Esmu sākusi strādāt jaunā darbā jau 3 mēnešus. Un iepazinu viņu. Bijām dažas reizes pusdienojuši kopā un kādu vakaru es ļāvos viņam. Viss ir bez saistībām. Tagad viņam ir meitene. Skaista kā lelle bet viņš vēl joprojām aicina mani pavadīt vakaru kopā. Kāpēc?Jā nenoliegšu viņš ir donžuans. Starojošs vīrietis kas smaida visām. Bet viņam blakus ir tik skaista jauka meitene. Kāpēc viņš vēl joprojām man zvana?
Viņš ir kā narkotikas.
nu ko jūs? meitene gribēja dzirdēt to,ka viņš viņai zvana, jo kādas j ūtas pret viņu ir. simpātijas, patiksa, iespējasm pat love.
bet nav...nu nav un viss...
Bijām dažas reizes pusdienojuši kopā un kādu vakaru es ļāvos viņam. Viss ir bez saistībām.
Jo uzskata tevi par vieglas uzvedības meiteni. Ja jau tu atdevies viņam pēc tik īsa pazīšanās laika, turklāt bez jebkādām saistībām, atrunām, tad ko tu vēl gribi?
Jādomā ir sākumā par sekām, nevis pēcāk jāsūdzās, ka viņš laiž ar vairākām uzreiz.
Ja negribi, lai vēlāk vēl vairāk sāp, izbeidz to visu tagad..Savu meiteni viņš nepametīs un noteikti tu tāda viņam neesi vienīgā.
Un nemeklē vainu sevī..
Tu laikam ceri, ka visas te teikt, ka iemesls kāpēc puisis Tev vēl zvana ir tāds, ka Tu esi labāka nekā viņa draudzene, viņš ilgojas un Tu esi viņa sirsniņā......un tad Tu pati varēsi paglaudīt pati sev galviņu, cik vienreizēja esi!
Bet patiesība ir tāda, ka ir meitenes ar kurām guļ un otras ar kurām precas....un tādi vīrieši kā viņš grib abas vienlaicīgi.
Sāciet sevi cienīt ,Meitenes, un nenodarboties ar labdarību, guļot ar vīriešiem, kuri Jūs nenovērtē!
Es pazīstu kādus 3 čaļus, kuri uztur tāda veida attiecības, viņu meitenes viņiem ir vismīļākās un labākās, apgalvo, ka mīl, un nešķirsies, to arī var novērot, jo attiecības ir ilglaicīgas. Tajā pašā laikā guļ arī apkārt, vnk, lai dzīve nav garlaicīga..
Cieni sevi, neesi piegulētāja, bet , ja esi, tad necepies pa forumiem..( ceru , ka neesi)
Zinu vienu džeku, kurš uzturēja ilglaicīgas attiecības ar 6!!! meitenēm vienlaicīgi. Atceros, kā viņš stāstīja, ka viņam bilžu rāmīti ir ieliktas visu meiteņu bildes, tad viņš tikai pamaina vajadzīgo. Telefonā visas bija ierakstītas džeku vārdos utt. Un neviena meitene to nenojauta sešus mēnešus, līdz divas nejauši saskrējās pie viņa dzīvoklī. :D
+1
Nekādu nopietnu nolūku viņam nav. Ir tāda kategorija, kas laiž ar visām, kuras atsaucas uzaicinājumam. Vienreiz ļāvies, tāpēc šis domā, ka ļausies vēl. Domāju, ka neesi vienīgā viņam tāda.
ja tu cerēji, ka viņam ir kādas jūtas pret tevi, tad droši varu pateikt, ka tā nav. vnk ar jauno draudzeni vēl sex varbūt nav bijis vai ir samērā reti, un dēļ tā, piedod, esi tu