Ak šausmas! Es iespējams, nekad neesmu lasījusi tik saturiski atbaidošu Cosmo diskusiju!
Pirmkārt, es katru dienu izmantoju sabiedrisko transportu. Esmu braukusi gan trīs gadus no vietas septiņos, astoņos no rīta- gan trijos, četros, piecos dienā. Esmu redzējusi visus iespējamos pasažierus - grūtnieces, jaunos skolēnus, pensionārus un slimniekus visos iespējamos gadalaikos un stāvokļos.
Otrkārt, es nekad neesmu redzējusi, ka pensionāre, kurai nav garastāvokļa paustu savu viedokli solīdā tonī. Tiek kliegts uz maziem bērniem, kuri bruc vieni uz savām skolām. Tiek lamātas viņu lielās somas, jo uz skolu varot iet arī ar kājām. Tas nekas, ka cits varbūt brauc uz skolu ar diviem transportiem.
Treškārt, Becky - tu tik ļoti uzsver, ka veci civēki ir jāciena. Bet viņi to izmanto. Iemesls - viņas uzskata, ka lielākā daļa jauniešu nav mācītas, ka sabiedriskajā trasportā vispirms laiž apsēsties VĪRIEŠI un nevis jaunas sievietes un bērni. Ja tik ļoti šeit vēlamies runāt par ētiku un morāli - tad absurds ir lamāt kādu jaunu meiteni, kura nevēlas stutēt gaisā savu nogurošo sēžu uz pavēli vien. Bez tam, vīriešu sabiedriskajā netrūkst.
Cetrutkārt, grūtniecība nav slimība un ir katra paša izvēle, bet tās kuras šeit tik aktīvi saka, ka grūtniecēm ir jāstāv kājās, jo pašas ir idiotes un pašas to izvēlējušās - pajautājiet savām mātēm - kā viņas jūtas par šādu jūsu nosodījumu. Jo ticiet vai nē, bet Jūs arī IZNĒSĀJA GRŪTNIECE, cik amorāli un neiedomājami, ne? :D
Un visbeidzot, es sabiedriskajā transportā dodu vietu pensionāriem, arī tādiem, kuri ņurd un pukst. Arī maziem bērniem un grūtniecēm. Vienkārši, ir tādi cilvēki, kuri uzskata, ka viņiem ir privilēģijas un 90% gadījumu tie ir tieši pensionāri, kuri ar saviem vecuma kg un somām gāžas virsū bērniem 6 - 8 gadu vecumā, noved viņus līdz asarām un paši sēž apmierināti.
Savukārt, ir pensionāri, kuriem tiešām ir grūti un viņi tāpat no vietas atsakās, kaut arī es nekad nepalieku sēdēt.