Atvainojos, ka es arī ar negatīvo nāku iekšā, bet, nu, es nevar par šito cūcību klusēt. Nesaprotu, kāpēc Latvijā ārstiem par nolaidību nepienākas krimināls sods? Pirms divām dienām aizvedu bērnu pie ārsta, man teica, ka viņa esot apaukstējusies, trokšņu plaušās neesot, nekādas zāles nevajag dzert, tikai tējas un degunā pilināt, kamēr temperatūra nav augstāka par 38, neko citu nedot. Vakar kā pacēlās t, tā zvanīju ārstei, kas man teica, ja JOPROJĀM neko nevajag dot, kaut gan sīkajai jau gandrīz 39. Nepaklausīju un iedevu zāles, šodien piezvanīju mammas māsīcai, kas ir ĢĀ un viņa man teica, ka, ja es uz savu galvu nebūtu iedevusi sīkajai zāles, mēs tagad noteikti gulētu slimnīcā, jo tur jau nav tālu no plaušu karsoņa. Nu, kas par murgu, pagājušonedēļ vedu pie savas ĢĀ, vēl pateica, ko es tik bieži bērnu pie ārsta vedot, neesot jau mirstamā kaite, to varot arī mājās izārstēt. Aizvakar teica to pašu - mammīt, viss kārtībā. bet es taču dzirdu, ka sīkā klepo kā aizkauts teļš, tā kur var būt viss kārtībā? Besī ārā!
Jā, es esmu neizgulējusies un reāli nikna šodien.