Ziniet, lielākā problēma ir tajā, ka tomēr pašas nezināt, ko vēlaties.
Godīgi pateikšu šobrīd manī valda nedaudz aizvainojums. Lasīju, kad te viena sieviete nevēlas iet prom, jo nezin vai atradīs labāku. Mans ieteikums - dodies labāk.
Pašam ir bijusi pieredze ar sievieti, kura man meloja par atrašanās vietu (valsti) un mani turēja tikai tādēļ, ka es esmu labāks pret viņu utt biju uzticīgs un gaidīju mājās.. Bet redz nespēja mani iemīlēt un izdarīja ļoti pāri. Un šī manā dzīvē nav vienīgā tādā. Bet, ko darīt nekad nebūšu no tiem super greizsirdīgajiem tipiņiem, ja sieviete vēlās, tad lai dodas, bet ir atklāta vismaz... ;)
Visā visumā - galīgi neesmu neglīts :D, esmu iejūtīgs un ļoti mīļš un kaislīgs vīrietis, kā arī nebeidzams romantiķis. Ar izglītību viss ir vairāk, kā kārtībā (maģistrs) ir savs bizness un vēl nav 30. un viss ir sasniegts paša spēkiem, bez bagātiem vecākiem, kas visu ieliek rokās. Esmu ļoti mērķtiecīgs cilvēks.
Nevēlos iepazīties, bet tika norādīt uz to, ka, ja pat Jums tiek vīrietis, kurš ir mīļš un mīlošs, Jums daiļās dāmas nav gana.
Piemēram: es arī neiemīlos uz sitienu, bet eju ar prātu un sirds tad seko, pret visām savām sievietēm esmu izturējies vairāk, kā labi, vienmēr atbalstījis čubinājis, rūpējies uzklausījis un pažēlojis. Katru mirkli esmu centies padarīt īpašu un kaut vai ar mazām dāvaniņām.
Iepazīties man nekad nav sagādājis problēmas, varētu pat mani saukt par babņiku, bet ja es esmu kopā ar kādu sievieti, tad ir tikai viņa. Tā kā arī mani standarti tomēr ir salīdzinoši augsti. Patīk, ja sievietes ir mērķtiecīgas, izglītotas un protams izskatīgas.
Vai varbūt neesmu izvēlējies pareizās ? :D