Esi bijusi Mīļākā?

Reitings 281
Reģ: 20.05.2010
Esat kādreiz bijušas Mīļākās statusā kādam aizņemtam/precētam vīrietim?
Kāda pieredze?
11.01.2013 19:33 |

Reitings 295
Reģ: 26.08.2012
Jūs te visas esat tik prātīgas.

Kāpēc prātīgas? Pārsvarā nekomentēju diskusijas, bet pēdējā laikā esmu pamanījusi, ka katrā diskusijā tiek par normu uztvertas brīvās attiecības, sekss trijatā, partneru maiņa. Tās, kuras to neuztver par normālu esam, tiek uztvertas par lielajām kritizētājām un nosodītājām.
15.01.2013 17:10 |

Reitings 6
Reģ: 15.01.2013
angry - paldies tev par tavu komentaru! Tas tieshi aksturo ka es jutos!
15.01.2013 17:11 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
lion, nu ka tad tu izglabi vinu laulibu? vins parguleja ar tevi un saprata,ka sieva tomer labak aiz vaiga nem?:D
15.01.2013 17:12 |

Reitings 295
ļoti, ļoti, ļoti kaitina kategoriskas noliegšanas: es jau nē, un ko Tu, cūka tāda, kā Tu tā vari.

Neesmu redzējusi tāda veida komentāru. Patiesība kož acīs, tāpēc jebkurš komentārs, kurš ir pret tādu nostāju, ir kā duncis mugurā. Tā jau nav. Neviena jau te īpaši nenosoda.
15.01.2013 17:12 |

Reitings 6
Marta - bet draudzene man nepateiks, cik es skaista, cik gudra, cik seksiiga, cik man skaistas krutis utt. Ir lietas, ko var pateikt sievietei tikai virietis. Un ja mes nesagaidam to majas, tad ejam meklet to kaut kur citur!
15.01.2013 17:18 |

Reitings 119
Reģ: 05.02.2009
Hono luluu, a Tavs draugs Tev to nesaka?
15.01.2013 17:21 |

Reitings 2982
Reģ: 29.01.2009
Sātans- Tu lasīt māki? Un kā, Tavuprāt, citādi jāuztver iepriekšminētie komentāri??:D Tu nemāki uztvert:))

Reitings 295
Vai tad citām nav vēlme to dzirdēt? Protams, ka ir. Tas jau nenozīmē, ka uzreiz skries pie pirmā pretimnācēja vai vēl trakāk - aizņemta vīrieša.

Reitings 295
Un kā, Tavuprāt, citādi jāuztver iepriekšminētie komentāri?

Kā pretējs uzskats. Varbūt esmu palaidusi kaut ko garām, bet tiešām neredzēju, ka kāda rakstītu - ak, jūs cūkas, kā jūs to varat!
15.01.2013 17:23 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
HonoLuluu

Ko Tu sagaidī no šīm attiecībām?

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Esmu bijusi mīļākā un man ir bijuši mīļākie ( tikai ne šajās attiecībās )
Piekrītu Nazim, Zivij, angry un citām līdzīgi domājošām.

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Ir mīļākās, un viņām NAV zema pašapziņa. Jo viņas dara kā grib, guļ ar ko grib, ģērbājs skaisti un pašas izvēlas, kruu vēlas, pat ja tas ir precēts.

Es uzskatu (bet tev, protams, var būt citi uzskati, tikai skaidroju savējos), ka viņām ir zema pašapziņa, jo viņām pilnībā pietiek, apmierina atkritumi - uzmanības pārpalikumi pēc tā, ko iegūst pirmā sieviete. Galvenā tāpat bija, ir un paliek (vismaz biežāk dzirdēti stāsti, kad paliek) pirmā sieviete, līdz ar to mīļākā tiek nostādīta zemāk par viņu. Vai pašpietiekama sieviete vēlētos būt tik zemu nostādīta? Vai viņai nebūtu patīkamāk atrast cilvēku, kurš vēlētos sniegt viņai uzmanību kā pirmajai? Kurš no mums izvēlētos izņemt no miskastes atvērtu, pusapēstu šokolādi, ja turpat blakus uz galda stāv jauna un neskarta?
Vēl aizņemtos cilvēkus izvēlas tāpēc, ka trūkst uzmanības, vajag pašapliecināties - ar brīvu cilvēku nav tik interesanti, savukārt ar aizņemtu pinoties var pierādīt citiem un galvenais sev, ka, redz, cik es skaista, forša, seksīga un labāka par to pirmo sievieti, ka varu "aizvilināt" vīrieti! Un tas arī parāda uz zemu pašapziņu.

Protams, pavisam cita lieta ir tad, ja sieviete nezina, ka vīrietis ir aizņemts.

vispār jau tas ir mīts , ka sievas ir tik šausmīgas un viņām vienmēr sāp galva un gultā atsaka utt..to ir izdomājuši tie vīriesi, lai atrastu attaisnojumu savai krāpšanai, jo krāpt jauku sievu ir noziegums, bet raganu nē

+
Zinu, ka daudzi krāpj vienkārši tāpat - izklaides, sava prieka pēc, savu vainu, kaut kādu izdomātu problēmu dēļ, bet nejau tādēļ, ka sieva ir ragana.

Neatbalstu krāpšanu. taču iesaku meitenēm, kas naivi domā, ka es jau ne vai mans vīrs/ draugs ne, padomāt- vai tiešām ne?

Tieši tāpēc, ka es tik naivi nedomāju un nedomāju, ka mans vīrietis nespētu mani krāpt, es esmu pret krāpšanu. Zinu, cik tas var sāpināt un neredzu jēgu tāpēc sāpināt citus.

Reitings 6
S
- nee, vinsh to neizraada. Loti, loti miil, bet komplimentus nesaka, tikai nolama ja kaut kas nepatik!

Reitings 2982
jēziņ, Sātan, tas bija pārfrāzējums :D
15.01.2013 17:24 |

Reitings 370
Dzīve nav tikai melna vai balta, ir ļoti daudz pelēkā. Sieva varbūt ir ragana, varbūt ideāla sieviete, vīrs varbūt ir izsmalcināts brunču mednieks, vabūt nejauši iemīlējies, mīļākā varbūt ir īsta grīdas lupata, et varbūt kā kaķis staigā kur grib. Parasti jau tā ir kombiācija no visa, turklāt tam ko stāsta krāpējs es tomēr neuzticētos.
15.01.2013 17:25 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
hono lullu, nu tad paprove aizlirgto augli! tik skaties vai nav pec tam sirsdapzina!
15.01.2013 17:26 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
par to,ka vīrieši mēdz arī slēpt...pašai gadījums
reiz sen senos laikos,kad man bija vēlā maiņa darb;ā un ārā lija lietus,kāds darba kolēģis piedāvāja aizvest mani mājās,tā nu ilgu laiku viņš mani veda uz mājām(ja mums sakrita maiņas)citreiz pat tad,ja nesakrita brauca pakaļ,lai aizvestu mani mājās. Tad vienā saulainā dienā es tiku pie uzaicinājuma pavadīt laiku ārpus darba. viņš ļoti atklāti stāstīja par savu dzīvi un nekas nelika domāt,ka viņu mājās gaida civilsieva,kura viņu mīl līdz sirds dziļumiem.Tā kā man pašai toreiz bija attiecības(lai gan tās nevarētu saukt par attiecībām,bet kopā bijām),tad nu es godīgs cilvēks būdama,atzinos,ka neesmu brīva,bet ir puisis uz ko viņš atbildēja,ka pats izrādās neesor no brīvajiem! Labi...tas vēl tā,jo pašai nav balta sirdsapziņa. Bet...BET...uz jautājumu vai grasījās teikt,atbilde bija noraidoša "Kāpēc tu man neteici,ka neesi brīvs?"-"tu man neprasīji"-"vai jūs dzīvojat kopā?""-"Pa retam"-"tas ir kā?"-"nu tad,kad es esmu mājās,mēs dzīvojam kopā"
Beigas šim stāstam ir laimīgas(ar nelaimīgu pieskaņu),bet tikai vēlējos pateikt,ka vīrieši mēdz neteikt,ja ir nebrīvi :D
15.01.2013 17:27 |

Reitings 295
angry, kāpēc citās diskusijās pretējs uzskats tiek pieņemts vai vismaz nepārprasts ar "tu soģe". Tiešām, neviens taču nenosoda, tikai izsaka savu viedokli. Tās, kuras piekopj šādu dzīvesstilu, to uztver divreiz, trīsreiz sāpīgāk, nekā tas tiek pasniegts. Tas taču ir acīmredzami, ka neviena negrib pieņemt tos citu sieviešu komentārus, kuras to neatbalsta. Tas arī redzams tajā, ka tās, kurām ir tāda pieredze pārstāv vienu viedokli ar tām, kurām arī bijusi šāda pieredze. Varbūt kaut kāda sevis aiztāvēšana, nezinu. Es, piemēram, nevienu nenosodu, arī man mamma ir mīļākās lomā, tāpēc jau neiešu nosodīt viņu, bet arī nenostāšos pret saviem uzskatiem un principiem.
15.01.2013 17:28 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Agrāk man arī šķita, ka šādā trijstūrī galvenā ir 1.sieviete, bet uzskati mainījās. Man šķiet, ka vispazemojošākā situācija ir tieši sievietei, kuru krāpj-jo viņai nav izvēles, viņa nezina par to.(ja tieši ir šāda situācija), bet mīļāka jau no sākuma zin uz ko parakstās un tāpēc tā ir viņas izvēle un arī tikai un vienīgi viņas darīšana-piekrist tam vai nē.
15.01.2013 17:30 |

Reitings 2569
Reģ: 16.07.2012
++++Sesillai

lūk kur visa sāls! Angry komentārs ir tikai vienā grāvī - zāģējošās, vienmēr pms-ainās, nekoptās laulenes un nabagi nedabūjušie virieši, kuriem jāmeklē mierinājums burvīgā, teju dievietei vienmēr līdzīgā mīļākajā, kura ne par ko nepīkst, tikai papleš kājas, kad pasauc, un pati par to priecājas.

Ko tā pašapziņa dod? Aizmālē acis, lai pati neredz, ka par brīvu (vai par dāvanām) piedāvā seksuālus pakalpojumus. Vai tat tā reāli nav bezmaksas prostitūta? Tas tomēr nav friends with benefits variants, jo tā taču ir tikai izklaide, nekas vairāk.
15.01.2013 17:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits