Kur, lai atrod normālu vīrieti?

Reitings 419
Reģ: 08.01.2013
Šis noteikti ir izplatīts jautājums daudzām brīvajām sievietēm. Pēdējā laikā šķiet, ka visi sakarīgie vīrieši ir vai nu aizņemti vai arī ir geji. Protams, pati arī esmu ļoti izvēlīga vīriešu ziņā, jo man nav vienalga ar ko es esmu kopā, bet tik un tā, kur ir kaut viens normāls vīrietis? Kādu vīrieti es meklēju un kāds man liekas sakarīgs? Pavisam vienkārši- Simpātisks un ar kaut kādām manierēm, nu, lai nav pēdējais kretīns pēc rakstura. Tomēr, es sastopu vai nu- simpātiskus un pēdējos kretīnus vai nu - lieliskus raksturā, bet ar izskatu galīgi nekādu. Nemeklēju jau nekādu princi baltā zirgā, bet, tomēr, izskatam ir nozīme, to taču nevar noliegt. Vienkārši pietrūkst attiecības, gribās atkal atrast vīrieti, kurš liks maniem tauriņiem vēderā lidot... Kā ir ar jums? Kā jums šķiet, kur var atrast normālus un sakarīgus vīriešus, kur būtu vērts pameklēt? Un ko darīt, ja tik ļoti gribās attiecības, bet neviens viņas nedod. Jeb, precīzāk, nav redzeslokā neviens vīrietis ar, kuru gribētos tās veidot?!
08.01.2013 08:56 |

Reitings 18
Reģ: 25.03.2012
Labrīt dārgās :)
Secinot un novērojot manus draugus( vīriešu dzimumu) grūti tā uzreiz spriest, ka daudzi labie ir pieķēdēti un nekur nav sastopami.Piemēram man ir labs paziņa kas ir labs cilvēks pēc dabas, vienkārši jauks bumbulis:) kurš vienmēr cenšas palīdzēt draugiem radiem, paziņam cik nu viņam ir spēka, 197/27/115 ....Normals stals stiprs džeks:) Viņš arī bieži jautā kur ir palikušas visas labās meitenes/sievietes ar kurām varētu no sākuma labi laiku pavadīt - tikties, paklačot, kino, kafūzis daba utt...
Bet redziet cilvēkam kā ir sanācis pārs gadus pēc neveiksmīgas kopdzīves ar meiteni viņam ir izstrādājušas kaut kādas bailes par to ka visas ir vienādas, ka cil'veks atkal tiks krāps , uc faktori..Protams viņš arī apzinās ka katrs cilvēks ir pa savam labāks vai sliktāks..
Uz jautājumu kāpēc tu esi viens atbilde bija vienkārša, labāk viens nekā nezin a rko kopā un pēc tam atkal pārdzīvojumi, nazis mugurā un nepatīkamās atmiņas..
Tāka dāmas ne Jums vienām lieka ska viss nav tik labi vai slikti :)
Lai veicas Jums
09.01.2013 09:25 |

Reitings 56
Reģ: 29.01.2009
- analoģiski kā selina stāsta :) & varbūt tas emsu es ?! :D - tikai man nav 115 !!!
09.01.2013 09:29 |

Reitings 31
Puika, es vēlējos uzdot jautājumu, vai esi centies iepazīties? Un kur tu centies iepazīties?
09.01.2013 09:32 |

Reitings 18
Puika!

Nezinu kas pa kam, bet aiz viņa uz ielas es jūtos kā aiz mūra sienas.
Viņš nav no tiem slaidajiem želejniekiem kas ir 190 garš un slaids un bikses lidz potītēm :)
09.01.2013 09:35 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Aizvainojat .. es eju uz klubiem :D Un zinu vairākus čaļus, kas arī iet! Mēs ejam izdejoties uz klubiem un nevis kost. Un parasti mums ir arī līdzi savas meitenes (dejotājas), ar kurām mes tad arī dejojam .. brīvie gan arī kādas citas uzaicina un padejo (pēc novērojumiem) es gan parasti tikai ar savu kompāniju dejoju .. Un salsas klubos vispār nekad nevienu čali neesmu redzējis piedzērušos vai neadekvāti uzvedamies!!! Visi tur nāk padejot, patusēt ar cilvēkiem un vienkārši pačilot.

Un ir arī daudz lielisku, brīvu meičuku! Nav tā, ka visas "labās" ir aizņemtas! Kad vēlme ir aiziet kopā ar sievieti kaut kur un pa rokai nevienas nav, es piereģistrējos kaut kādā iepazīšanās portālā, pāris dienu laikā ir vismaz 3, ar kurām būtu vērts aiziet kaut kur kopīgi un vienkārši labi atpūsties! Un tas nebūt nenozīmē intīmas lietas .. Un šīs sievietes tiešām ir katra ar savu odziņu un interesantas! Tie čaļi, kas saka, ka nav normālu sieviešu apkārt vienkārši nemāk ar tādām iepazīties un runāt!!!
09.01.2013 10:09 |

Reitings 56
Kima - jā' esmu iepazinies pāris reizes - bet nekas vairāk kā pāris dienu/nedēļu romāniņš nesanāk. Sāku arī pamazām just, kad laikam ir izveidojies kāds aizsargmūris, kurš jau kādu laiku negrib nevienu laist īpaši tuvu klāt!

Selina - neesmu ar no tiem plānajiem un nesaku, ka 115' ir kaut kas pārdabisks mūsu augumam' saku ka man vnk. ir mazliet mazāk, līdz ar to, laikam, neesmu tas personāžs par ko stāstīji :)
09.01.2013 10:13 |

Reitings 18
Puika!

Par to aizsargmūri Tev piekritīšu, draugs arī man ir stāstījis ka ielaižot mājās kādu meiteni pie sevis, saka ka jūtas diskomforti, tas ka jau saprot ka negrib cairs laist nevienu klāt :)
UN redz viņam tagad citas galējības sākušas ka liela daļa dāmu ap 30 virs 30 gadiem viņam pastiprināti pievērš uzmanību, tas jau nekas traks, bet visām kā vienai ir bērni..:)
09.01.2013 10:25 |

Reitings 419
^^ - Tiešām tu portālos atrod pat tādas ar, kurām ir vērts tikties? Nē, nu varbūt jau ar meitenēm nav tik traki kā ar čaļiem tajos iepazīšanās saitos. Es te aizvakar aiz garlaicības un tīri intereses pēc piereģistrējos atkal otrapuse.lv un godīgi jāsaka, vēl neesmu atradusi nevienu ar, kuru vēlētos satikties dzīvē. Parakstīties ir interesanti, bet lai es satiktu, tur ir jābūt vienam no ļoti daudzajiem. Bet vismaz es uzzināju, ka mans bijušais (par kuru biju 100% pārliecināta, ka viņš tādos portālos neiet) meklē seksu tajā portālā un vēl to, ka viņš ir biseksuāls. :D
09.01.2013 10:28 |

Reitings 18
Džinnija.

Pielauju domu un esmu dzirdējusi daudzu vīriešu viedokļus par otra puse.lv u citiem iepazīšanās portāliem..lieta ir tāda ka tur meklē nevis potenciālo sievu, bet gan lielākā daļa meklē vakara izklaides.:(
Intereses pēc jautājums, a kādam tad jābut tavam vīrietim?
09.01.2013 10:32 |

Reitings 31
Man šķiet, jo cilvēks kļūst vecāks, jo noslēgtāks viņš ir, nelaižot nevienu sev klāt. Arī ar iepazīšanos ir tā, ka vārdos ir gatavi iepazīties, bet kad reāli jāiepazīstas, tad čuššš ir. Šeit es domāju vairāk cilvēkus pēc 27 gadiem. Jaunāki gados cilvēki ir aktīvāki un atklātāki, jo iespējams nav bijušas pārāk daudz vilšanās. Tādi ir mani novērojumi.
09.01.2013 10:34 |

Reitings 298
Reģ: 09.01.2013
Ziniet, lielākā problēma ir tajā, ka tomēr pašas nezināt, ko vēlaties.

Godīgi pateikšu šobrīd manī valda nedaudz aizvainojums. Lasīju, kad te viena sieviete nevēlas iet prom, jo nezin vai atradīs labāku. Mans ieteikums - dodies labāk.
Pašam ir bijusi pieredze ar sievieti, kura man meloja par atrašanās vietu (valsti) un mani turēja tikai tādēļ, ka es esmu labāks pret viņu utt biju uzticīgs un gaidīju mājās.. Bet redz nespēja mani iemīlēt un izdarīja ļoti pāri. Un šī manā dzīvē nav vienīgā tādā. Bet, ko darīt nekad nebūšu no tiem super greizsirdīgajiem tipiņiem, ja sieviete vēlās, tad lai dodas, bet ir atklāta vismaz... ;)

Visā visumā - galīgi neesmu neglīts :D, esmu iejūtīgs un ļoti mīļš un kaislīgs vīrietis, kā arī nebeidzams romantiķis. Ar izglītību viss ir vairāk, kā kārtībā (maģistrs) ir savs bizness un vēl nav 30. un viss ir sasniegts paša spēkiem, bez bagātiem vecākiem, kas visu ieliek rokās. Esmu ļoti mērķtiecīgs cilvēks.
Nevēlos iepazīties, bet tika norādīt uz to, ka, ja pat Jums tiek vīrietis, kurš ir mīļš un mīlošs, Jums daiļās dāmas nav gana.
Piemēram: es arī neiemīlos uz sitienu, bet eju ar prātu un sirds tad seko, pret visām savām sievietēm esmu izturējies vairāk, kā labi, vienmēr atbalstījis čubinājis, rūpējies uzklausījis un pažēlojis. Katru mirkli esmu centies padarīt īpašu un kaut vai ar mazām dāvaniņām.

Iepazīties man nekad nav sagādājis problēmas, varētu pat mani saukt par babņiku, bet ja es esmu kopā ar kādu sievieti, tad ir tikai viņa. Tā kā arī mani standarti tomēr ir salīdzinoši augsti. Patīk, ja sievietes ir mērķtiecīgas, izglītotas un protams izskatīgas.

Vai varbūt neesmu izvēlējies pareizās ? :D
09.01.2013 10:36 |

Reitings 31
Džinnija, iespējams vajag vairāk laika un pacietības, lai atrastu ar ko iet uz randiņu.
09.01.2013 10:37 |

Reitings 18
kima.

Varētu būt :)
Bet manējais draugs pareizāk paziņa ir gan tāds kominikabls, runātīgs un interesants + šovasar filmā bija filmējies visu vasaru, normāls čalis ar labi izvēlētu izglītību un pareiziem dzīves uzskatiem:)
09.01.2013 10:39 |

Reitings 419
selina - Nu par to es arī pārliecinājos. Jaunajiem tur tik izklaides prātā, vecie vēl varbūt ko nopietnu cer atrast. Zini, grūti pateikt kādam viņam jābūt. Nav man nav nekādi noteiktie standarti vai parametri pēc kuriem tiecos. Vienkārši gribu satikt atkal tādu cilvēku, kuru ieraugot es teiktu - Viss ir, viņš ir mans. Tā ir bijis ar visiem (abiem) maniem bijušajiem. Bet es zinu, pati vien vainīga, ka tik izvēlīga...
09.01.2013 10:42 |

Reitings 18
Džinnija.

Es pati arī biju izvēlīga līdz mans paziņa man reizi pateica Jūs pieprasāt šo un to , gribat tā un tā, bet lai kaut ko pieprasītu vai gribētu labāku, vai es pati ko spe'ju pretī dot tam ko pieprasu, ta sman pašai lika daud zko apdomāt un to latiņi bikiņ nolaist, un re ka bija , tiklīdz nolaidu latiņu, pārskatīju vērtības nosijāju paziņas un man mīļotais pats uzradās.Pirms latiņa snolaišanas nekad nebiju iedomājusies ka ar t;adu kādreiz tiktos, bet kad iepazinu pielaidu sev klāt jauno cilvēku, varu teikt ka esmu kļuvusi pati laimīgākā :)
09.01.2013 10:50 |

Reitings 419
oj kā man vajadzētu to latiņu nolaist, pati zinu, ka vajag, bet nu nevaru to izdarīt. Pati apzinos, ka neesmu nekāda miss perfektā,pat ne tuvu tam, bet tomēr nespēju nepiekasīties daudziem sīkumiem. Varbūt arī tāpēc, ka neapzinoties meklēju kaut ko līdzīgu saviem bijušajiem, vismaz izskatā. Tad man nepatīk tā cilvēka mati, zobi, apavi utt. Pašai tas drausmīgi tracina!
09.01.2013 11:04 |

Reitings 18
Džinnija .

Tad man nepatīk tā cilvēka mati, zobi, apavi utt.
09.01.2013 11:06 |

Reitings 18
Oii kaut ka snesanāc alidz galam, bet tekst bija ka vienmer visu var piekoriget un pielabot tā ka Jums abiem liksies lanbi un pieņemami :)
09.01.2013 11:10 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Džinnija Jā, bez problēmām :) Un tiešām jaukas sievietes, ar kurām var ļoti patīkami parunāt un laiku pavadīt! Ar vienu pat šobrīd satiekamies - tiešām, pagaidām nu nav kur piesieties! Vienkārsi superīgs meičuks! (2 nedēļas esam pazīstami dzīvajā)

Neprātīgs Draudzīgs ieteikums - mazliet nolaid latiņu un paskaties uz vienkāršākām un sirsnīgākām sievietēm .. var būt mazas nobīdes no vizuālā tiks kompensētas ar vienkārši neaizstājamām lietām emocionālā ziņā! Un vēl .. lai arī visas gaida princi baltajā zirgā, neviena tam tā īsti netic zemapziņā .. es parasti jau sākumā parādu kādas savas sliktās īpasības, protams, ne pārmērīgi, bet vismaz izstāstu. Attiecībās, kur viss ir ļoti labi, neviļus iešaujas galvā doma, ka dzīvē taču nenotiek kā pasakā un tiek neapzināti sākti meklēt kaut kādi zemūdens akmeņi .. un tad parasti no mušas izpūsts zilonis .. labāk šos akmeņus uzreiz parādīt, lai sieviete tos nemeklē pati :D Tas tāds mazs knifiņš iz pieredzes - labi strādā :D
09.01.2013 11:13 |

Reitings 419
A man redz vajag uzreiz gatavu, lai nekas nav jāpielabo. :D Stulbums, kā tu spēji to latiņu izvēlīguma ziņā nolaist lejā?
09.01.2013 11:14 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits