kašķis sabiedriskā transporta pieturā

Reitings 2186
Reģ: 12.07.2009
Man ir pamatīfa dusma. Nezinu vai pašai uz sevi vai vecajiem tantukiem. Situācija sekojoša, sēžu uz soliņa pieturā pie centrālā tirgus. Cilvēku daudz. Pienāk krievu tautības tante un saka, lai laižu sēdēt. Es atbildu, ka esmu grūtniece un sēdēt nelaidīšu. Ak Dies, viņa un citas apkārt esošās tantes metās man virsū. Tagad domāju vai man vienmēr jānēsā līdzi mātes pase?! Kādi ir jūsu viedokļi?
06.01.2013 15:37 |

Reitings 494
Reģ: 13.12.2011
tiešāk kā jau viena meitene teica paliek pretīgi lasot becky komentārus
07.01.2013 09:57 |

Reitings 328
Reģ: 14.10.2012
Becky ir skarba taisnība. :) Tā nu tas ir. :)
07.01.2013 09:58 |

Reitings 2308
Reģ: 12.03.2011
Nevaru par iedomāties, ka visu šo murgu par pensionāriem raksta MEITENES. Manuprāt, meitenēm jābūt nadaudz labāk auzdinātām.

Un es nebrīnos, ka mūsu vīrieši nepalaiž sesties vecos cilvēkus. CIk daudzas no jums lūdza savam draugam, lai viņš palaiž apsesties kādu vecu tantuku? Kur nu vīriešiem būt labi audzinātiem, ja meitenes viņus nemāca.

Ļoti ceru, ka vecumdienās man būs savs auto, lai es nebojātu dzīvi jaunām meitenēm un netraucētu viņām izaudzināt hemoroīdus.
07.01.2013 10:00 |

Reitings 472
Reģ: 09.08.2012
becky tu man patīc ar savu nostāju :)
07.01.2013 10:05 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
es ignorēju, es ar mikriņā vienreiz ar tantuku salecos, gandrīz viss mikriņš nostājās pret mani, braucu no Gaiļezera uz pārdaugavu vēders tāa sāpēja knapi paelpot varēju, iekāpju mikriņā, tantuks prasa,kur kāpšu, šī a nu ejiet uz aizmuguri es ātrāk. Atbrīvojās sēdvieta sēžo, tantuks klāt, labāk viņai sēsties, pateicu nē, man ir slikti un tād nu sāka mesties visas totkas uz mani, kāda piecēlās un palaida, es ar teicu ko mums tagad izkauties par vietu? Es arī maksāju tos 50sant un man arī ir tiesības sēdēt tā pat kā viņai, vakar ātros saukusi (nu bļin, ko ta vazājies nākošā dienā apkārt, sēdi mājās) apsēdās man blakus un pa visu mikriņu- katrai sievietei 1x mēn vēders sāp, apsēdās un pēc 2min izkāpa.
Ignorēju ignorēju visus šitos, jo 1. kāja operēta bija ar visiem diegiem,kruķiem staigāju un sab.tr. stāvēju, kad apsēdos dusmīgi skatījās uz mani, un citreiz vēl invalīdu apliecību acīs meta, tad nu gan ar visiem kruķiem cēlos aukšā uzreiz mute ciet bija. 2. un galīgais,kas pielika punktu manai pieklājībai- arī 9mēn stāvēju sab.tr. kājās un facinēja vienas dāmas jautājums: vai man esot grūti, bet apsēsties nelaiž.
Arī tagad bieži ratus nesu sab.tr., ar bērnu uz rokām stāvu transportā.
07.01.2013 10:06 |

Reitings 2186
Piekrītu vaboleenam

Neatkarīgi no tā vai esmu grūtniece vai nē es maksāju 70sant par ceļu, tad sēžu vēsā mierā un i prātā nenāk laist sēdēt kādu rupju krievu veceni, kurai ceļu apmaksā no nodokļu maksātāju naudas un kura pat tos 70 gadus te dzīvojot nav pacentusies iemācīties vismaz latviski un pieklājīgi palūgt to vietu. Pie kājas man tādas vecenes.
07.01.2013 10:13 |

Reitings 494
Reģ: 13.12.2011
pensionāriem vajadztu atsevišķu sabiedrisko transportu tad kai karo par vienīgo brīvo vietu paši savā starpā
07.01.2013 10:15 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
Piekrītu l_m_k
07.01.2013 10:19 |

Reitings 3096
Reģ: 09.06.2009
julenok, atbildēšu Tavam komentāram, mans puisis reti brauc ar sabiedrisko transportu un pat tais retajās reizēs palaiž apsēsties jebkuru sievieti, neatkarīgi no vecuma :) par laimi, ka man nav jābiksta, tas būtu briesmīgi :/
Es iedomājos tieši to pašu, ko viena meitene.. sabiedriskie brauc kā nenormāli, strauji bremzē, strauji uzsķ braukšanu un nedomā par to, ka ir pasažieri, kas stāv.. neesmu stāvoklī, labāk man nokrist, nekā grūtniecei, tā bez bērniņa var palikt. :/
07.01.2013 10:25 |

Reitings 2982
Reģ: 29.01.2009
lielākā daļa, kas te ir baigi "becky" pusē man atgādina dirs*s laizītājas, jo baidās, ka tā pati "becky" viņas nories.

slikta dūša un kauns paliek jūsu vietā.

par tēmu. cik cilvēku tik viedokļu: omītes dažādas, grūtnieces arī.

Grūtniecība nav slimība, taču uzskatu, ka nosacīta privilēģija ir, vismaz uz apsēšanos sabiedriskajā, kas parasti bremzē kā pēdējā brīdī sarkano gaismu ieraudzījis.

Atgādināšu, pret grūtniecību un bērniem noskaņoto becky, kas māk "fukāties" ( prieks par tevi) un tml. būtnes, ka to grūtnieču bērni būs Tavi pensijas pelnītāji -nodokļu maksātāji.
ja vien Tu ar savu nicinošo attieksmei pret nākotni ( lasīt "bērniem") ilgi nodzīvosi :))
07.01.2013 10:53 |

Reitings 2186
angry tik precīzi pateica
07.01.2013 11:04 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Ak šausmas! Es iespējams, nekad neesmu lasījusi tik saturiski atbaidošu Cosmo diskusiju!

Pirmkārt, es katru dienu izmantoju sabiedrisko transportu. Esmu braukusi gan trīs gadus no vietas septiņos, astoņos no rīta- gan trijos, četros, piecos dienā. Esmu redzējusi visus iespējamos pasažierus - grūtnieces, jaunos skolēnus, pensionārus un slimniekus visos iespējamos gadalaikos un stāvokļos.

Otrkārt, es nekad neesmu redzējusi, ka pensionāre, kurai nav garastāvokļa paustu savu viedokli solīdā tonī. Tiek kliegts uz maziem bērniem, kuri bruc vieni uz savām skolām. Tiek lamātas viņu lielās somas, jo uz skolu varot iet arī ar kājām. Tas nekas, ka cits varbūt brauc uz skolu ar diviem transportiem.

Treškārt, Becky - tu tik ļoti uzsver, ka veci civēki ir jāciena. Bet viņi to izmanto. Iemesls - viņas uzskata, ka lielākā daļa jauniešu nav mācītas, ka sabiedriskajā trasportā vispirms laiž apsēsties VĪRIEŠI un nevis jaunas sievietes un bērni. Ja tik ļoti šeit vēlamies runāt par ētiku un morāli - tad absurds ir lamāt kādu jaunu meiteni, kura nevēlas stutēt gaisā savu nogurošo sēžu uz pavēli vien. Bez tam, vīriešu sabiedriskajā netrūkst.

Cetrutkārt, grūtniecība nav slimība un ir katra paša izvēle, bet tās kuras šeit tik aktīvi saka, ka grūtniecēm ir jāstāv kājās, jo pašas ir idiotes un pašas to izvēlējušās - pajautājiet savām mātēm - kā viņas jūtas par šādu jūsu nosodījumu. Jo ticiet vai nē, bet Jūs arī IZNĒSĀJA GRŪTNIECE, cik amorāli un neiedomājami, ne? :D

Un visbeidzot, es sabiedriskajā transportā dodu vietu pensionāriem, arī tādiem, kuri ņurd un pukst. Arī maziem bērniem un grūtniecēm. Vienkārši, ir tādi cilvēki, kuri uzskata, ka viņiem ir privilēģijas un 90% gadījumu tie ir tieši pensionāri, kuri ar saviem vecuma kg un somām gāžas virsū bērniem 6 - 8 gadu vecumā, noved viņus līdz asarām un paši sēž apmierināti.

Savukārt, ir pensionāri, kuriem tiešām ir grūti un viņi tāpat no vietas atsakās, kaut arī es nekad nepalieku sēdēt.
07.01.2013 12:03 |

Reitings 1023
Reģ: 25.08.2010
lielākā daļa, kas te ir baigi "becky" pusē man atgādina dirs*s laizītājas, jo baidās, ka tā pati "becky" viņas nories. +++ tas ir pilnīgi katrā diskusijā
07.01.2013 12:08 |

Reitings 60
Reģ: 20.04.2011
becky, novēlu tev, lai tu kādreiz iekrīti, lai tava kontracepcija nenostrādā un tu paliec stāvoklī! lai tev arī tiek tas prieks iznēsāt bērnu un pabraukt ar sabiedrisko grūtniecības laikā! No visas sirds novēlu.
07.01.2013 12:20 |

Reitings 2342
Man ir pieredze ar izcili nekaunīgiem un nejaukiem pensionāriem, gan tādiem, kas man somu no rokām rauj ārā, lai noliktu sev klēpī kā pateicību par to, ka esmu palaidusi apsēsties. Cilvēki ir dažādi. Visa noteicošais ir un paliek komunikācija. Ja kāds noplucina manu labās gribas momentu ar bļāvienu, lai palaižu, tā ir viņa problēma, ne manējā. Man nav jāuzņemas atbildība par pagātnes spļāvieniem pensionāru dvēselēs, nav jāpiespēlē grūtnieču pašizdomātajai mātes-varones misijai, kas gandrīz vai pašu mesiju dzemdēs, kas mani no ekonomiskā bezdibeņa izvilks pēc gadiem 50... neredzu iemeslu, lai uzvestos sabiedriskajā transportā kā dresēts mērkaķis.

Elementāra pieklājība var visu atrisināt. :)
07.01.2013 12:22 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Wow pēc šīs diskusijas, manas domas par Becky mainījās... nožēlojama dzīves uztvere...

Konnca, pilnībā piekrītu, taču mani abējādi kaitina gan penši, gan grūtnieces, kas izgāžušas vēderu pieprasa sev privilēģijas tā, it kā es fukāties nemācētu.

Šis teikums izteica visu šī cilvēka būtību... skumji....
07.01.2013 12:23 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
jodo

Un viņai bērnus labāk nenovēli, jo nabaga bērns jau nav vainīgs. Izklausās skarbi, bet šai te laikam jānovēl nekad nedzemdēt, un nomirt jaunai pirms paliek par tizlu pensionāru, lai gan es personīgi to nenovēlu, jo vienmēr ceru, ka cilvēki mainīsies...
07.01.2013 12:27 |

Reitings 2342
Roxy, tā gan nevajag - ļaunu nekad nevajag novēlēt.
Skatamies uz pozitīvo.. Man, piemēram, patiktu skats sabiedriskajā.

Pensionārs pieiet pie Becky : "Jaunkundz, vai palaidīsiet, lūdzu, apsēsties?"
Becky: "Es arī māku fukāties!"

mana diena būtu C vitamīna bagāta!
07.01.2013 12:30 |

Reitings 1023
Reģ: 25.08.2010
Es atkal nesaprotu, kā var lepoties ar to, ka tu esi precējies un visu laiku krāp savu vīru ar mīłāko kuram arī ir sieva . Un tad pārējās arī priecājas un piekomentē cik forši ir iedot pa muti vēl mīłākā sievai... beigās vēl grūtnieces ir stulbas. :D tiešām nožēlojami
07.01.2013 12:31 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
neceltos vnk principa pec!
07.01.2013 12:31 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits