sveikas,pamanīju ka man sausa āda paliek pēc visām sejas maskām,skrubjiem,iesakiet kādu labu krēmu sausai un problemātiskai sejas ādai,no drogas pieeajamiem ir kāds,piemēram,krievu firmas vai tamlīdzīgi..jo negribas lai sametas vēl pumpu..:O
Ja lietosi nepareizas maskas, tas visu tikai padarīs sliktāku. Ja sejas āda ir sausa, tad arī jālieto attiecīgie krēmi, un tas parasti uz tūbiņas ir minēts- kādai ādai paredzēts.
Man no tā lētā gala patika krēms tūbiņā, no veikala Multilukss. Tur ir liela izvēle ar krēmiem, ar lētiem un ne tik lētiem.
Avocado ir labs sausai, jūtīgai un acne ādai, viņam ir ļoti daudz labu īpašību uz ādu. Medus ir antibakterials un arī lielisks acne ādai. Efektīvi ir medus ar pienu uz sejas uz 20min :)
Iekšēji tu medu ņem? Ja tu jūti nepatīkamu karstošu/kņudošu sajūtu -mazgā nost.
Es teiktu 1,5 tejk. medus un 1 desertkarote piens- tā lai nav pārāk šķidri. Un vispār, sausai ādai es iesaku avokado un dabisku/naturalo jogurtu.
Manuprāt vislabāk sausai ādai ir mitrinošās sejas maskas vai serumi - Caudalie Vinosource Moisturizing Cream-Mask - ļoti laba mitrinošā sejas maska.
No serumiem varu ieteikt - the body shop c vitamīna atjaunojošo srumu - mīkstina, mitrina.