Aploksnē ir Zsv. apsveikums. Naudas tur nav.
Šis variants nav slikts, bet, no otras puses, kādam gudriniekam var rasties vēlme atvērt un pārbaudīt, vai tiešām nav :D Nu, it kā - ja jau raksta, ka nav, varbūt tieši ir tur nauda ielikta :D Grūti man ar to skaidrošanu, bet nu ceru, ka doma kādai vismaz būs saprotama :D
Bet vispār esmu saklausījusies tik daudz stāstu par pastu, ka man bail kko uz Rīgas adresi sūtīt, visus savus sūtījumus nu jau 9 gadus pasūtu uz lauku adresi. Tas nekas, ka neērti izņemt un tālu jābrauc pakaļ, vismaz zinu, ka tiešām saņemšu. No internetveikaliem tā jau vienmēr arī ir, ka, ja savu sūtījumu nedabū, viņi izsūta citu (ja ir, ko sūtīt), vai atskaita atpakaļ naudu, bet nepatīkami ir tad, ja kkas neatnāk no apģērba, un izmēru jau pēc tam vairs var nebūt. Jā, naudu atpakaļ es dabūšu, bet vilšanās vienalga, jo es jau gribēju to kleitu, piemēram.
Un ārzemēs arī pakas zūd tāpat kā šeit, pastā visur ir bardaks. Kamēr biju Vācijā, biju pasūtījusi 3 pakas - no VS, lookfantastic un DP. Lookfantastic paku man lika atmuitot (wtf, jo nāca no UK, nevis, piemēram, Guernsey), VS paku atveda kurjers, ne zvanīja, nekā, 3x pēc kārtas ieradās, kamēr nebiju mājās un tā arī bez sazināšanās ar mani paku aizsūtīja atpakaļ(bija norādīts gan tel.nr., gan epasts). Pat uzaicinājuma uz pastu nebija. Par laimi, VS uzreiz nosūtīja vietā citu paku, bet to sūtīju jau uz Latviju uz mammas vārda. Un DP paka pazuda kā nebijusi, naudu, protams, atpakaļ dabūju, bet, kā jau pirmīt minēju - vilšanās, jo netiku pie drēbēm, pasūtījusi biju 6 lietas, ko tiešām gribēju.
Stulbums, bet tā jau ir, nekad nevar zināt, ka kāda no tavām pasūtītajām lietām var kādam iepatikties!