Palīdziet izšķirt, vai es esmu tipiska sieviete, kas cepjas par neko vai arī nē.
Lieta tāda: sestdienas vakars, garlaikojamies abi. Katrs savās mājās, apmēram 40 min gājiena attālumā. Skype abi runājam, ka garlaicīgi- viņš sēž spokos, es skatos youtube video. Es piedāvāju, ka varbūt paskatāmies kādu filmu pie manis, ja jau neko citu izdomāt nevaram. Garlaikosimies kopā. Viņš- nu nē, ko tavi vecāki teiks, ka es tik tā vakarā uzrodos un palieku pa nakti. :D Nu neteiktu mani vecāki neko, liela māja, neviens nevienam netraucē un nav jau pirmā reize. Tad viņš skype raksta, ka atnācis viņa draugs un brālis ar alko un viņi tusē. Un vēl izmet- ja gribi, tad arī nāc. Jā, lol, skrienu jau viena pati pa tumsu un klusām ieliņām :D Noteikti, ka vēlāk viņi ies uz klubu visi.. Es arī būtu labprāt piedalījusies, ja man ātrāk pateiktu vai vismaz laicīgi piedāvātu atnākt pretī vai savākt ar auto (draugam ar auto bija pa ceļam). Citādāk tas uzaicinājums tāds "ķekša" pēc.
Mazliet sabojāja garastāvokli- jau vakar nosēdējām mājām, jo viņš nekur negribēja iet. Tagad es sēžu mājās, viņš izklaidējās. Tā vien šķiet, ka viņš nevēlas ar mani doties izklaidēties...
Viedokļi?