Nekad nedomāju, ka man būs jātaisa šāda tipa diskusija, bet google man nepalīdz.
Šodien sapratu, ka esmu smagi nofeilojusi - atskārtu, ka ir pirmdiena, bet kontracepcijas plāksnītē šajā dienā joprojām stāvēja tablete. Un mani pārņēma smags wtf, jo 5 gadus esmu dzērsui regulāri, vienā un tajā pašā laikā un nekad nekas šitāds nav gadījies. Pats tizlākais ir tas, ka nesaprotu, kurā dienā izlaidu - vai šorīt pa miegam neiedzēru, lai gan likās, ka iedzēru, vai arī kādā no iepriekšējām 5 dienām. Ok, tas viss ir mazumiņš salīdzinājumā ar to, ka šo dienu laikā bija arī mīlestība gultā (:D). Un tā nu es tagad nesaprotu - jākrāj nauda abortam vai kā? Ir kādai līdzīgi gadījies? Ā, un par cik nošokējos, ka šī pirmdiena nav iedzerta, tad ņēmu un momentā iedzēru šodienas tableti. Un tas nekas, ja nu sanāk, ka neiedzēru kkad iepriekšējās dienās, bet šodien varbūt divas?
Jā, nezinu, kā pēkšņi varēju būt tik neapdomīga, bet prātā šķiet, ka visas dienas iedzēru, lai gan loģiski tā nesanāk. Tāds ritīgs mindfuck tagad ir.
Iztiksim bez stulbiem komentāriem - gaidu līdzīgas pieredzes stāstus un normālas atbildes!