Satriecosh skaistums!

Reitings 15
Reģ: 06.12.2012
Shodien no rita Galerijas centra Rimi ieraudziju taadu meitene ka man godigi mute palika valjaa.
Meitene jauna, vareetu buut ap 22, gara auguma slaida, bet ne kaarna, ar palielaam kruutim un ljoti smalku vidukliti. Nu tas taa, bet nu seja vnk tik nevainiiga kaa lellitei ar lielaam zilaam aciim, biezaam uzaciim, mazu deguntinu, pilnigam luupaam, vnk perfektiem baltiem zobiem, un perfektu taadu iedzeltenigu aadu. ne jau protams galigi dzeltenu, bet nu ne taadu rozaa vai baalu. Mati kaa no kaadas shampunu reklaamas-gari gaishi bruuni spiidiigi lielaas lokaas. Es staavot rindaa acis nevareeju no vinjas noveerst, kaa arii bija skaidri redzams ka visi viirieshu kaartas paarstaavji kas staaveeja rindaa blenza pilnigi uz vinju. Nu labi saprotu ka vinjai super garas kaajas un smuks augums, varbut tadel visi virieshi blenza. Bet nu ari seja un mati, pilnigi viss vinjaa bija tik perfekts. un izskatijas ka vinja pat acis nebija kraasojusi,un kosmeetika ja bija tad ljoti minimaali. Pat kad vinja gaaja jau laukaa redzeeju ka vinjai viens arzemnieks piegaaja klaat un kaut ko smaidot jautaaja, bet vinja vienkaarshi aizgaaja.
Vai esat redzeejushas kaadreiz taadu skaistumu no kura jums mute paliek valjaa?
11.01.2013 11:46 |

Reitings 731
Reģ: 31.10.2009
Reizēm dažām personām kroni uz galvas gribās piekārtot ar lāpstu!

+
11.01.2013 19:40 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
manupraat, buut izcili skaistai ir gruuti. pirmkaart, cilveeki jebkurus panaakumus piesien klaat izskatam, nevis skaistaas meitenes suurajam darbam. otrkaart, daudzi viirieshi no vinjaam baidaas. klusiibaa apbriino, bet nespeej pienaakt klaat. kanti visbiezjaak sit veci uznjeemeeji, jo tie domaa, ka varees nopirkt kolekcijai. treshkaart, cilveeku blenshana un aprunaashana ir garanteeta. ilgaa laika posmaa var buut nogurdinoshi. ceturtkaart, uz iistu draudziibu nevar cereet, draudzenes biezji vien apskauzj to izcili skaisto un priecaajaas vairaak par vinjas neveiksmeem kaa veiksmeem. nedomaaju, ka shis ir iistais tituls peec kaa dziities un par ko karot. paziistu 2 sievietes, kuras var nosaukt par izcili skaistaam. viena no taam apzinaati pienjeema dazaadus meerus, lai izskatiitos mazaak pievilciiga, jo savaadaak neviens vinju darbaa nenjeema par pilnu, otru padariit par negliitu visu laiku censhaas viirs, jo vinjam sagaadaa diskomfortu paareejo viirieshu nosiekalotie skatieni uz vinja beernu maati.
11.01.2013 21:03 |

Reitings 61
Reģ: 27.11.2012
Visa šī diskusija ir viens liels LOL

Taču gribētu atbildēt Spotorno . Manuprāt, te daudzas meitenes sacepās ne jau par Chaneles satrieciešo skaistumu, bet gan par to, ka kāds cenšas muļķot foruma meitenes un uzdot vēlamo par esošo.

Personīgi uzskatu, ka skaistums ir ļoti subjektīva lieta. Vienam kāds varētu šķist satriecoši skaists, otram - nē, trešam - atbaidošs. Un ir labi, ka mēs esam tik dažadi un mums patīk dažādas lietas, savādāk būtu garlaicīgi dzīvot, ja visi būtu vienādi "skaisti" pēc kāda noteikta šablona!
11.01.2013 21:04 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Ne jau konkrētās meitenes skaistums tiek apšaubīts, bet šī fakta (ieraudzīja satriecoši skaistu meiteni, izveidoja diskusiju un pārsteidzošā kārtā šī satriecošā meitene izrādās forumā) patiesums.
11.01.2013 21:11 |

Reitings 3755
Reģ: 22.10.2012
Sportorno, atkal jau "uzbraucieni".
11.01.2013 21:16 |

Reitings 4073
Reģ: 07.06.2012
Īstenībā pie tā skaistuma ir tā japiestrādā..Ja tā padomā...Jāuztur sevi formā,jārūpējas par ķermeni,matiem..Arī līdzekļus diezgan lielus tas prasa..
11.01.2013 21:20 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Ance!!! Nu come on... tā ir vairāk aizstāvība. Ne jau konkrēti cilvēkam, bet par tēmu, kura ir apsrpeista šo daudzo lappušu garumā. Tiesa jau tajā visā ir!

Un kristai liels plus, jo tik tiešām skaistam cilvēkam ir grūti būt.
11.01.2013 21:21 |

Reitings 196
Reģ: 20.10.2012
Libra- Un kāda tam starpība? :)
11.01.2013 21:23 |

Reitings 3376
Reģ: 18.03.2012
Pilnīgi un galīgi piekrītu kristas domām.
11.01.2013 21:24 |

Reitings 1677
Reģ: 19.04.2011
Atbildot uz jautājumu:
Vai esat redzeejushas kaadreiz taadu skaistumu no kura jums mute paliek valjaa?

Jā, mākslā un dabā esmu piedzīvojusi tādu skaistumu, bet, kas attiecas uz cilvēkiem, man skaistums vienmēr bijis ne tikai vizuāla, bet arī ētiska kategorija - abu šo savienojums. Tikai un vienīgi. Tāpēc, nē, kails skaistums tikai kā forma mani nepārsteidz. Novērtēju, bet izbrīnu neizraisa.
11.01.2013 21:28 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Spotorno, jautājums Tev! Ja,"pašpietiekamai un sevi cienošai sievietei nenāktu prātā apstrīdēt citas sievietes esošo vai iedomāto skaistumu", tad, laikam, Tu neesi diez ko pašpietiekama un sevi cienoša, jo gandrīz katrā diskusijā Tu pati "apstrīdi" citu foruma dalībnieču prātu/inteliģences līmeni/zināšanas utt. Sanāk pretruna, ne?:D
11.01.2013 21:31 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Atkāpjoties no strīdiem, nekad neesmu redzējusi tādu skaistumu, lai man aizrautos elpa un nesaprotu nemaz, kādam tad tam skaistumam jābūt, ja runājam konkrēti par vizuālo tēlu, nevis rakstura iezīmēm, harizmu utt. Autores aprakstītā meitene man nemaz nešķiet skaista, bet tieši tāda pati kā 100 citas meitenes Latvijā un ārzemēs - man neliekas skaists solārijā panākts ādas tonis, krāsoti melni mati un zilas acis, neizteiksmīgas melnas drēbes. Protams, uz ielām, starp savām draudzenēm redzu daudzas skaistas meitenes, bet tas nav šis elpu aizraujošs skaistums - man laikam pārāk lieli vērtēšanas kritēriji. :D
11.01.2013 21:52 |

Reitings 253
Reģ: 01.02.2012
Noslēpumainā-īsts skaistums nav jāveido, jo tas ir dabas dots. Respektīvi, nav jāpavada puse dienu pie spoguļa taisoties, lai varētu no mājas iziet. Bet patiesi skaists arī dzivojot trūcīgā ģimenē, kur nav izvēle ne apģērbam ne skaistumkopšanas procedūrām-šā vai tā būs skaists. Tas nozīmē, ka īsts skaistums ir reti sastopams, jo cik redzu meitenes-visas cenšas no sevis tēlot to, kas nemaz nav, bet ieksēji apzinās, ka ir melnas un maziņas(nerunāju par visiem eksemplāriem)
11.01.2013 22:17 |

Reitings 341
Reģ: 06.05.2009
Stulbas tās sievietes reizēm ir, jā . .
Kaut palūkojiet diskusiju, kur likāt savus skaistuma elkus, arī tur katrai skaistums ir SAVĀDĀKS! Cilvēku vispār nevar nosaukt par neglītu, vismaz skaļi noteikti nē. Es, piemēram, kad redzu ko tādu, kad nedaudz skauž vai vismaz arī gribu, bet nav, piespiežu sev tuvāk savu mīļo cilvēku vai iedomājos mazā brāļa un māsas apskāvienu un iedomājos - varbūt viņai nav ne kripatiņas no tā? . .
11.01.2013 22:18 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
viena no retajām diskusijām, ko izlasīju no sākuma līdz beigām riktīgi pārsmējusies :D pašpārliecināta un ar sevi un savu dzīvi apmierināta sieviete, pat ja tā būtu viņa, kas bijusi tajā veikalā (kas būtu baigā, baigā sakritība) vienkārši pasmaidītu un justos laimīga, ka viņu uzskata par skaistu un tā novērtē. Nevis kā Chantele sāktu uzdot visādus jautājumus, lai saprastu, vai tā gadījumā nav bijusi viņa un vēl ar vēstulēm apmainītos ar diskusijas autori, kā viņa pati apgalvojusi. Vienkārši komēdija un bērnudārzs :D kādai milzīgi kompleksi, pašapziņas un uzmanības trūkums. Acīmredzot, Tavs draugs norvēģis tevi par maz apčubina :)
11.01.2013 22:27 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Šarlote, +miljons!
11.01.2013 22:34 |

Reitings 3755
Reģ: 22.10.2012
DIO, es viņas viedokli sapratu un šur tur pat piekrītu, bet, nu, tā mūžīgā uzbraukšana meitenēm (droši vien arī man) nevar palikt nepamanīta... "kompleksainas", "ar zemu pašnovērtējumu", "bez dzīves"... Nu, kas tas ir? Vai tiešām pašpārliecinātai un izglītotai sievietei nepieciešams šādi izteikties KATRĀ DISKUSIJĀ?
11.01.2013 22:39 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Autorei gan ir ķēriens uz vecuma noteikšanu.
11.01.2013 22:53 |

Reitings 6797
Reģ: 06.07.2009
Neesmu redzējusi tādu skaistumu cilvēkos, ka aizraujas elpa. Es esmu diezgan kritiska, un vienmēr atradīšu kam piesieties. Gan jauu arī Chantelei(atvainojos, ja niku nepareizi uzrakstīju) bija sašķēlušies matu gali vai mats pielipis pie muguras :D :D
11.01.2013 22:58 |

Reitings 137
Reģ: 29.01.2009
Roxy
,
vai ne? To ar iedomājos, plus mūsdienās tas ir tik nenormāli grūti! Man liekas, ka es tik gādos 40% esmu uzminējusi īsto vecumu (+/- 2 gadi)
11.01.2013 23:00 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits