Neatceros vairs, kura ko rakstīja, bet, es nekur neesmu teikusi, ka valstij būtu jānodrošina mani bērni, bet - es arī maksāju nodokļus un ir tikai normāli, ka laikā, kad dzīvoju mājās ar bērnu, nav iespējas strādāt, man pienākas kaut kāda nauda, kaut vai tiem pašiem pamperiem. Ne ar ko neesmu sliktāka par citiem. Tas, ka pabalsti ir smieklīgi, ir mans viedoklis. Tikpat labi - pensionāriem vajadzēja vairāk strādāt, lai būtu lielāka pensija, paši vainīgi, ka tik maza, tā ir tāda pati situācija kā parastajam mirstīgajam nopelnīt bērnu naudu. Un nevajag uztraukties, pati savu bērnu uzturēšu, jo par 8ls ir visai grūti sapirkt bērnam nepieciešamo.
Ja bērnu dienā aiziet pie ārsta, ko citu varētu tur sagaidīt, ja ne rindu ar bērniem? Jā, ir agresīvas mammas, tas nav smuki, bet ļoooti reti tiek organizētas dienas bērniem, kad nav jāgaida rindā ar citiem. Ticiet vai nē, bet arī pašai mammai nav nekāda prieka sēdēt sab. vietā ar raudošu bērnu. Ja kādam tik ļoti traucē, tad lūdzu - palaidiet pa priekšu. ( Visas nosmīn - kā tad. )
Manīju sūdzības par to, ka ar ratiem brauc uz kājām, baksta mugurā utt., bet kur tad ar tiem ratiem likties? Lidot ar tiem nevar. Var paiet malā un iet no muguras vai blakus, jo stumjot ratus pašai nereti sanāk kādam iebakstīt ar ratiem, jo ir cilvēki, kuri nekaunīgi lien virsū, grūstās, baksta visus, lai tiktu garām. Ja pagrūž mani, tad loģiski, ka arī es, visticamāk, kādam uzgrūdīšos.