ai, nu tāda ir Latvija, te nav laimīgu starojošu cilvēku, kam viss ir, kurus valsts ''lutina'' un visi pārējie ģiemenes locekļi ''lutina'' .. Es arī palieku īgna ja man katru dienu jāpārvietojas ar Rīgas Satiksmes autobusiem it sevišķi 21 vai 40, kuri ir nu nepieklājīgi pārbāzti... Bet paldies Dievam tas ir reti :D un ceru, ka driz vispar to nevajadzēs darīt :D
Padomājat pasas, kāpēc vispār grūtniecei ar lielu vederu kaut kur jadodas ar sabiedrisko transportu - acimredzot nav otras pusītes, kam mašīna vai kurs nav varējis savai sievai/draudzenei ar punci izbrīvēt laiku, lai aizvestu vai sarunatu kādu citu, kas aizved... es arī būtu īgna stāvot ar lielu vēderu sabiedriskajā transportā. Un vel trakak ir tam mammam , esmu redzejusi, kas iekāpj ar ratiem, vēl otru bērnu pie rokas un tur micas, spiežās... šausmas, es nesaprotu, kādiem jābūt nerviem un dzīves mīlestībai, lai pēc tam izkāptu laimīga! Un tās babulienes, viņas tak arī ir visas dusmīgas, tāpēc iet bļaustās, grūstās... Citās valstīs piemēram norvēģijā zviedrijā utt., pensionāriem ir daudz savādāka dzīve, viņiem pieteik naudas ceļot, braukt ar auto, labi ģērbties utt., tapēc arī nekur tādas parādības kā muusu trakās omes tur nav! Bet jā, arī es esmu ieplūdusi tajā īgno pulkā, kad atrodos centrā un man kkur jābrauc :D jo nav man tik daudz laimes ieksa laies starotu pa spīti visam :D nu staroju gan es bridi, kad izkaapju no sabiedriskā :D