ballītes, draugi

Reitings 18
Reģ: 07.01.2013
Ar draugu kopā esam 1 gadu, es viņu ļoti mīlu un gribu, lai mūsu attiecības uzlabojās. Viņš strādā maiņu darbu, kad brīvdienas var iekrist arī jebkurā darbadienā. Kad viņam ir brīvs, viņš pārsvarā atpušas kopā ar draugiem, atstāj viņus pie mums mājās pa nakti- neņemot vērā, ka man otrā dienā ir jādodas uz darbu- es esmu neizgulējusies dēļ šiem tusiņiem un nejutos savās mājās kā mājās. Kad savukārt viņam ir jāstrādā, tad man vakarā ir jābūt mājas, nekādi tusiņi pastāvēt nedrīkst utt., tad viņš uzmetās par labo un grib romantiku utt., tās dienas ir manas laimīgās, jo tieku palutināta ar vakariņām, labu kino utt. Ir feini, kad abiem iekrīt brīvs un varam atpūsties kopā, bet es sāku ienīst viņa draugus :( naktī, kad ceļos, lai aizrādītu tieku pataisīta par psiho un saņemu pārmetumus, ka būtu priecājusies- ka nekur nestaigā apkārt, bet atpūšas mājās!Lieki piebilst, ka atnākot no darba, kad gulētas labi ja divas stundas, man ir jātīra tas milzu bardaks :@ ieteikumi?
10.01.2013 10:34 |

Reitings 339
Reģ: 06.11.2012
Es īstenībā priecājos, ka manējam darbs ir katru dienu un tikai viena brīvdiena, muļķībām laika atliek ļoti maz.
10.01.2013 11:36 |

Reitings 2552
Reģ: 11.04.2011
ispār man riktīgi patiktu šitādas ballītes.... pat tad kad esmu pārgusursi nekad nevaru atteikt ballīti, jo nu fak dzīvoju tikai vienreiz
man tas pats :D
bet nu pasaki, ko domā un viss, ja nepielec uzrīko pati ballīti, kad viņam nākamajā dienā uz darbu, lai saprot
10.01.2013 11:41 |

Reitings 2552
Reģ: 11.04.2011
DIO ieteikums labs :)
10.01.2013 11:42 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Nu nu .. vīrieši ir atšķirīgi .. man arī nepatīk pie sevis uzņemt ciemiņus darba dienās .. 5d vai 6d vēl var reizēm, bet darba dienā noteikti nē! Un piekrītu, ka tas ir abu lēmums .. vienpersoniski tādi lēmumi nepieņemās pārim, kas dzīvo kopā.
10.01.2013 12:33 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
Esmu centusies gulēt,kad mājā ir notikusi ballīte,ja tas nenotiek pārāk bieži,man nav nekādu pretenziju! :) Protams,mums tāda vienošanās nebija,jo dzīvojām kopā daudz jauni cilvēki,bet pārim,kas dzīvo kopā tomēr vajadzētu vienoties par kādu kopīgo vidusceļu.
Varbūt tā vietā,lai celtu scēnu,normāli parunājies ar viņu,kad viņš ir skaidrā un nav pohains ;)
10.01.2013 12:41 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
nu viņš ir egoists un neciena tevi. es varbūt darītu tā, ka tad, kad nāk draugi, sarunātu, ka palieku pie kādas draudzenes. ne jau tādēļ, lai viņam būtu brīva vaļa. NĒ! vnk viņš tevi nekur nelaiž un greizsirdīgs. nu lūk, pasaki, ka, ja būs miers mājās, tad arī gulēsi katru nakti savās mājās.
otrajā variantā es sasauktu savus draugus, kad viņam jāstrādā. un man būtu vienaldzīgi viņa protesti.
treškārt, mēģinātu izrunāties pirms tās ballītes un pastāstīt, ka nevaru izgulēties, un kā būtu, ja es savus draugus sauktu, ja viņš gulētu. un vēl, ja viņš turpinātu tādā pašā garā- noteikti neko nevāktu. pasaki, ka tev tusiņus neļauj rīkot, nu ta dlai arī pats vāc. bet nu, ja mīli ļoti lielu kārtību, bet viņam ir vienalga, tad ar šo gājienu neko nepanāksi.
10.01.2013 12:49 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Tas variants dots pret dotu attiecībās nestrādā. Ja jau vajag tikai , ka tik ieriebt, tad labāk šķirties un nemocīt vienam otru.

Es tomēr palieku pie tā, ka šī nav mega liela problēma un atrisināt var tomēr ar smalkākiem piegājieniem. Turklāt padomājiet arī pašas no otra skatījuma, kā jūs reaģētu, ja sēdētu mājās ar draudzenēm un pēķšņi jūsu vīrietis kā pūķis ieskrietu istabā un sāktu bļaut? Man liekas tas ir lielāks pazemojums un necieņa.

Problēmas ir jārisina, mazas problēmas nedrīkst pārvērst par lielām problēmām.
10.01.2013 13:05 |

Reitings 339
Dio - atšķirība ir tāda, ka meitenes saskaņotu visu un nerīkotos tā. Es nekad neesmu tusējusies, ja draugam nākamajā dienā uz darbu jāiet.
Kurām nav bijušas šādus problēmas, nesaprot citas...
10.01.2013 13:11 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Kā tad, visas meitenes saskaņo un ir tika labas :) :) :) Kā tad.......
10.01.2013 13:13 |

Reitings 8272
Reti, bet reizēm dots pret dotu strādā. vsp, ja mans draugs ienestos bļaudams par to, ka man ir tusiņs, maigi izsakoties, man būtu kauns (par viņu). un puisim savu draugu priekšā droši vien ir tikpat liels kauns, un tādēļ droši vien grib būt varonis un aicināt draugus pie sevis, un pierādīt, ka iepriekšējā bļaušana neko nenozīmēja.
bet ne visi vīrieši uzķertos ar to puspliko iešanu uz vannasistabu. es noteikti par tādu gājienu dabūtu pa kaklu jebkurā situācijā (nu es šeit nedomāju fizisku ietekmēšanu). Tā kā nu ar šādu gājienu ne vienmēr viss aizies kā pa sviestu
10.01.2013 14:22 |

Reitings 6531
Man arī nepatīk DIO ieteikums un noteikti neko tādu nepiekoptu! Puiša draugi nav speciāli jākārdina. Tas liktu domāt par to,ka meitene grib visu grupu pavedināt un nav nopietni nolūki pret draugi,ja jau var tik uzkrītoši ar draugiem flirtēt un izrādīt savu ķermeni. Un nē laiskošanās pludmalē peldkostīmā kopā ar puisi un viņa draugiem nav tas pats,kas speciāli uzvilkt seksīgu veļu,sapucēties un gorīties gar degungalu.
10.01.2013 14:30 |

Reitings 6947
Reģ: 21.10.2010
Piekrītu Nazīc viedoklim par to,ka tas nu galīgi nav nekas labs izrādīt savu ķermeni visiem mīļotā draugiem.
10.01.2013 14:34 |

10 gadi
Reitings 6337
Reģ: 01.04.2009
Briesmīga situācija! Es noteikti to neciestu, tā ir pilnīga nerēķināšanās ar Tevi! Es pat esmu nepamierināta, ja 5dienu, 6dienu vakaros "uzkrīt uz galvas" kāds drauga čoms, grib te mūsu dzīvoklī iedzert, parunaties, palikt pa nakti...Nu un, ka ir brīvdienas, ja esmu nogurusi un gribu gulēt, man ļoti traucē, ka kaut vai otrā istabā skaļi runā utt. Savējam parasti saku, lai tad iet pie tā čoma un nāk mājās, kad būs iztusējies. Skarbi, bet sevi ir jāmīl! Man miegs ir ĻOOTI svarīgs! Tā kā bez saskaņošanas ar draugu nevienu neaicinu ciemos, un vēl jo retāk tādus, kas paliek pa nakti, pretī gaidu tādu pašu attieksmi! Ja man te darbdienās kāds tusētos, es goda vārds, aizietu prom.
10.01.2013 14:48 |

Reitings 339
Mēs visas laikam esam pārāk nedraudzīgas un īgnas :D
10.01.2013 14:54 |

Reitings 18
kā jau te tika minēts, nezinu vai atriebība rīkojot tusu, kad viņam ir jādodas uz darbu būtu labākais veids kā pierādīt savu taisnību, jo iespējams viņš sakostu zobus- neko neteiktu, un pēc tam mana dzīve kļūtu vēl trakāka- tad viņam būtu iemesls man teikt- bet tu taču rīkojies tāpat! Katrā ziņā, centīšos ar viņu no sākuma izrunāties un vienoties, ja viņš centīsies rast kompromisu- tātad attiecības var pastāvet, bet ja, tikai uzspiedīs savu viedokli, tad skaidrs, ka arī nākotnē mūs var piemeklēt daudzi jo daudzi vienpersoniski lēmumi.

Mans vidusceļš ir tāds, ka ja kāds paliek, tad tikai un vienīgi tad, kad abi esam par to vienojušies un visticamāk kad man ir brīvdienas un arī daļēji brīvdienas ir domātas tam, lai laiku pavadītu kopīgi, nevis attiecībās figurētu trešās personas!
Tomēr viņam ir pietiekami daudz brīvā laika, lai tiktos ar draugiem, jo es taču arī tiekos ar draudzenēm :)
10.01.2013 15:28 |

Reitings 120
Reģ: 02.12.2012
Es šeit nesaskatu nekādu problēmu, varbūt tāpēc,ka man patīk drauga draugi un viņi nu jau ir arī mani draugi, kā arī vnmēr kad viņi palikuši pie mums ir jautri, kaut arī man nākamajā dienā ir darbs, labi atšķirība tik tāda,ka man pajautā vai arī vēlos ,lai kāds nāk pie mums nevis pats uz savu galvu sasauc neēķinoties ar mani.

Par to aizrādīšanu viņa draugiem, nav labi , mums draugu lokā ar vienam meitene aizrādīja čaļa draugiem,kad tie tusējās pie viņa mājās, vienreiz pat teica visiem ,lai iet prom visi, pēc tam visi tie čaļi runāja kāda briesmīga meitene viņu draugam ,ka met laukā tusiņa laikā visus no mājās. Kāda jēga mest citiem acīs ,lai uzskatītu tevi par ļauno , ja nepatīk saki draugam to , lai viņš apklusina savus draugus vai kas tev tur nepatīk ko viņi dara.

Par staigāšanu seksīgā apakšveļā liekas slikta ideja, tev patiktu ja tave'jais tusētu pie sava čoma kuram meitene staigā stringos caurspīdīgā halātā viņam gar degunu , gj ,ka nē.
10.01.2013 15:54 |

10 gadi
Reitings 13809
Vīrietis pastulbs, ja tā rīkojas, un visticamāk Tevi neciena. Normāls vīrietis nekad netļautos tā izturēties.
10.01.2013 16:03 |

Reitings 6531
Par staigāšanu seksīgā apakšveļā liekas slikta ideja, tev patiktu ja tave'jais tusētu pie sava čoma kuram meitene staigā stringos caurspīdīgā halātā viņam gar degunu , gj ,ka nē.

tiešām,man tā noteikti liktos,ka meitene grib visu iespējamo puišu uzmanību,nu kr4 ne par ko labu neliecinātu!
Ja man būtu nejēgā seksīgs čalis un šis tādā veidā gribētu atriebties man,atnākot uz istabu mazā dvielītī,kas apsēžoties atsegtu mazliet viņa vareno mantību(ja viņš ir seksīgs,tad arī viņam tur viss būtu uz 100% :D),man nepatiktu ne gājiens no viņa puses, ne manu draudzeņu siekalainie skatieni! Jo galu galā visi esam cilvēki un ja priekšā plivinās labs augums,tad tas tiek nopētīts.
10.01.2013 16:06 |

Reitings 18
varbūt tāpēc,ka man patīk drauga draugi un viņi nu jau ir arī mani draugi

Man arī patīk šie cilvēki, ar to viss ir ok., bet es laikam esmu no tiem, kas nespēj dzīvot bez miega un doma, ka viņi pēc tam visu dienu guļ, kamēr es ar sarkanām acīm rukāju līdz vēlam vakaram- dzen depresijā... Bieži ir tā, ka man pēc darba ir treniņi zālē, bet es fiziski tur neko nespēju izdarīt :@ :(
ok, pietiks čīkstēt, jāmēģina izrunāties, jo to cilvēku ļoti mīlu un gribu, lai lēmumus pieņemam kopā!
10.01.2013 16:25 |

Reitings 120
Reģ: 02.12.2012
ok, pietiks čīkstēt, jāmēģina izrunāties, jo to cilvēku ļoti mīlu un gribu, lai lēmumus pieņemam kopā!

Tieši tā , veiksmi tev. :)
10.01.2013 16:34 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits