Es novērtēju ne tikai ārējo skaistumu, bet arī uzvedību, gaitu, ja varu, tad valodu.
Manuprāt, Latvijā ir ļoti skaistas sievietes. Bet sievietes tieši, nevis vidusskolnieces (nu reti kad), kas saģērbušās smalkās un nevajadzīgas brendu somiņās, svārkus uzvilkušas nevajadzīgi augstu, kurpes ar papēžiem metru augstumā, un tik tādā paskatā gorās apkārt.
Man vispār ļoti patīk pētīt cilvēkus (šajā ziņā es baidos par savu stalkerību) - patīk vērot pieturās, autobusos, veikalos rindās. Viņu seju izteiksmes, kad pārdevēja kur nozūd, vai arī kad autobusi pilni un tad notiek grūstīšanās/stumdīšanās. Patīk vērot cilvēkus runājam pa telefoniem - kādu viņu valoda, leksika, attieksme pret otru personu. Visas šādas sīkās lietiņas savelkas kopā un rada to skaistumu.
Es jau vienā citā diskusijā rakstīju, ka mani pārņem šausmas autobusā, ja , piemēram, kāda skaista meitene (simpātiska, skaistas drēbes, kopta) sāk lamāties trīsstāvīgos vārdos. Kāds vēl tur skaistums?
Par Chanteli - ja es būtu viņas vietā, es raksta autorei būtu uzreiz PM nosūtījusi, nevis mēģinājusi izdibināt kas un kā tepat forumā. Var jau būt ka tā bija viņa - vai tas kas slikts?
Kā arī, manuprāt, ja es aprakstītu skaistu cilvēku, es nedarītu to tādā manierē kā autore. Apraksts manā skatījumā brīžam ir tāds kā savā ziņā intīms.