Sveikas, Dāmas! :)
Mani šodien un pēdējās dienas nomāc jautājums. Ko darīt, ja vīrietis ir un nav tavs tips?
Izklausas muļķīgi? stāsts ir šāds...
Puisis gadu vecāks, ģimene un pats turīgi, strādā,ir dzīvoklis,mašīna,studē- pēc studijām būs WOW darbs, pats gudrs, jauks, gādīgs, mīļš Nu varu teikt visu to labāko, kā nopratāt :) Lai gan mans labākais draugs viņu zin un bija dzirdējis,ka viņam patīk samelot pa čomam vai arī palielīties,bet tas uz mani neattiecas,jo to neesmu pieredzējusi uz savu ādu.
Bet te nu sākas problēma...
Zināju viņu gadus 3atpakaļ, pirms 1,5g. iepazināmies aci pret aci. Toreiz nostādīju viņu friend zone plauktiņā, un nekad ne es, ne viņš nebija iedomājies,ka starp mums varētu būt kaut kāda ķīmija.
Puisis pēc izskata gluži arī nav mans sapņu princis, lai gan ir simpātisks un laikam jau šis faktors mani mazāk uztrauktu, jo neesmu nedz naudas, nedz izskata meklētāja puišos. Man vajag,lai ar puisi ir labi,
bet es itkā gribu, un nespēju viņu uztvert kā savu, iespējams, topošo puisi. Smadzenes jau ir iekodējušas, kurā plauktiņā viņu esmu nolikusi. Bet tā gribas, lai viņš man ļoti patiktu.
Es laikam nejautāšu ko man darīt, jo laiks iess un rādīs, kas notiks.
Tik domāju- varbūt jums arī tā vai līdzīgi ir gadījies, un kāds bija tālākais scenārijs?