Hobits man nekādu sajūsmu neizraisīja, taču kā pasaka 3D versijā svētdienas filmai nav slikti.
Skyfall, man arī patika. Taču jāpiezīmē esmu Bonda fane un ir redzētas teju visas Bonda filmas, sekots filmu scenārijiem, sarežģītībai, kostīmiem, dekorācijām un visādi citādi visam skaistumam līdzi ( vīriešiem un sievietēm), varu teikt vienu jaunākā Bonda filma ir ar labām pārmaiņām uz kaut ko jaunu, aktieri lieliski ( visi mani favorīti)
Anna Kareņina, man bija nedaudz vilšanās, jo gaidīju no Joe Wright kaut ko spilgtāku (ņemot vērā cik ļoti man patika Pride&Prejudice un protams Atonement, taču kā jau lielbudžeta filmām, tērpi un dekorācijas apburošas. (Oskaram nominēta četrās kategorijās)
Patīkams mans pārsteigums bija jaunā Tarantino filma Django Unchained, ielikšu savu aprakstu par filmu:
Tarantino fani var sarosīties jo jāsaka tā - pat tad ja nezinātu, ka filmas direktors ir Tarantino, viņa rokrasts nevar nepalikt neatpazīstams. Labs vesterns un Tarantino stilā kārtīgs asiņainais slaktiņš labāko aktieru izpildījumā. Tādas zvaigznes kā Samuel L,J, di Caprio, Jamie Foxx un Christoph Waltzh filmu padara vēl baudāmāku. Jāgaida drīzumā arī Oskara ceremonija, kurā Django ir nominēta piecām kategorijām, domājams šī filma tiešām pretendē uz kādu no Oskara balvām.