Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kur, lai atrod normālu vīrieti?

Reitings 419
Reģ: 08.01.2013
Šis noteikti ir izplatīts jautājums daudzām brīvajām sievietēm. Pēdējā laikā šķiet, ka visi sakarīgie vīrieši ir vai nu aizņemti vai arī ir geji. Protams, pati arī esmu ļoti izvēlīga vīriešu ziņā, jo man nav vienalga ar ko es esmu kopā, bet tik un tā, kur ir kaut viens normāls vīrietis? Kādu vīrieti es meklēju un kāds man liekas sakarīgs? Pavisam vienkārši- Simpātisks un ar kaut kādām manierēm, nu, lai nav pēdējais kretīns pēc rakstura. Tomēr, es sastopu vai nu- simpātiskus un pēdējos kretīnus vai nu - lieliskus raksturā, bet ar izskatu galīgi nekādu. Nemeklēju jau nekādu princi baltā zirgā, bet, tomēr, izskatam ir nozīme, to taču nevar noliegt. Vienkārši pietrūkst attiecības, gribās atkal atrast vīrieti, kurš liks maniem tauriņiem vēderā lidot... Kā ir ar jums? Kā jums šķiet, kur var atrast normālus un sakarīgus vīriešus, kur būtu vērts pameklēt? Un ko darīt, ja tik ļoti gribās attiecības, bet neviens viņas nedod. Jeb, precīzāk, nav redzeslokā neviens vīrietis ar, kuru gribētos tās veidot?!
08.01.2013 08:56 |

Reitings 925
Reģ: 11.06.2012
Ja uzzini atbildi uz šo jautājumu, pasaki man arī! :) aktuāli man tas šobrīd :)
08.01.2013 08:59 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
ir normāli vīrieši, tik viņus izķer ātri :D
08.01.2013 09:08 |

Reitings 1888
Reģ: 15.09.2012
Tomēr, es sastopu vai nu- simpātiskus un pēdējos kretīnus vai nu - lieliskus raksturā, bet ar izskatu galīgi nekādu.

+
08.01.2013 09:18 |

Reitings 826
Reģ: 27.04.2012
Labs asfalts uz ceļa nemētājas.
08.01.2013 09:25 |

10 gadi
Reitings 899
Reģ: 17.12.2010
Šīs diskusijas galīgi man nenāk par labu. Es beidzot gribu saņemties pielikt punktu uz visiem laikiem attiecībām ar vienu foršo, simpātisko, bet ar kuru attiecības diemžēl ir sačakarētas līdz beidzamajam, bet lūk, šīs diskusijas man liek domāt nepareizas domas, ka patiesībā man to nevajag izbeigt, jo labāku neatradīšu un viņu ātri vien paķers labāka par mani, ehh, nepatīkama sajūta :( '
Nu kāpēc mums LV meitenēm situācija tāda, ka puiši tik neforši un izlaidušies, bet meitenes daudz un foršas un skaistas. Aizbraucot uz ārzemēm to tik var redzēt - foršus skaistus puišus ar nekoptām un nesmukām sievietēm.
08.01.2013 09:25 |

Reitings 419
vaboleen - Ja vien varētu zināt, kad ir tas brīdi kas viņus ķert un noķert par kādu ātrāk... :D

Meredhit - Noteikti, kamēr nenoskaidrošu, tikmēr neatmetīšu cerības un meklēšu. :)

Magnolija- Bet, ja jau viņš ir tik foršs, tad kāpēc jāšķiras? Vai tad neko nevar glābt? Ārzemnieki man gan nez kāpēc nekad nav vilinājuši, tomēr, joprojām skatos uz mūsu pašu bāleliņiem un ceru, ka kāds labs kādu dienu pagadīsies.
08.01.2013 09:36 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
nemāku teikt, es nemaz nemeklēju,es tik papriecāties gribēju :D sanāca savādāk.
08.01.2013 09:47 |

Reitings 622
Reģ: 16.12.2012
ceru,ka radīsiet atbildi un padalīsities :)
08.01.2013 09:51 |

10 gadi
Reitings 899
Reģ: 17.12.2010
Diemžēl neko vairs glābt nevar, bijām ilgus gadus kopā un abi izdarījām pārāk daudz kļūdas..
Es gan esmu sapratusi, ka nedrīkst iespringt uz to meklēšanu. Vienu laiku arī iespringu un nekas nesanāca, bet tiklīdz pievēršos sev un saviem mērķiem un par to nedomāju, tad uzrodas normāli vīrieši un viņu uzmanību jūtu. Nezinu, cik tev ir gadi, varbūt tikai kādi 20, tad tev vispār nav ko satraukties, bet man jau 25+ un reizēm šķiet, ka tā arī palikšu viena :D un vēl kas..ar gadem prasības arvien aug un vispār neskatos ne tikai uz neizskatīgajiem, bet pat uz tādiem, kam nav normāls darbs, auto utt, kas piemēram nebija aktuāli 20 gados man. Bet man vienalga. Netaisos to mainīt, šīs savas prasības. Kaut kāda cieņa un pašpārliecinātība kaut nedaudz man vēl ir, kaut nenoliegšu, reizēm šī situācija LV ar vīriešiem un to neesamību padara mani vāju un nepašpārliecinātu un redzu tikai to, cik apkārt daudz foršākas un labākas sievietes par mani, kā izskatā, tā raksturā ( it sevišķi ) ...ehhh :(
08.01.2013 09:51 |

Reitings 1170
Reģ: 05.09.2012
viņš pats atradīs Tevis.tad,kad to vismazāk gaidīs.
08.01.2013 10:00 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Man šķiet, ka nevajag ļoti ieciklēties uz to meklēšanu, tad nekas neizdodas. Vislabāk ir noformulēt vēlmi un tad mazliet atslābt, jo citādi, jo vairāk domā, meklē, satraucās - kad, kad būs?! Jo biežāk nekas nenotiek. Domāju, ka vīrietis arī jūt - šī gan ir izmisusi. Tas ir tik banāli, bet tā ir - kad sieviete iemācās pilnvērtīgi dzīot, pavadīt laiku viena, ar sevi - nāk arī vīrietis.
08.01.2013 10:06 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Kas vienai neder, citai kā reizi ir īstais. Atceros no seriāla Sekss un Lielpilsēta, kur tika rīkota ballīte (es domāju daudzas no jums atcerās, ja esat sekojušas šim seriālam līdzi), atnākt ar savu otro "pusīti, kuru gribas samainīt pret citu"... kā reizi varbūt iemesls lielam cosmo pārtijam, kur tā teikt paksatīties, varbūt kādai citai pieder tavs īstais un vienīgais? :)
08.01.2013 10:12 |

Reitings 161
Reģ: 29.01.2009
Man šķiet, ka nevajag ļoti ieciklēties uz to meklēšanu, tad nekas neizdodas. Vislabāk ir noformulēt vēlmi un tad mazliet atslābt, jo citādi, jo vairāk domā, meklē, satraucās - kad, kad būs?! Jo biežāk nekas nenotiek.
,
bet nevajag arī sēdēt kā kūkai un gaidīt, kad Īstais pie durvīm pieklauvēs :D :)

Tavam jautājumam reāli vienas konkrētas atbildes nav.
Vienas normālos un īstos satiek, kad iegrimst citās rūpēs (mācības/darbs u.c.), savukārt, citas - pašas atrod un savāc sev! :D

Kur atrast - ? Nav ne jausmas :)
08.01.2013 10:14 |

Reitings 1846
Reģ: 06.03.2011
Varbut jastradaa vietaa - kur apgrozas daudz virieshu ?

Uz doto mirkli nak prata sporta klubs, autoserviss (bet kur varetu atrasties sieviete autoservisa, ipashi nevienu tur nelaizh pie teikshanas:D), vai ari gazes uzpildes stacijaa, kur regulari piebrauc mashinas, tulit mashinu vari ievertet :D

Kur vel atrodas virieshi masveida, nezinu
08.01.2013 10:20 |

Reitings 1846
Reģ: 06.03.2011
4) Varbut kautkas vel saistits ar armiju - aizsardzibas spekiem ?

5) Policijaa it kaa ari varguljus nenjem, bet vai smadzenes tur ir pietiekoshi?:D
08.01.2013 10:21 |

Reitings 2248
Reģ: 12.03.2009
Mans tiešām uzradās, kad vismazāk to gaidīju!pirms tam skraidīju kā nenormāla pa klubiem un biju jau gatava samierināties ar gadījuma sakariem un neilgu "randiņošanu" ar smukiem kretīniem.
Tāpēc piekritīšu banālajai frāze, ka viss notiek tad, kad vismazāk to gaidi!Man tā ir bijis vienmēr!
08.01.2013 10:28 |

Reitings 61
Reģ: 11.05.2012
5) Policijaa it kaa ari varguljus nenjem, bet vai smadzenes tur ir pietiekoshi?

Vārguļus tur tiešām neņem.
Manējais arī policists, un varu teikt, ka man ir paveicies, protams, vienmēr ir lietas, ko var gribēt labāk, bet galvenais atturēties no vēlmes mainīt cilvēku, tas ne pie kā laba nenoved.
Un šis policists jau otro gadu pēc kārtas maniem tauriņiem neļauj pārstāt lidot. :)
08.01.2013 10:28 |

Reitings 419
Lai arī cik ļoti mēģinātu darīt un domāt par kaut ko citu, vienmēr pieķeru sevi domājot un ilgojoties pēc attiecībām, pēc otra cilvēka. Nu grūti ir neieciklēties uz to, ko visvairāk tieši tagad gribi. Bet laikam jau kā saka- labs nāk ar gaidīšanu. Es ceru, ka tā gaidīšana atmaksāsies un beigās arī atnāks kaut kas labs. :)

grrr - It kā vienmēr pamanos atrasties vīriešu sabiedrībā, ļoti bieži pat esmu vienīgā sieviete starp vīriešiem un te atkal parādās problēma- tās saucamās čomiskās attiecības un tur atkal nekas nesanāk. Bet gribās nonākt tādā vietā, kur vīrietis uz sievieti skatās kā uz sievieti, nevis kā uz čomu. Armijnieki gan nederēs, viens tāds jau man bija. Seksīgs nu bez gala, bet raksturs vienkārši neciešams. :D
08.01.2013 10:43 |

Reitings 622
Reģ: 16.12.2012
Džinnija, man tas pats - vīriešu apkārt daudz, bet viss pa čomisko...kautkā jāiemācas būt sievišķīgākai vai, pat nezinu?
08.01.2013 10:49 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits