ļoti kopta

Reitings 436
Reģ: 08.04.2010
es reizēm skatos uz sievietēm par kurām citi runā - vot, tā gan ir ļoti kopta, unh domāju ko viņas dara, lai tās izskatījos (domāts par seju) nevis tiem visiem gēla nagiem, pieaudzētie matiem). Sejas āda tik svaiga. Pat četrdesmitgadniecēm koptajām, nav ne grumbiņu, ne vārnu kājiņu.
Ko viņas dara, kādas īpašas procedūras, kosmētika?
Es arī it kā par sejas kādu rūpējos, bet nav man viņa tik starojoša :((
05.01.2013 21:03 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Libra, nē, pirmkārt, man ir bail špricēt, otrkārt, ja dakteris teica, ka manā gadījumā lāzeris ir ne tikai problēmu risinājums, bet ieguldījums nākotnē, tad lāzeris.
05.01.2013 21:53 |

Reitings 61
Reģ: 27.11.2012
Daudzas lietas neprasa lielus finansiālus ieguldījumus - kvalitatīvs miegs, veselīgs uzturs, fiziska slodze (labāk svaigā gaisā - skriešana, slēpošana), dzert pietiekami daudz ūdens, bet nepārcensties, izvairīties no pārlieku liela alkohola lietošanas un pīpēšanas. Ja sieviete ievēro šīs pamatnostādenes, tad domāju, līdz gadiem 40/45 nebūs nepieciešama slīpēšana, mezoterapija, botokss utt (šajā gadījuma nerunāju par nopietnām kaitēm un problēmām kā akne, rētas utt.)
05.01.2013 22:19 |

Reitings 5709
Reģ: 29.01.2009
Piekrītu iepriekšējam komentāram. Neatkarīgi no gēniem, svaigs gaiss, sports, pilnvērtīgs uzturs un pēc iespējas mazāk stresa ādas stāvokli noteikti tikai uzlabo.
05.01.2013 22:26 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
uzturs, sports, miegs, daudz ūdens, par konkrētām sejas ādas problēmām labākar kosmetoloģi runāt, viņa taču novērtēs ādas stāvokli un ieteiks labāko.
05.01.2013 22:37 |

Reitings 1602
Reģ: 12.04.2012
Protams, ka tas ir visu faktoru kopums, jo diemžēl jaunības eliksīru vēl neizgudroja. Protams, var jau taisīt plastiskās, bet cik tas ir efektīgi, gan estētiski arī diskutabls jautājums, turklāt katram vecumam savs izskats. Var sevi uzturēt formā ar to kas ir, gan masāžas ādai, dažādas terapijas, uzturēt veselīgu dzīvesveidu, izmantot labu kopjošo. Un, protams, daudz ko nosaka arī gēni. Ir cilvēki, kas savos 50 izskatās uz 40, bet ir tādi, kas otrādāk, lai arī lietotu visus kopjošos un it kā rūpētos par sevi.
06.01.2013 11:11 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!