Laba diena,
par zobakmeņiem un to noņemšanas veidiem, sāpēm neko nemacēši teikt, jo nekad tāda padarīšana nav bijusi. :p
Par irbulīšiem, pirku super netto pa 49 sant, nebija pratsatis variants, vēl arī pirku Alan deko. :)
Šodien un vakar nosalu, sapratu ka tad kad saņemšu algu nopirkšu kārtīgus ziemas zābakus, pusgaru ziemas jaku un biezākas džinsu bikses. Ceru 4dien kjau tikt pie algas. :))
Mani kopš vakardienas vakara nomāc viens jautājums - vai gredzeni var ietekmēt garastāvokli?? Kad tiku bildināta mans garastāvoklis krasi mainījās, protams to visvairāk izjuta draugs, tāpēc savā starpā bieži strīdējāmies un gulēt gājām katrs savā gultas malā. Tad gredzenam bija nepieciešams remontiņš, jo 2 akmentiņi bija izkrituši un pa to laiku, kad gredzens nebija pie manis viss bija perfekti. un tagad atkal, vienu vakaru izvērtās ļoti mīļš vakars un draugs izmantoja izdevību un vēlreiz man pasniedz gredzentiņu, nepagāja pat 30 min, kad jau atakl viss mani sāka kaitināt, paliku dusmīga un mēs atkal sastrīdējāmies. Un tā jau kuro dienu mēs vakaros strīdamies un gulēt ejam katrs savā gultas malā. :( Varbūt tam gredzenam tāda nelāga aura? Vai vienkārši pati esmu dīvaina? :D