Jocīgākie izteicieni miegā/pusmiegā

Reitings 72
Reģ: 30.06.2012
Šodien laikam esmu pavilkusies un visu jocīgo un dīvaino:D

Tad nu tā, man šonakt/šorīt gadījās visai kuriozs brīdis, draugs mācījās un redzot, ka esmu takā uzmodusies pielīda klāt un mīlināties sāka, bet man vnk tā nāca miegs, ka ļauj man pagulēt, ļoti nāk miegs vietā vnk viņam pateicu: "ej plūc lapas":D, pat nezinu, ko domāju tai brīdī, kad tā teicu, bet šķiet, ka vēl biju sapņa kkāda iespaidā, un vnk tā pateicu, un pagriezos uz otriem sāniem un aizmigu, no rīta, kad viņš jautāja vai atceros, ko teicu naktī, tad no sākuma nesapratu par ko šis domā, bet, kad pateica, tad atcerējos brīdi, kad tā teicu, un varējām pasmieties par manu jauno teicienu:D
11.01.2013 22:40 |

Reitings 387
Reģ: 28.08.2009
Bieži pa miegam saku tekstu ''jums kečupu, sinepes vai majonēzi?''. Strādāju Statoil, kā var noprast :D Draugs tad vienmēr ierēc un atbild kko mega asprātīgu un es pamostos.
13.01.2013 23:21 |

Reitings 1242
Reģ: 29.01.2009
Es vienreiz pielecu kājās uz dīvana un bļāvu: "Zirnekļi, Ak Dievs, zirnekļi, lieli zirnekļi". Manējais pamodās no bļāviena un saka, ko tu murgo gulies, bet es atkal. "Nevar, te visur ir zirnekļi, pilna gulta un uz grīdas arī." Tad nu šis man licis, lai ieslēdzu gaismu. Un tajā mirklī, kad ieslēdzu gaismu, es pat īsti nesapratu kāpēc esmu nomodā un kāpēc es slēdzu gaismu.

Un tad nu bija smieklu pilna saruna nakts vidū par maniem murgiem :D
13.01.2013 23:23 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
visspilgtāk palika atmiņā reize,kad vēl gāju vidusskolā,mums bija basketbola turnīri starp klasēm un tieši pirms spēles tajā naktī,es sapņoju,ka sākumskolas skolēni spēlē,kad mamma mani modināja es teicu "bet maziņie arī spēlēs"
13.01.2013 23:29 |

Reitings 1051
Reģ: 07.07.2009
Draugam: "Tevi apcietinās policija"
13.01.2013 23:52 |

Reitings 1242
Man agrāk brālis staigāja Pilnmēness laikā, bet tur nekā smieklīga nebija, darīja visādas baisas lietas - sita logu ārā, gribēja kāpt laukā. Labi, ka pirmajā stāvā dzīvojām. Tad vēl staigāja pa māju segā satinies. Bet viss bija miegā, pats neapzinājās ko dara.
14.01.2013 00:02 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Aa jaa, draugs vienreiz pa nakti mani sakjeera, saaka purinaat un bljaava virsuu "NEEJ TU! NU NEEJ TUR!!! TU NESAPROTI?" tas gan bija mazliet biedeejoshi un palika smiekliigi tikai veelaak
14.01.2013 00:03 |

Reitings 11
Reģ: 03.12.2012
Vakar naktī tieši runāju. Draugs jau gulēja un es viņu modinu -
Es - Tev vajag pulti?
Viņš - Nē!
Es savācu vairākas TV pultis un grūžu viņam rokās - Nu še ņem! Bet Tu māki ar viņām rīkoties?
Viņš smejoties - Jā, māku māku :D
Es - Nu tad rīkojies!

Un aizmigu :D
14.01.2013 00:23 |

Reitings 22
Reģ: 05.11.2012
Kad biju maza, tad pa miegam gan runāju, gan staigāju.
Naktī staigājot to nekontrolēju, bet no rīta vienmēr visu sīkumos atcerējos ko esmu darījusi.
Reiz piecēlos, paņēmu segu un spilvenu un gāju ārā no mājas. Tētis bija iegājis virtuvē padzerties, un prasa man, ko es darot, es saku, ka jāiet pēc segas un gulēt un turpinu ceļu. Tad tētis teica, lai ejot atpakaļ, aizgāju un aizmigu.
Tad reiz piecēlos, saģērbos, paēdu brokastis un gāju uz skolu. Pusceļā attapos ka ir nakts vidus un gāju atpakaļ uz mājām (līdz skolai bija 2km).
Tagad vairs tikai runāju pa sapņiem, vairs nestaigāju. Bet reti kad kāds saprot ko saku.
Citreiz pati pamostos no tā, ka kaut ko pa miegam esmu skaļi, balsī pateikusi.

Bet mans draugs gan dara visādus brīnumus pa miegam. Sākot ar runāšanos miegā un beidzot ar mīlēšanos. Esam pa nakti sākuši mīlēties. Pabeidzam un tad draugs pagriežās uz otriem sāniem un saldi čuč. Nākamajā rītā neko neatcerās.

Reiz nakts vidū vienmkārši pagrieza mani uz muguras, pats uzrausās virsū man uz vēdera, ērti iekārtojās un aizmiga. Tad pēc brīža samodās, pats apstulba, pasmējāmies un turpinājām gulēt.
14.01.2013 00:27 |

10 gadi
Reitings 104
Reģ: 29.04.2010
Nesen atpakal guleju slimnica un tur viena meitene musu palata piecelas kajas un skatoties uz logu teica: Tur kugis peld! :D

Esmu ari draugu pa miegam situsi, jo sapnis bija, ka vins mani nokrapis. T
Pats ari medz runat, man vienmer tad smiekli nak, bet neko konkretu uz so bridi neatceros.
14.01.2013 00:31 |

Reitings 1323
Reģ: 04.03.2012
Vienu vakaru nogurusi lienu čučēt blakus pie sava nu jau aizmigušā drauga, bet šis pa miegam sāk bļaustīties: "Tev tik seksu un seksu! Tev ir svarīgs tikai sekss! Kur tad paliek mīlestība???"

Šis ir the best, haha.
14.01.2013 00:40 |

Reitings 21
Reģ: 21.10.2010
ritkīgi nosmējos lasot šo diskusiju :D

Man arī ir viens tāds draugs, kurš regulāri pa naktīm runājās!
Tas bija nometnē, visi skatījāmies filmu, viņš filmas miegā aizmiga, pēkšņi pamodās, piecēlās sēdus un teica : "Kā tā vienkārši suns var nomirt?" Tad piecēlās kājās, apgriezās ap savu asi un teica : "Tikai neaizmirstiet cūciņu! Es cenšos iekāpt!" un iekāpa atpakaļ gultā un aizmiga :D
tā pārsmējāmies tajā brīdī :D
14.01.2013 10:49 |

Reitings 2186
Reģ: 12.07.2009
Kā man besī tā sajūta, naktī, ka Tu sapņo,ka skrien, bet nevari paskriet- tikt uz priekšu, jūties tik vārga. Arī rokas nav iespējams pakustināt

Man ir tā pat. Parasti kāds dzenas pakaļ, vai no kaut kā bēgu un tad ir tā bezspēcīgā sajūta, ka nevari paskriet/palidot/rokas pakustināt.
Vēl nesen kaut ko sapņoju un atceros, ka sapnī runāju ķipa portugāļu valodā. Godīgi sakot, nezinu nevienu vārdu, bet tas bija tik reāli. Pamodos un biju šokā.
14.01.2013 12:52 |

Reitings 120
man naktiis jautriiba sit aukstu vilni,jo runaajamies abi pa miedzinjam :)
es - mistiskas lietas kkaadas.kaa draugs saka - morzas aabeci :D, bet vinjs katru nakti liek skriet un rakt ierakumus,vai salikt ieroci (straadaa militaaru darbinju) utt :)
14.01.2013 12:59 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Man draugs arī bieži naktīs runā. an ir ļoti caurs miegs, tāpēc pamostos. Viņš jau kuro nakti man prasa:"Cik liels logs tev ir? " es no sākuma nesapratu un prasu - kāds logs? šis man saka "Nu jā. tas ir par lielu. griežam nost." tad es sapratu,ka naktī runā un bieži vien klausos,ko saka...bet ja kaut kāds spriedze jūtama viņa sapnī - cenšos apskaut un ieritināt,lai čuč, citādāk nevar izgulēties,ja naktī stress sapnī bijis.
14.01.2013 13:13 |

Reitings 565
maneejais draugs guljot,kad es atnaacu naktii pec darba man teica: DOM 2 TEBJA NAIDJOT :D
14.01.2013 13:13 |

Reitings 289
Reģ: 08.05.2012
Nezinu vai es runāju, jo man to neviens nekad nav teicis.

Taču nesen es sapņoju, ka autobusā blakussēdētājs gramstās gar manu somiņu. Domāju, ka mēģinās apzagt un es lielā ātrumā divas reizes ar kulaku iesitu viņam pa seju. Pēkšņi pamostos no tā, ka mans puisis griežas gultā uz otru pusi. Prasu - ka noticis? Viņš - Tu man iesiti pa seju divas reizes ar visu spēku. :D Pasmējāmies par to un aizgājām tālāk gulēt.
14.01.2013 13:28 |

10 gadi
Reitings 1513
jā, labs! :D
Mums bērnībā bija klasika par tēta miegā runāšanu - viņš pa dienu guļ, mamma ceļ augšā un saka, ka vajag spuldzīti nomainīt, uz ko tētis atbild - "tur vaj'g citu segu!"

Es, cik zinu, pa miegam tādas pērles nesaku, kā šajā diskusijā miniet:D Reizēm ir bijis tā, ka pati pieceļos naktī no tā, ka kaut ko saku...vai domāju, ka saku. Draugs reizēm arī kaut ko pa nakti murmina, bet tagad neatceros vairs.
Vienreiz bija tā - viņš mani apķēris guļ un sāk stipri spiest kaklu (rokas apvijis ap mani) - kad centos izvairīties viņš piecēlās un teica, ka sapnī esot kāvies.

Un jā - man arī ir bijusi tā tizlā sajūta, kad naktī nevar paskriet, paie..kājas kā ar svinu pielietas. Vai arī nevar pakliegt, pabļaut - tas parasti ir murgos!
14.01.2013 13:45 |

Reitings 1
Reģ: 04.01.2013
Jau kuro reizi dzirdu no istabiņas biedrenēm,ka pa nakti runāju un lieku kādam kur iet vai arī ko skaties man virsū,kaut no rīta neko neatceros,ka esmu ko teikusi. :D Ir bijušas reizes,ka esmu pamodusies no tā,ka istabiņas biedrenes smejās par to,ka es naktī runāju pilnīgi nesaprotamā valodā un vēl tik ātri.
Pēdējā reizē,ka pa nakti runāju,visu ko esmu teikusi ir bijis saprotamā valodā un no rīta man tika atstāstīts - "Man jau katru rītu no rītiem jāceļās. Pus astoņos no rītiem man jāceļās. Oma arī mani katru rītu modina,man no rītiem riekstus dod. Rīt no rīta pus astoņos modinātājs..." un tā turpinājusi tik ilgi kamēr esmu piecēlusies no istabiņas biedreņu smiekliem. :D
15.01.2013 16:02 |

Reitings 718
Draugs man stāstīja šo -

Es esot teikusi - tava māsa labi prot celt teltis bez krokām!
Viņš man esot prasījis - kā es to zinot un kur to esot izrāvusi?
Es esot atbildējusi - Kā? Tu nezini? Uz pudeles bija rakstīts! :D
16.01.2013 19:19 |

Reitings 1
Reģ: 27.03.2013
Vienu nakti mans draugs kkada neizprotama valoda saka kliegt. es pierakstiju vardus ko vins izkliedzis sava telefona un internetaa patulkoju... izradas ka vins man kliedza -hey, kas ir ievārījuma ievārījums :D
27.03.2013 20:49 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!