Esi bijusi Mīļākā?

Reitings 281
Reģ: 20.05.2010
Esat kādreiz bijušas Mīļākās statusā kādam aizņemtam/precētam vīrietim?
Kāda pieredze?
11.01.2013 19:33 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Sātansjā,man ir vienalga par svešu cilvēku attiecībām. Es nezinu,kā viņiem tur iet un nemaz neprasu,ja puisis pats ir stāstījis,tad arī reāli zini tikai vienu pusi,bet stāstu veido divas. Moš sieva nedod un puisis viņu sit,bet abi kopā. Neesmu nedz psiholoģe,nedz māte Terēze,lai sēdētu un prātotu kā nu būs. Man jādzīvo sava dzīve nevis citu. Kaut vai piemērs,viens precējies puisis godīgi atzinās,ka apprecēja meiteni tikai tāpēc,ka palika stāvoklī.
15.01.2013 15:23 |

Reitings 3966
Reģ: 29.01.2009
Ariadne es arī šad tad izmantoju meklētāju, vēl gadās kad izlec ārā vecā foruma noformējums.
Un tad viskaut ko var atrast :D

Ja kaut kas interesē,pirms grribat uzjautāt, pārbaudiet meklētājā :D
15.01.2013 15:25 |

Reitings 295
Reģ: 26.08.2012
Bet tāpat, ja ir situācija, kurā vīrietis piedāvā pliku seksu. Ir taču atšķirība tajā, vai šis vīrietis ir brīvs vai aizņemts.
15.01.2013 15:26 |

10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011
Ziniet, situācijas ir pārāk dažādas, lai te tagad tā teiktu, kādi briesmekļi ir vīrieši, kas krāpj, un sievietes, ar kurām krāpj.
Mana sirdsapziņa kliegtu, ja mājās vīrietim būtu bērni un sieva, kas vīrieti mīl, sieva strādā pie attiecībām, viņu lutina, lolo, ar sirdi un dvēseli un par viņu, bet vīrietis to nenovērtē un tikai laiž pa kreisi.. Tāds vīrietis ir cūka, izmanotājs, nelietis un apzīmējams ar visiem pārējiem vārdiem, ko varat iedomāties.
Bet redziet, ir arī tādas sievas, kas uz saviem vīriem bļauj, kas atgrūž jebkurus vīra centienus glābt attiecību emocionālo pusi, seksa nav gadiem, uz vīru skatās kā uz traucēkli un viņas brīvības atņēmēju, ir mūždien nīgra un neapmierināta. Bet tāpat - laulība ir, ir kopīga dzīve, īpašumi, radinieki.. Es neuzskatu, ka šajā gadījumā vīrietis ir kaut kāds ārprātīgs nelietis, ja sieva nepakustina ne pirkstu, lai attiecības uzturētu, kur nu vēl izkoptu.. Vai tad vīrietim visu mūžu būtu jābūt iesprostotam tādās attiecībās un viņš nedrīkstētu baudīt dzīvi? Šādā gadījumā es par vainīgu uzskatu tikai un vienīgi nīgro sievieti, kura ir noprecēta un uztver savu vīru kā ko pašsaprotamu - kā tādu naudas maku un mēbeli mājās.
15.01.2013 15:28 |

Reitings 8407
Nē, neesmu bijusi, un domāju, ka arī nebūšu, jo tas nav priekš manis, esmu tipisks attiecību cilvēks, un man vajag to cilvēku tikai sev vienai, nespētu dalīties.
15.01.2013 15:28 |

Reitings 218
Reģ: 20.09.2012
hvz :D Šito ieteikumu te bieži kādai uzrūc, ja viņa kaut ko meklē un jautā, mani parasti tas kaitina, bet re, aplauzos, es ar tāda pati. :D
15.01.2013 15:29 |

Reitings 7497
tas vīrietis, kas bija ar 2 bērniem man teica, ka mīl savu sievu un negrib šķirties, bet viņa uzmanību velta tikai bērniem. par viņu un par sevi pašu aizmirsusi. sevi nekopj, ar viņu neguļ. un ko tad citu šī sieviete sagaida? ne jau vienmēr vīrietis ir tik brismīgs, ka viņam vajag tikai "jaunu caurumu". es domāju, ka viņš būtu daudz laimīgāks mīlēties ar savu sievu, nekā ar mani, kurai pret viņu nebija nekādu jūtu un kas viņu izmantoja tikai izklaidei, lai izkliedētu savu depresīvo garastāvokli... tieši aizdomājos, nez kā viņiem ar sievu tagad iet - jau pagāja vairāk kā 4 gadi kopš tā brīža, kad pēdējo reizi redzējāmies.
15.01.2013 15:30 |

Reitings 3376
Reģ: 18.03.2012
būt par mīļāko nenozīmē būt kopā un veidot nākotni,ja nespēj atšķirt,tad tā ir tava problēma

Vārdiem "būt kopā" ne vienmēr ir tāda nozīme, kā to interpretēji tu. Kaut vai vārtoties pa gultu, jūs tajā brīdī esiet kopā. Vienalga friends with benefits vai nē tiek veidotas kaut kādas attiecības ar šo cilvēku. Bet nu, man bijusi pieredze šajā jautājumā kā tev..
15.01.2013 15:31 |

Reitings 3376
Reģ: 18.03.2012
t.i. man nav bijusi pieredze
15.01.2013 15:32 |

Reitings 1229
Reģ: 15.05.2012
Ja mans draugs mani krāptu tad tajā vainotu tikai un vienīgi viņu nevis to ar kuru mani krāpj, JO kāda starpība, nebūtu tā būtu cita... Un tas vai tā sieviete zin, ka esmu draudzene vai viņš no viņas to slēpj man šķiet tas ir nebūtiski...

Arī ja man kāds patiktu un būtu brīva.. man būtu absolūti vienalga vai viņam ir sieva/ draudzene vai nē... nekad pati nelīstu virsū aizņemtam, bet ja viņš izrādītu uzmanību man ( ja es pati būtu brīva) un mums būtu abpusējas simpātijas.. man šķiet man būtu absolūti vienalga kas viņam mājās darās.. es izbaudītu mirkli un viss... Ja viņš to dara, tātad viņš to grib, un tas, ka es nekontaktētos ar viņu nenozīmētu, ka viņa ģimenē viss uzreiz būtu visideālākajā kārtībā...

Pilnīgi manas domas!
Man ir bijis aizņemts vīrietis, bet ne precējies un ar bērniem. Neredzēju tajā neko sliktu. Pēc laika džeks tāpat pameta savu meiteni, tāpēc ja ne es, tad cita.
15.01.2013 15:32 |

Reitings 1170
Reģ: 05.09.2012
varat šokēties, bet iedomājieties situāciju
ka Jums ir attiecības un viss kopīgs ar vīrieti,kam ir paralēli vēl vienas, un jūs negribot esat mīļākās..
lai gan pat nezinu kā to nosaukt.
15.01.2013 15:34 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Bija pieredze ar aizņemtu. Ilgi nebiju ''mīļākās'' statusā, jo ''dabuju viņu sev''! Ar laiku sapratu, ka vislielākais ieguvējs visā situācija bija viņa ex :)

Agrāk nosodīju tādas sievietes.. Tagad saprotu.. Mīļākajām ir vnk zemāks pašnovērtējums, ja ir gatavas būt 2. plānā. Viņas arī nav sevišķi izvēlīgas, ja gatavas tikties ar vīrieti, kas nespēj sakārtot savas attiecības.

Krāpšana parasti ir sekas.. vainojami ir visi: sieva, mīļākā, vīrs utt. Tomēr, ja cilvēks lec iekšā jaunās attiecībās netiekot kārtībā ar esošajām.. viņš/a ir lupata!
15.01.2013 15:35 |

Reitings 419
Reģ: 08.01.2013
BacK - Es to meiteni pati pazinu, zināju kāda viņa ir. Patika viņai pa klubiņiem pastaigāt un ar citiem puišiem padraiskoties. Bet ticu, ka puiši arī tādus ieganstus izmanto lai pielauztu meitenes. Tikai šoreiz tas nebija tas gadījums.
15.01.2013 15:41 |

Reitings 1283
Reģ: 02.09.2012
Bieži esmu dzirdējusi to atrunu, ka sieva velta laiku tikai bērniem un par nabaga vīru, kā arī sevi ir aizmirsusi. Tikai joks ir tāds, ka bērni prasa laiku un uzmanību, un kurš gan cits ar viņiem nodarbosies? Vīrietim vieglāk ir pateikt, ka tieši sievā ir vaina, bet kāda īsti ir viņa loma ģimenē? Sēdēt, pieprasīt uzmanību un seksu no koptās sievas? Daudziem laikam ir vieglāk atrast citu sievieti, nevis palīdzēt sievai ar bērniem.

Bet par tēmu - nē, neesmu bijusi un ceru, ka nekad nebūšu.
15.01.2013 15:45 |

Reitings 454
Reģ: 13.11.2009
Sāksim ar to,ka attiecībās ir 2 cilvēki un ja kāds no viņiem iet pa kreisi, tad attiecībās IR problēma,kuros ir vainojami abi (izņemot gadījumus,kad vīrs vai sieva ir ar seksu apsēsta būtne). Ļoti bieži,starpcitu, cilvēki krāpj nevis dēļ fizioloģiskajām darbībām,bet dēļ tā,ka jūtas vientuļi un nav ar ko "parunāt" (sieva/vīrs aizņemti darbos vai visu savu laiku velta bērniem, suņiem,kaķiem utt...)jā tik prozaisks iemesls. Neesmu nekad nosodījusi krāpējus un vēl mazāk tos ar kuriem krāpj, jo ne jau viņiem viss ir tik rožaini un skaisti attiecībās. Pati esmu bijusi mīļākās lomā un tieciet man - nevienam to nenovēlu. Tas nebija apzināti - satikāmies,iemīlējāmies un jā viņš bija ar gredzenu pirkstā...Bet tie bija skaistākie 2 gadi manā mūžā,kas mijās ar asarām un sirdsāpēm katru reizi viņu pavadot mājās pie sievas. Es viņu nenosodu,tikai zinu, ka arī viņš bija nelaimīgs...viņam tikai nepietika iekšu pielikt punktu attiecībām, kuras bija mirušas. Tā kā viss ir ļoti relatīvi un jebkurš no mums var kādā dzīves posmā nokļūt krāpēja vai mīļākās lomā. Dzīvei patīk izspēlēt ar mums ļaunus jokus,tādēļ man liek pasmaidīt teksts "Es nekad nevarētu...." :)
15.01.2013 15:48 |

Reitings 55
Reģ: 13.11.2012
Neesmu bijusi mīļākā. Esmu bijusi tā, kura tiek krāpta. Es tam vīrietim toreiz devu visu - es viņu mīlēju, es rūpējos par mūsu attiecībām, rūpējos par viņu utt. Viņš arī nežēlojās, neteica, ka viņam kaut kas nepatiktu, ka vajadzētu ko mainīt, teica, ka mīl mani. Kad uzzināju patiesību, jutos kā ar samazgām aplieta un izmantota. Nevienai sievietei nenovēlu piedzīvot to sajūtu.

Vai tad vīrietim visu mūžu būtu jābūt iesprostotam tādās attiecībās un viņš nedrīkstētu baudīt dzīvi?

Nē, nav. Pastāv tāda lieta kā šķiršanās. Runas par kopīgiem bērniem un īpašumiem ir vienkārši stulbas atrunas, lai nebūtu nekas jāmaina savā dzīvē, jo vieglāk ir atrast drāžamo caurumu, kuram žēloties par grūto dzīvi un sievu - raganu, nekā kaut ko mainīt savā dzīvē.
15.01.2013 15:50 |

Reitings 227
Reģ: 23.09.2012
Esmu bijusi. Viedoklis līdzīgs kā nazim un vēl te dažām. Ne jau es esmu vainīga, ka džeks nāk pie manis. Un, ja viņš nāk, tas nozīmē, ka nu nav tur tajās attiecībās kkas kārtībā.
Es to uzskatu drīzāk kā ērtu seksa iespēju, kad esmu brīva un negribu romantiskas attiecības. Neko citu man arī tiešām nevajag, ok, pusdienas man izmaksā un tml, bet es nešantažēju, neko neprasu, nedraudu, mani neinteresē iedziļināties stāstos un ikdienas atstāstā, par sevi vispār neko nesaku. Tas var būt tikai ar tādu džeku, ar ko sekss ir riktīgi kruts, bet attiecības 100% negribētu. Tad visi laimīgi, savā ziņā pat tā čiksa, kura savam džekam nevar iedot, nerūpejas ne par viņu, ne par viņu kopīgo telpu, kā tikai par fancy ballītēm un kā labāk izskatīties. Viņa laimīga, jo džeks tad drošvien viņu mazāk gruzī.

Nenoliegšu gan, ka man tagad pašai ir problēmas ar uzticēšanos, kad runa iet par savu attiecību veidošanu. Pēc visa tā, ko esmu redzējusi, kādus un cik piedāvājumus no aizņemtiem džekiem saņemusi.. Kā lai joprojām kādam uzticas:)
15.01.2013 15:53 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Mana draudzene bija reiz mīļākā..
Gadījums klasisks: sieva ragana, nemīl, viņu interesē tikai maciņš, nerūpējas, neinteresējas.. Savukārt mīļākā ir pati labākā, dzīves laime utt...
Tikai lūk problēma: nevaru izšķirties, jo saproti pati - sieva nedod šķiršanos, grib izpostīt biznesu.. mums jau viss sen ir beidzies. Tas ir tikai laika jautājums utt..

LV jau tāds mazs dīķis vien ir. Pēc laiciņa atklājās, ka viņam ar sievu ir ''happy family''. Sieva nemaz nezināja, ka vīrs laiž pa kreisi.. un ka viņiem esot jebkādas problēmas!
15.01.2013 15:56 |

Reitings 252
Reģ: 07.04.2012
Esmu bijusi vienreiz. Tagad ar šo vīrieti esam kopā, viņš no sievas izšķīrās. Principā varbūt nemaz neskaitījos kā mīļākā, jo, kad sākām satikties, viņiem tieši viss jau sāka jukt un brukt. :)
15.01.2013 16:07 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Šajā jautājumā esmu ļoti kategoriska, esmu, protams, pret mīļāko padarīšanām.

Mīļākajām ir vnk zemāks pašnovērtējums, ja ir gatavas būt 2. plānā. Viņas arī nav sevišķi izvēlīgas, ja gatavas tikties ar vīrieti, kas nespēj sakārtot savas attiecības.

+
Es teiktu, ka nevis zemāks, bet ļoti, ļoti, ļoti zems pašvērtējums.
15.01.2013 16:13 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits