zināmās Latviešu dāmas

Reitings 646
Reģ: 05.03.2011
ja jau runājām, par sabiedrībā zināmajiem vīriešiem.

tad, kuras ir tās sabiedrībā zināmas sievietes, kuras Jums liekas skaistas, ar izsmalcinātu stila izjūtu utt....???
05.01.2013 19:16 |

10 gadi
Reitings 565
Reģ: 29.01.2009
Spotorno, tavā profila bildē tā esi tu pati?
06.01.2013 01:03 |

Reitings 1602
Reģ: 12.04.2012
Es nedomāju, ka viņa tajā bildē baigi gribēja līdzināties Bardo. Es zinu, ka viņai ir pāris bildes, kur viņa patiesi ir Bardi imidžā, bet ne jau nu cilvēks vienkāršā paskatā :) Tad jau var pateikt, ka visas, kas nokrāso matus fuksija krāsā grib līdzināties Rihannai...

Reitings 2552
Reģ: 11.04.2011
vispār kopēt slavenības ir "debīlisma kalngals" :D

Reitings 2552
Spotorno, tavā profila bildē tā esi tu pati?

tāpēc tu te tā cepies? :D nu sorry, nezināju.
06.01.2013 01:04 |

Reitings 692
Reģ: 02.12.2012
Vai es teicu, ka neviens tā nedrīkst uzskatīt? Mani reāli interesēja, kāpēc ir tādas domas un es nevienā brīdī neaizrādīju, ka kāds tā nedrīkst domāt.
Un mani interesē, kurā vietā es tev kaut kādus aizrādījumus par taviem matiem izteicu? Tajā vietā, kur bija aprakstīta Silovas un/vai Tava bilde, kur es pateicu, ka vai nu ir pielaizītie mati vai tāds push up kā tev? es nezinu, varbūt vēl citur pateicu, ka tev ir tādi un šitādi mati? manuprāt, nē. tie aizrādījumi nenāca no manis ;) un tas teikums par push up bija viens vienīgs salīdzinājums, pietam bezpersonisks nevis tēmēts tieši uz tevis, ka tev tiešām tie mati tādi arī ir, lai nu kā, man tik tiešām neinteresē, kas un kā tev ar viņiem.. un tomēr, es te nerunāju par matiem vai par kaut kādu viedokļu aizliegšanu, bet gan par to, kā tu pasniedz savu viedokli un cik ļoti tev gribās būt tiešām šeit visgudrākajai, bet tie garie palagi gan neliecina par to, jo es jau otrajā komentārā šajā diskusijā norādīju tev uz to sevis cildināšanu, bet tu laikam vienkārši nevēlies saprast, tāpēc nav jēgas garākām diskusijām. un pirms māci citus, iemācies tomēr arī tu pati to kritisko aci pieņemt un nevajag te tik šausmīgi norādīt, kas ir publiska vai privāta persona.. šis ir visparastākais forums, te ir cilvēki,kas apvaino un ir cilvēki, kas to nedara vienkārši - take it easy!

Trūkst vispārējās izglītības līmenis. Diemžēl.

ne par to tev spriest ;)
06.01.2013 01:04 |

10 gadi
Reitings 219
Reģ: 20.08.2012
vispār paralēles var vilkt arī ar mūsdienu (relatīvi) seksa simbolu, šajā diskusijā vairākkārt minēto Kimu Kardašianu. Rezultāti, protams, ir atšķirīgi, bet ideja ir stipri līdzīga, nešķiet?
06.01.2013 01:05 |

Reitings 3755
Reģ: 22.10.2012
Spotorno, par ratiņkrēslā sēdēšanu sīkums, jo tas cilvēka skaistumu nekropļo. Bet, piemēram, ja resna meitene sēžot McDonaldā pie loga un pilnu muti, burgera drupačām krītot uz krūtīm kritizētu garām ejošos cilvēkus par resnuļiem un neglīteņiem, tas tev arī liktos normāli? Nepārproti mani, es saprotu, ko tu gribēji pateikt - visiem var būt savs viedoklis. Un nedomā, ka es domāju, ka tavi skaistuma etaloni ir sliktāki par maniem vai tu pati kaut kādā veidā būtu nepilnīga! BET dažreiz tomēr der nolaisties uz zemes un ne tikai pavērot apkārtējos, bet arī sevi ar asu, kritisku aci. Tāpēc es spēju saprast arī meitenes, kam tavi komentāri var šķist aizskaroši, jo ir ļoti jūtama tava pašpārliecinātība.
06.01.2013 01:06 |

Reitings 692
BET dažreiz tomēr der nolaisties uz zemes un ne tikai pavērot apkārtējos, bet arī sevi ar asu, kritisku aci. Tāpēc es spēju saprast arī meitenes, kam tavi komentāri var šķist aizskaroši, jo ir ļoti jūtama tava pašpārliecinātība.

šim varētu likt plusu rindiņu :D
vārdi vietā un principā tas, ko es gribēju pateikt tev , Spotorno, tikai daaaaudz īsāks variants
06.01.2013 01:10 |

Reitings 1283
Reģ: 02.09.2012
Principā diskusija būtu divreiz īsāka un sakarīgāka, ja nepārietu uz personībām. Tas ir pilnīgs bērnudārzs uz ''man nepatīk'' atbildēt ar ''paskaties uz sevi'', it īpaši ja tas nebija tēmēts uz konkrētu personu.

Jārēķinās, ka ''slavenības'' ir izlikušas sevi publiskai apskatei. Jārēķinās ir gan ar pozitīviem, gan negatīviem viedokļiem. Kā arī viedokļu dažādībai, kas vispār ir produtīvas diskusijas pamats.

Tas tā,no malas.
06.01.2013 01:16 |

Reitings 1602
BET dažreiz tomēr der nolaisties uz zemes un ne tikai pavērot apkārtējos, bet arī sevi ar asu, kritisku aci.

Kāpēc tu uzskati, ka tu vai kāda cita šeit forumiete ir vispār tiesīga man kaut ko teikt par "nolaišanos uz zemes" utt.?
Tas jau ir lielākā mērā bezkaunības kalngals! Tu uzskati, ka man tagad būtu jāklausa kaut kādas knapi 20 gadus sasniegušas forumietes, kuras vispār brīžiem nesajēdz ko runā un par ko runā!?
Ja es neuzskatu, ka LV slavenās sievietes ir varen skaistas, nu tad neuzskatu un nevajag tamdēļ tagad "bīdīt bultiņas" - "paskaties uz sevi". Man nav jāskatās uz sevi, lai izteitu savas domas.
Man nepatīk plāni mati, kādam nepatīk biezi un izpūruši.
Es labi apzinos savus plusus un mīnusus un, piedodiet, ne jau foruma meitenes te mācīs mani kā dzīvot un kā rakstīt.

Nonsenss.
06.01.2013 01:17 |

Reitings 834
Reģ: 29.01.2012
ka pat cilvēks ratiņkrēslā ir tiesīgs pateikt, ka viņš neuzskatu par skaistu piem. kaut vai to Meganu Foxu.

Spotorno, PAT cilvēks ratiņkrēslā? Vai tad tāds ir sliktāks, neglītāks? Nu gan, domā, ko runā! Brīžiem šķiet, ka pati nesaproti, ko runā un bieži nonāc pretrunās, piemēram,

Vulfa, vispār, ja tu nezināji, cilvēki mēdz arī būt vizuāli līdzīga tipa, tāpēc meklēt līdzības ir samērā nu...

Ko tad Tu meklē līdzības latviešu sievietēs? :)
06.01.2013 01:25 |

Reitings 2552
kad tu pēdējo reizi ķemmēji savus matus? izskatās nespodri. cik tad tev gadu? izskaties jau arī diez gan gados. 37? neķer krenķi gan jau otrā jaunība atnāks. :D
un tu pati esi viena no "forumietēm" :D
06.01.2013 01:28 |

Reitings 2552
joks, joks, neraustīšu jau bulli aiz pautiem :D
06.01.2013 01:30 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
jautri palasīt :)
tāpat jau jebkura sieviete iedvesmojas no kaut kā. tas, ka vienai patīk kupli un biezi mati, citai taisni un plāni ir viens un tas pats. tas, ka citai patīk dabīgs skaistums un citai mākslīgs skaistums arī ir viens un tas pats. kāds sakars klupt otram virsū?
kā arī, ir gluži normāli uzskatīt par skaistu esam to, ko atspoguļo mediji. lasīju pētījumu, ka pusaudžu gados ir vislielākā vēlme līdzināties citiem. būtībā kreativitāti ir gandrīz neiespējami saglabāt, jebkurā laikā būs savi skaistuma etaloni. starp citu, nevar aizmirst, ka ir tāda stipra tendence idealizēt pagātni.
par ko vispār jums izcēlās strīds? :) manuprāt, te bija pāris aizskarošas piezīmes, tāpēc arī viss tā izvērtās.
06.01.2013 01:32 |

Reitings 692
Kāpēc tu uzskati, ka tu vai kāda cita šeit forumiete ir vispār tiesīga man kaut ko teikt par "nolaišanos uz zemes" utt.?

varbūt neskaties uz citiem no augšas, ne? JĀ, jo tieši tā to arī ar šo teikumu tu parādi.. kas tu tāda, lai man to pateiktu, lai man norādītu? vai kāds tev ko norāda darīt, vai varbūt tie ir vienkārši ieteikumi? un nesāc tagad norādīt uz kaut kādiem sīkumiem. neviena nemāca tev ne rakstīt, ne dzīvot, ne vēl sazin ko, bet drīzāk norāda uz tavu pašpārliecinātību, kura spiežās pa visām malām. un knapi 20 gadus sasniegušas forumietes arī ir cilvēki ar viedokļiem un domām, un jā tie ir tādi paši cilvēki, ne ar ko neatšķiras no tevis. tā deguna gaisā celšana tiešām ir pārmērīga..
06.01.2013 01:33 |

Reitings 1602
disaster, es ceru, ka tava gudrība atnāks līdz ar taviem gadiem, jo vēl neizaugi pat līdz tam, lai atpazītu slavenu aktrisi Bridžitu Bardo :)
Starpcitu, tu gribēji zināt par vīriešiem - tad nu arī pateikšu, šo aktrisi tieši arī visvairāk dievināja vīrieši, sieviešu viedokļi dalījās, vienas ienīda viņas tālaika seksuālā imidža radīšanā, citas iedvesmojās :)
06.01.2013 01:36 |

10 gadi
Reitings 219
Vēl paturpinot diskusijas tiešo tematu, man liekas, ka es ļoti necienīgi nepieminēju Regīnu Razumu, kas ir, manuprāt, pati skaistākā latviešu sieviete, kādu man ir bijis gods redzēt un noteikti viena no pasaules skaistākajām sievietēm

06.01.2013 01:37 |

Reitings 692
disaster , mazs smiekliņš par tavu jociņu :D

ka pat cilvēks ratiņkrēslā ir tiesīgs pateikt, ka viņš neuzskatu par skaistu piem. kaut vai to Meganu Foxu.

Spotorno, PAT cilvēks ratiņkrēslā? Vai tad tāds ir sliktāks, neglītāks? Nu gan, domā, ko runā! Brīžiem šķiet, ka pati nesaproti, ko runā

+++
06.01.2013 01:37 |

10 gadi
Reitings 219
Spotorno, piedod, tas tagad būs ļoti bērnišķīgi un subjektīvi, bet nāc taču pie savām sajūtām!!! Kādu gan vēl tu citādu apzīmējumu atrastu Regīnai Razumai, ja ne skaista?! :)
06.01.2013 01:39 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Slavenību uzreiz tā ļoti grūti iedomāties, bet vispār man šķiet, ka Latvijā ir daudz koptu un simpātisku meiteņu! Kaut vai ikdienā uz ielas! :)
06.01.2013 01:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits