Nu Tavs vīrietis, Flo, ļoti atšķiras no manis šai ziņā, bet varu jau pakomentēt ..
Mans subjektīvais viedoklis ir tāds, ka nav līdz šim dzīvē viņam bijusi saskare ar cilvēkiem, kas runā kā Tu, līdz ar to viņu mūlsina Tavs runāšanas veids un viņš jūtas neomulīgi un nezin ko darīt dotajā situācijā .. protams, šī sajūta nav patīkama. Varu derēt, ka viņš nav no runīgajiem un viņa valodas bagātība nav liela, bet tas noteikti nav nekas slikts - mēs esam dažādi. Vieglākais veids, kā mācīties, ir vērot viņu/viņa draugus/ģimeni un atbildēt, kā viņš/ viņa draugi/ģimene. Easy as that. Kad gatavojies atbildēt, tad padomā - kādus vārdus izvēlētos viņš, lai pateiktu savu domu?
Bet nu meitenes jau te pareizi saka - runāt vienkāršiem vārdiem. Es parasti tā runāju ar klientiem .. un saucu to "Dļa asoba tupih" :D Bet tas nenozīmē, ka es tā domāju :D Vienkārši specifiskas tehniskas lietas cilvēkam, kas nav nozares speciālists, jāizskaidro saprotamā - tautas valodā :D
Kas attiecas uz mani konkrēti - es mīlu spēlēties ar vārdiem! Un šie tiešām sievišķīgie izteicieni un runasveids man šķiet ļOOOti pievilcīgs un sexīgs :D Tā kā mans ieteikums būtu neatteikties no šī pavisam un mēģināt arī romantiku un šādus mīļos tekstus pārdēstīt savā vīrietī .. cik nu iespējams (bet ne pārspīlēti). Kas attiecas uz tām, kas meklē sakaru ar "Rimi maisiņa nespēju panest", šauj pilnīgās auzās .. šo izteicienu mērķis ir vienkāršs - vairāk mīļuma un uzmanības abu starpā .. ar nevarīgumu tur nav nekāda sakara :D