let's talk

Reitings 231
Reģ: 03.05.2012
"Davai" padiskutējam! Saruna par vīrieti protams. Pedējo nedēļu es tikai sūtu sms un zvanu viņam - viņš sms vispār man nesūta un zvana tikai ārkartas situācijā. Tad, kad mēs sākām draudzēties un kad viņš vēl turpināja sazināties ar savu bijušo - pa dienu viņai viņš sūtīja vairākas sms. Tad bija gan laiks, gan gribēšana. Priekš manis nekā nav. Tikko sakaškējāmies. Piezvanīju viņam, neatbild, vienu, divas reizes. Pec laika zvanu atkal, atbild. Saku, ka nesagaidīt jau no Tevis ne sms, ne zvanu. Oi, viņš esot bijis aizņemts. Ok, es tā jau viņam nezvanu un nerakstu, kad viņs ir darbā. Tagad izrādās nedrīkstu arī zvanīt vakaros, kad esmu darbā, bet viņš mājās. Esmu nikna. Vairāk gan uz sevi pašu. Kā lai pārstāj par viņu interesēties, zvanīt, rakstit sms, stāstīt kaut ko pa dienu piedzīvoto? Kur lai to visu liek un kā lai apklustu viņa priekšā? Ja es neko nestastīšu, mums mājās ikdienā būs kapa klusums. Jo viņš vispār neko ipaši nestāsta, kas pa dienu noticis utt. Kur ir vidusceļš un kā ir pareizi? Jūsu domas?
08.01.2013 21:51 |

Reitings 231
Mmmja... viela pārdomām. Tā arī šovakar neko vairāk man neuzrakstīja/nepiezvanīja. Pēdējā sms ar pārmetumu, kapēc es neesmu nomazgājusi traukus? Strādāju šodien 12h maiņu un mājās būšu tikai no rīta, kad viņš jau būs darbā. Pagulēšu apmēram 6h un atpakaļ uz darbu. Bet viņā ir arī tik daudz labo īpašību... vai tiešām tas ir mans topošais ex?
09.01.2013 03:50 |

Reitings 419
Reģ: 08.01.2013
Jā, par nenomazgātiem traukiem viņiem nav grūti uzrakstīt. Tas ir stulbi. Atceros kā es pati nācu vēlu vakarā mājās pēc garas dienas un man vēl pieprasa vakariņas un sūdzās par nekārtību mājās. Būtu vēl pats kādreiz kaut ko izdarījis, neko neteiktu. Bet šitādiem vienu reizi nomazgājot šķīvi jau liekas liels sasniegums. Viņiem liekas, ka mēs kaut kādas supersievietes laikam. :D
09.01.2013 05:19 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
piedod, bet šķiet, ka tu vairāk viņu neinteresē. vīrietis, kuram sieviete interesē, vnm atradīs laiku arī viņai. labi, ja ne uzreiz, tad pēc iespējas drīzāk. es tavā vietā vai nu vsp pārtrauktu ar viņu kontaktēties vai vnk piežmiegtu pie sienas un pateiktu, kas par lietu.
kaut gan man vienam bijušajam draugam tā bija. reizēm viņš vnk spēja pazust un neatbildēt pāris dienas, pasakot, ka gulēja, neredzēja un nedzirdēja, bija aizņemts. nu viņam bija lielas problēmas gan ģimenē (tas ir ar vecākiem) gan finansiālā ziņā, un viņš bija, kā teikt, iekritis depresijā. bet es neteiktu, ka tas būtu attaisnojums, lai neliktos ne zinis par otru. nu nezinu. šādā situacijā, paldies dievam, neesmu nokļuvusi un cerams, ka nenokļūšu.
man jau šķiet, ka jūsu attiecības ir jau beigušās, bet viņš vnk nevar saņemties pateikt to.
nu ne visi cilvēki ir runīgi un runā par savām problēmām, bet tava situācija ir par traku, jo tas nevar būt ilglaicīgi. šķiet, ka viņa domas ir pie bijušās, bet ne pie tevis.
09.01.2013 10:23 |

Reitings 8272
Rossii- kašķi var būt lieli un varbūt mazi, bet ne pēc vieniem vai otriem ir jāškirās. tev ir jāizdomā, kādas lietas tev tavā draugā nav pieņemas un kādas tu vari pieņemt. ja tu redzi, ka nākotnē nekas nemainīsies un tevi tas tracina un tu to nevari pieņemt, tad, kāda jēga mocīties. vienīgia,s ko tu vari darīt, ir izrunāties ar savu draugu, nevis piespiest viņu kko darīt. ja arī pēc runāšanās katrs paliek pie sava, nu diemžēl ir jāšķirās, ja tas pārāk daudz un negatīvi ietekmē ne tikai jūsu attiecības, bet galvenais, tevi pašu.
09.01.2013 10:26 |

Reitings 8272
man ir jautājums autorei- tā jau bija jūsu attiecību sākumā? un, ja nē, tad kurā brīdī tas mainījās? bet, ja jā, tad kāda velna pēc tu vsp sāki dzīvot kopā ar cilvēku, kuram tu neinteresē. ja viņš vēljoprojām domā par savu bijušo kā par svēto gandrīz un ne-izmantotāju, tad priekš kam tu esi ar viņu kopā. saproti, ka viņš jebkā, bet domā par viņu, nevis tevi.
09.01.2013 10:30 |

Reitings 231
Sany - sākumā viss vienmēr liekas rožaini, vienam otrs interesē un laika atliek it visam. Katru dienu bija sms, zvanīja. Protams, viss nedaudz mainās, kad divi cilvēki sāk dzīvot kopā. Tas būtu nenormāli un mani darītu traku, ja dzīvojot kopā man katru dienu nāktu 3-6 sms dienā. Tāda kontrole gan man nepatīk, bet vienu sms vai zvanu no viņa puses tačubir normāli gaidīt? Ja palasīsi manas citas diskusijas, tur ir daudz rakstīts par viņa bijušo. Tik nenormāli daudz kam ir iziets cauri.
09.01.2013 10:43 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Bija man arī dzīvē tāds posms, kad maz izrādīju iniciatīvu attiecībās, bet nu tā ir pagātne .. Tas izskatās pēc situācijas, kad Tu viņam esi par daudz un Tev, savukārt, viņa ir par maz tieši emocionālā ziņā. Un piekrītu tam, ka, ja cilvēks (neatkarīgi no dzimuma) gribēs atrast laiku dot par sevi ziņu, tad viņš to arī izdarīs! Neatkarīgi no apstākļiem.

Ja gribi attiecības saglabāt, tad jāmēģina nobalansēt šo te interesi vienam par otru .. Mans ieteikums būtu mazāk viņam rakstīt, zvanīt un runāt ar viņu .. viņa interesei par Tevi pēc šī vajadzētu augt .. Un Tu, lai nav jāuztraucas tik daudz, atrodi kādu citu veidu, kur likt savu enerģiju .. varbūt kāda draudzene vai kādas aktivitātes, lai mazāk laika paliek domām par viņu ..
09.01.2013 10:51 |

Reitings 231
^^ paldies!
09.01.2013 11:16 |

Reitings 8272
nu padomā, kurā brīdī tas sāka viss mainīties. tieši pēc kopdzīves uzsākšanas? bieži cilvēki šajā posmā saprot, ka nav viens otram īstie vai arī viens no viņiem tā domā. nu man tagad iet 7.mēnesis, kopš dzīvojam kopā, bet mēs katru dienu sazvanamies un norunājam vairākas minūtes vai arī kādu sms nosūtam. un arī 3 sms dienā man nebūtu par daudz, ja vien tas netraucē darbam. varbūt daudz dod tas, ka draugam ik pa laikam ir jāstrādā pa naktīm un vēlu vakaros. un tas ļauj vienam pēc otra ilgoties. arī vakaros mēs varam pļāpāt par ne par ko vai pārrunāt kaut kādus notikumus.
ieteiktu tev distancēties no viņa. un paskaties, kā viņš reaģē. ja ar laiku nesāk tev tuvoties, tev jāsāk rīkoties. vnk reizēm tā interese pazūd uz laiku vai arī pazūd pavisam. cilvēki brīžiem nesaprot, ka mēs nedrīkstam viens otram kļūt pašsaprotami.
09.01.2013 12:30 |

Reitings 1109
Reģ: 17.10.2009
Lieku treknu plusu ^^ komentāram. Tas tiešām strādā. Ja tas nestrādā, tad laiks katram iet savu ceļu. :)
09.01.2013 12:52 |

Reitings 231
Turpinājums - pēdējo reizi uz 30min satikāmies vakardien pusdienlaikā. Pārējo laiku vai es, vai viņš ir darbā. Un, lieki piebilst, ka kopš vakardienas dažiem "sulīgajiem" sms, vairāk neesam sazinājušies vispār. Es arī spītīgi turos.
09.01.2013 18:48 |

Reitings 17
Reģ: 10.01.2013
Lai arī jūs dzīvojat kopā, tā vien izskatās, ka katram no jums ir sava dzīve... es arī Tavā vietā ar viņu nesazinātos, jo pēdējais laiks arī viņam izrādīt kādu iniciatīvu, parādot, cik nozīmīgas viņam ir šīs attiecības... Turies! ;)
10.01.2013 00:28 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!