mācību braukšana

Reitings 185
Reģ: 13.08.2010
Labrīt, meitenes.
Mans jautājums būs šāds, cik apmēram Jums bija mācību braukšanu skaits? Vai tas Jums likās pietiekami ātri vai tomēr vilkās gadiem? ;D

Esmu pati šajā posmā, tādēļ būtu interesanti paklausīties citu pieredzi! :)
09.01.2013 11:04 |

Reitings 2186
Reģ: 12.07.2009
Man bija kādas 20 braukšanas. Mācījos Rīgā, autoskolā "Gross" pie instruktora Andra Ķerpes. Lielisks instruktors.

Bet, kad man uznāca besis un pilnīgi raudāt gribējās, jo likās, ka nekad nenolikšu, tad atceros, ka instruktors stāstīja, ka viņam viena omīte ap gadiem 65-70 lika tiesības. Kopā bija 80 braukšanas, un tad tik ar otro reizi nolika.
10.03.2013 15:33 |

Reitings 48
Reģ: 01.02.2013
Man bija 30 vai pat 32. Un, tas bija ārprāts, raudāju, jo zināju, ka pārsvarā visiem ir 14- 23 braukšanas nodarbības. Taču, tagad saprotu, ka biju tiešām bailīga un pateicos instruktoram, ka tik ilgi mani paturēja. Kopš noliku tiesības braucu droši un beidzot tas man sniedz prieku! Jo uz nodarbībām gāju bailīgi, domāju, ka nemūžam netikšu uz eksāmenu, tomēr noliku ar pirmo reizi un esmu ļoti priecīga par iegūto pieredzi un kartiņu, kas apliecina, ka varu riņķot pa ielām :)
10.03.2013 15:42 |

10 gadi
Reitings 176
Reģ: 09.12.2012
Chiepina
Jums tav tā bijis,ka instruktors tikai izspiež naudu? Man jau liekas, ka katra braukšanas nodarbība kaut ko iemāca. Kaut gan, pašai kontā tāda ne īpaši salda pieredze - 35x pabraukājos ar instruktoru no Vanaga, braukšanas kartē viņš tā arī neierakstījās, jo kas tur kā tur, nevarot, negribot. Braukšanas sāka minūtes 5 vēlāk, beidza minūtes 15-10 ātrāk, mēdza braukšanu vidū ieskriet būvmateriālu veikaliņos, pārtikas kioskiņos. Kad biju aizgājusi uz izmēģinājuma eksāmenu csdd un divas reizes pie citiem instruktoriem testa pēc, lai saprastu, vai vispār jēga vēl turpināt naudu tērēt (instruktoram toreiz neko neteicu par plāniem ziepēties prom), sāka dziedāt dziesmu, ka o, cik tu labi brauc, sāk i asumiņš parādīties i kas tur vēl, vēl mazliet un varēsi jau uz csdd doties. Ai, nospļāvos, ka nu ja nav, tad nav un cītīgi meklējot atradu ļoti foršu instruktoru, kas arī Vanaga kursantus pieņemot, bet kārtojām visu caur Credo, viss riktīgi korekti.
10.03.2013 15:44 |

Reitings 560
Reģ: 29.01.2009
Man jau liekas,ka nav nozīmes,cik braukšanas reižu katram bijis,jo tas ir ļoti individuāli, un pēc tā nevar noteikt,cik labs braucējs būs. Galvenais ir pašam justies droši kā vadītājam.
Viens mācās jau ar kaut kādām priekšzināšanām un pieredzi,cits sāk no pilnīgas nulles,tomēr arī atkarīgs kādā sezonā-vasarā vai ziemā. Un protams,arī ļoti no instruktora-ļoti daudz gadījumus zinu,kad viņi tikai mēģina vairāk naudu dabūt.

Pati liku mazpilsētā,līdztekus 12jai klasei,bet man bija ļoti foršs instruktos,kurš par mani bija pārliecinātāks,nekā es pati. Kopā laikam sanāca 17 vai 19 reizes pa 1h.
10.03.2013 16:36 |

Reitings 163
Reģ: 12.02.2013
3 menešos dabūju tiesības. -/+ bija 10 braukšanaas reizes. Liku tiesības Rīgā.
10.03.2013 16:40 |

Reitings 236
Reģ: 29.04.2011
Liku Rīgā, jāsaka, ka tieši braukšana man ļoti ievilkās :D sāku septembrī pēc 2 mēnešiem pātraucu, pēc tam aprīlī atsāku, bet bija neērti iet pie iepriekšējā instruktora, ņēmu citu, ar to man diez ko labi neveicās, tāpēc atgriezos pie vecā un oktobrī noliku :)

Ja jāsaka, cik reizes tika ņemtas, tad nu ļoti daudz, pat neatceros :D
10.03.2013 16:41 |

Reitings 2643
Reģ: 06.01.2011
tiesības liku Valmierā. sāku mācīties septembra visu un novembra sākumā jau tiesības bija rokā.
sanāca braukt tikai sestdienās, jo paralēli gāju arī skolā.
10.03.2013 17:00 |

Reitings 265
Reģ: 03.09.2012
man arī bij ļoti daudz braukšanas stundu, beigās jau vairs neskaitīju, viss vilkās apmēram 2gadus, bij arī pārtraukumi pāris mēnešus. Dabūju tiesības decembrī, Rīgā, noliku ar 1.reizi.

Novēlu tev veiksmi! :)
10.03.2013 18:04 |

Reitings 2033
Reģ: 10.12.2012
Es šobrīd mācos, man tie ir kā svētki. Mācos no 0, bet instruktors super, un bail arī nav. Kļūdos, braucu tālāk visu pēctam apdomāju, domāju ka iet labi.
Teoriju grūtāk nolikt kā braukšanu, kad nolikšu tiesības braukšu ar prieku pati, bet tagad vēl bail, bet laikam nepamatoti :D
Instruktors gan saulīte man (hug)
Bet arī no kafijas atkarīgs un pīpē, vienreiz izdevās viņu apliet :d :D, bet viņš tikai pasmējās :D
10.03.2013 22:04 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)