Laikam jau vajadzētu vienkārši ignorēt šo tēmu, lai izbeigtu diskusiju un dažbrīd patiešām infantīlus komentārus, ko arī šajā gadījumā gudrākās foruma lietotāja dara, bet es nevarēju noturēties un vēlos izteikties par tiem caurumiem (rodas sajūta, ka tas vispār ir vissliktākais vārds pasaulē, ko šajā sakarā kāda var izdomāt, nu pēc kura izdzirdēšanas būtu jāķer pie sirds un brīvprātīgi jāiespiež sev pierē kauna zīmogs par tik zemu kritienu kā minimus).
Ar to nelepojos, bet jā – arī ir mīļākās pieredze. Salīdzinoši ilga, protams, emocionāla un neveselīga. Kāpēc šādas attiecības man izveidojās, atļaušu spriest Cosmo sertificētajām psiholoģēm un morāles normu speciālistēm, jo tādu šeit netrūkst, bet ar mani tā vienkārši notika – iemīlējos precētā. Nē, cerības uz viņu neloloju, vēl vairāk, ilgstoši viņu atraidīju un pretojos, līdz padevos. Tad vēl laiks līdz pirmajam seksam, kuru viņš apbrīnojami pacietīgi gaidīja un tālāk jau viss izvērtās "attiecībās".
Man šī pieredze nav bijusi nekāda zemeņkūka, jo es nevis vienkārši ar šo vīrieti izklaidējos, bet pieķēros. Man viņš bija svarīgs. Turklāt es esmu no tām naivajām zostiņām, kas nemetīsies plānot kaujas taktiku vai otrai pārgrauzt rīkli, lai viņš beidzot būtu tikai mans.
Es esmu jutusies kā mīļākā, esmu jutusies kā slepenā, man ir bijis skumji, plosījusi greizsirdība, bet "cauruma" sajūta man gan nekad nav bijusi, jo viņš, tēloti vai īsti, to jau noteikti atkal zinās tikai kāda Austrumu gudrā šeit, man regulāri pierādīja pretējo.
Ar 100% pārliecību varu apgalvot, ka viņš sievu nekad neatstās. Arī tad, kad pie apvāršņa parādīsies nākamais "princešmīļums". Viņš ir ļoti, ļoti gļēvs vīrietis, turklāt mātes mīlestības ļoti alkstošs un viņa sievai piemīt izcilas manipulatores spējas, ko droši vien devusi arī par vīru krietni lielākā dzīves pieredze un gadu skaits. Tieši tā šis laulātais pāris savu dzīvi nodzīvos – viņa ar kārtējo iestudēto runu par bērniem, kuriem vajadzīgi abi vecāki ("vai ne, meitiņ? Pasaki tētim, ka tev obligāti vajag abus vēcākus!"), kaislību, kas uznāk un pāriet, jaunajām sievietēm, kurām vajag tikai naudu (bet viņai vajag tikai viņu, kā tād), bet viņš meklējot to, kas dara laimīgu un no rīta liek pamosties ar apziņu – es esmu tik laimīgs! Un nevis tikai laimīgs cilvēks, bet laimīgs vīrietis.
Ja man tagad būtu jāsēž ar viņa sievu aci pret aci, mans pienākums noteikti būtu atvainoties viņai par to, ka esmu bijusi attiecībās ar viņas vīru un es patiesi uzskatu, ka man tas būtu jādara, jo esmu vainīga – viņš bija precējies, taču es noteikti vēlētos pateikt arī vēl ko. Cik ļoti lielai ir jābūt nemīlestībai pret otru, lai brīdī, kad sieviete jūt, ka ir nevis nožēlojamais caurums, bet vecā treniņbikse, viņa izdomātu viltības un kauninošus manifestus tā vietā, lai PATIEŠĀM pacenstos kaut nedēļu no vietas uzvārīt viņam to zupas katlu un salāpīt caurumu zeķē, lai viņam atkal liktos – nu jā, viņa patiešām ir mana vislabākā un citas viņai nestāv ne tuvu?
Katrā ziņā – viņu attiecības, viņu problēmas, neapgalvoju, ka viņš kā vīrs ir izcils, mīnusu viņam netrūkst, kā jau mums visiem. Un viņa sievai, pēc manā rīcībā esošās informācijas, ir daudz labu īpašību un prasmju. Tikai diemžēl patiesa otra mīlēšana ir no tām, kuru var mācīties visu mūžu visos vecumos. Un dažkār tā pa īstam arī neiemācīties, ko dzīve arī bieži pierāda.
Tas arī viss.