei ir tik labi, ka vīrietis viņai vienkārši nav vajadzīgs .. nu paldies, tāda sieviete, kas visu var, man arī nav vajadzīga, kaut gan noteikta vīriešu daļa būtu starā par tādu :D Es - nē!
16.01.2013 12:14 |

Reitings 137
Zaara - un kaadas izmainas buutu bijusas tas, par kuraam tu atkal buutu par so viirieti bijusi sajuusmaa? :)
16.01.2013 12:15 |

Reitings 3966
es tur uzcērtos un gribu dzirdēt kaut ko no drauga..vai man ir skaista kleita?

Tiešām jums vajag lai vecis pasaka ka labi izskatās utt, pietiek taču ka redzi viņa sejas izteiksmi, vaij ne tā :D
16.01.2013 12:17 |

Reitings 8407
Visam jābūt ar mēru, bet ne jau tāpēc arī vīrietim jābūt apkrautam kā kamielim, jo dāma pat nevar vieglāko maisiņu, kur maize iekšā paņemt, nemaz nerunājot par savu rokassomu.

Un ir jābūt vidusceļam, arī es, lai arī visu pati varu izdarīt, pat malku sacirst, ja nepieciešams, tomēr izmantoju situācijas, kad blakus ir vīrietis un man tas nav jādara, bet nu tāpēc es arī netēlošu galīgi nevarīgu aitiņu, teicu jau, ka ļoti labi tādu piemēru zinu, kas nu tomēr neko nevar un visu laiku tikai ņaud. ;)
16.01.2013 12:17 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Zara zini,kas der vienam neder otra,vinja cukurotiba tadai pashai meitenei liksies ljoti forsha,tapec nevar nemaz taa teikt,ka tas atkal ir slikti.

Liliii pa retam jau var panjaudet :D
16.01.2013 12:21 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits