Forša tēma! Brīnos, ka vēl nav komentāru. Ceļojumu sakarā man ļoti patīk šis youtube kanāls
http://www.youtube.com/user/THEWORLDOFTRAVEL?feature=watch, skaisti videoklipi (un mūzika tiem ļoti skaista) un uzreiz gribās visur aizbraukt. :)
Pašlaik siltākās emocijas ir par pēdējo ceļojumu, droši vien tieši tāpēc, ka pagaidām pēdējais. Par šo vietu arī jau esmu rakstījusi pozitīvus komentārus forumā.
1) Sākumā lidojām uz Angliju un no turienes pēc pāris dienām uz Santorini salu
http://www.youtube.com/watch?v=7M_YUM-iQSA. Sala vulkāna izvirduma dēļ (kurš joprojām ir aktīvs) ir zaudējusi vienu daļu un tā pēc leģendas bija Atlantīda. Pirms šī ceļojuma neko īpaši daudz nezināju par Atlantīdu, bet tad radās interese un šo to palasīju - tiešām aizraujoši!
2) Ceļojuma mērķis bija māsas kāzas, līdz ar to devāmies abas ģimenes un tuvākie draugi. Lidojām. Patiesībā bija ļoti grūti visu saorganizēt, mēs jau tā bijām mazs cilvēku skaits, taču katram bija savas vajadzības un daži gandrīz pat lidmašīnu nokavēja.. Pēc tā sapratu, ka savu kāzu svētku daļu veidošu visiem pieejamā vietā, bet ceļošu tikai divatā. :D
3) Ļoti, ļoti karsts, vakaros gan nedaudz vēsāks. Pirmajās dienās bija vētra, izlaisti mati un staigāšana bez saulesbrillēm bija neiespējamā misija, smiltis un putekļi lidoja pa gaisu. Bija šoks atgriežoties Anglijā, kur visi staigāja ar džemperiem.. Vasarā. Un kur, protams, daudz lija.
4) -
5) -
6) Viesnīcā. Man patika, bija skaists skats un viesnīcas ideja likās oriģināla - tās nosaukums bija sakarā ar dieviem un katrs numurs bija nosaukts kāda grieķu dieva vārdā.
7) Neesmu baigi daudzās vietās bijusi, jo visvairāk braucu uz vienām un tām pašām valstīm - Ukrainu un Angliju, jo tur man radinieki. Vēl esmu bijusi Krimā (kas principā tā pati Ukraina), Maljorkā, protams, Lietuvā, Polijā, caurbraucot arī Baltkrievijā, taču no tās neko neatceros. :D
No tādām viegli īstenojamām idejām es ļoti gribētu uz Igauniju un Krieviju aizbraukt. No interesantākām vietām man ir četras vēlmes - Austrālija, kāda no ziemeļvalstīm (visvairāk Īslande vai Norvēģija), Bora bora vai tai līdzīga sala, AAE. Taču noteikti neatteiktos no jebkuras citas valsts apmeklēšanas. :)
Un piedzīvojumi ir bijuši ļoti daudzi, mani gan negribēja laist cauri robežai Polijā, gan maza esot esmu apmaldījusies viena pati nezināmā pilsētā, gan, ceļojot ar mašīnu, tā salūza un atpakaļ, tā arī netiekot līdz galamērķiem, nācās braukt ar ntiem autobusiem utt. utt.