ērzeli, es vienkārši neuzskatu par vajadzību komentēt katru diskusiju, stāstīt, ko šodien daru vai tamlīdzīgi. Bet man patiešām kaitina, ka vienmēr diskusijās seko dažādi pārmetumi tur, kur neviens viņus neprasa. Tad gan es nevaru noturēties. :D
Dzēru kontracepcijas tabl... Biju takā apsaldējusies un pierakstijos pie ginekologa. Pie manas bija liela rinda tādēļ pierakstijos vienk pie tās , pie kuras ātrāk varēja tikt.. šī man izrakstija antibiotikas un beigās kad paliku stāvoklī mēģinājām ar manu ginekoloģi saprast kā tas varēja notikt..izrādās,ka tās antibiotikas kkā neitralizē hormonu iedarbību un tā ginekoloģe,kura man tās antibiotikas izrakstija nebija apskatijusies,ka dzeru hormonus un man arī par to neko nejautāja.
Un starpcitu, ērzeli, nav tā, ka uzrodos tikai, lai aizrādītu kādai. Tu droši vien vienkārši pamani tikai tās reizes, jo kaut kad "iekodu" tev par tavu negatīvismu.. :)
be_delicious, jā, redzi, tur jau ir tā demokrātijas burvība - autore var taisīt abortus, es varu pārdomāt un komentēt. Pie tam man nav pienākuma atbildēt uz viņas jautājumu. Lieliski.
Eibī,
ar šādu situācijas izklāstu sākt vajadzēja uzreiz.
Padomā pati cik briesmīgs ir tavs primais jautājums bez pamatinformācijas apakšā.
Kaut gan tik un tā - aborts man liekas nepieņemams.
Un tāds lēmums ir jāpieņem abām pusēm.
Es neesmu ticīgā, bet tomēr, liktenim ir savs plāns katram padomā.
Eibī, labi, es tev varbūt nedaudz par stipru "uzbraucu", bet tas nemaina manu attieksmi kā tādu pret abortiem. Principā pievienojos tiinuss komentāram.
izrādās,ka tās antibiotikas kkā neitralizē hormonu iedarbību
Šo tieši jautāju savai ginekoloģei, jo biju pie viņas laikā, kad dzēru antibiotikas un gribēju zināt, vai tās kaut kādā veidā ietekmē ok efektivitāti. Atbilde bija nē, gadījumā, ja nedzer abas vienlaicīgi.
Bet zālēm līdzi nāk arī instrukcija un ejot pie sveša ārsta vajadzētu svarīgās lietas pieminēt, jo viņi arī ir tikai cilvēki. Kā saka - no kļūdām mācās.