simpātija

Reitings 17
Reģ: 10.01.2013
Sveiki, jaukās meitenes! Vēlos jums lūgt palīdīgu padomiņu :)
Ir kāds puisis E.kurš man ļoti patīk jau 2 gadus.mācamies vienā skolā. Attiecību ar kādu citu man nav,, jo vnm domāju par puisi E. Esmu kautrīga un nevēlos viņam atdzīties ko pret viņu jūtu, jo pēc tam būs kauns acīs viņam skatīties, ja viņš mani atraidīs... domāju par viņu visu laiku..Visas manas draudzenes saka, kad viņš ir iedomīgs mazliet palicis kopš viņam ir mašīna..bet es to nesaskatu,, redzu viņu kā pašu LABĀKO :) Šonakt pat redzēju tik labu sapni, kurā bija viņš. Nezinu ko iesākt..jo galvā skan domas, kad es tāpat voiņam iespējams nemaz nepatīku :(..ko lai es daru?? lūdzu dodiet kādu padomiņu, kā man rīkoties!! :)
10.01.2013 16:40 |

Reitings 419
Reģ: 08.01.2013
Tu nekad neuzzināsi, ja nepajautāsi. Viss ir tik vienārši, cik tev liekas sarežģīti. Uzsāc sarunu, kaut vai uzraksti draugos, ganjau aizies saruna un sanāks izvilkt no viņa to vai patīc viņam vai nē, ja nu ne tieši pajautāt to viņam. Jo ātrāk uzzināsi, jo labāk, nav ko ilgi lauzīt galvu un līdz aprīlim arī nevajag gaidīt. Jo ilgāk skatīsies uz viņu un neko nedarīsi, var gadīties, ka redzēsi kā viņš apprecās. :D
10.01.2013 17:24 |

Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
Ja tā ir skola, tad tur puiši un meitenes bieži vien baidās izrādīt savas simpātijas, jo skolas ir kā otrās mājas, mēs tur pavādam lielu daļu savas bērnības, jaunības. Un var jau saprast, saņemot atraidījumu, pēc tam būs grūti šo cilvēku satikt, sveicināt, uzlūkot...
Bet īstenībā tēma man ir tuva - arī es savu mīļoti satiku skolā, starp mums pāris gadus valdīja abpusējas simpātijas, līdz kļuvām par pāri. Tagad jau ir pagājuši daudzi gadi un šobrīd esmu laimīgi precējusies ar to pašu jauko skolas puiku :)
Nekādu rīcības plānu gan ieteikt nevaru, tas viss kaut kā notiek pats no sevis...
10.01.2013 19:17 |

Reitings 17
PALDIES PAR PADOMIŅIEM :)

tiešām jāsāk rīkoties un kko darīt, citādi beigās nāksies nožēlot...jo nekad neuzzināšu īsto abildi, ja nemēģināšu. :)

heh..kaut man būtu tā kā izgāja tev -freya :)
10.01.2013 20:23 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Laviizei nemaz tik slikts ieteikums, tikai jāgaida vēl ilgi. tu labāk no sākuma noskaidro, vai viņam nav draudzene un vai viņš meitenes nemaina kā zeķes un tad kko saki. izskatās, ka tu esi vnk pārsapņojusies.
11.01.2013 10:59 |

Reitings 17
Izskatās gan, kad esmu vnk pārsapņojusies :D Bet pašlaik jau mēģinu noskaidrot vai viņam nav meitene.
cik zinu tad draudzenes viņam nav bijušas tik daudz. Nevienu meitenei ar viņu vēl neesmu redzējusi.
11.01.2013 11:59 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits