PASIONELLE, un man būtu sevi jānoniecina, ja es patiesi esmu daudz ko sasniegusi un neesmu briesmone? Es nekad neko par sevi cildinošu nerakstu, ja vien mani nesāk apcelt, tad es arī atbildu, ka nemaz neesmu briesmone un spēju sevi novērtēt, labi apzinos savus plusus un mīnusus, un ne jau tu vai te kādas 20gadnieces mācīs man dzīvot. Kārtējais bērnudārza līmenis.
Vaina ir tavā pasniegšanas stilā. Uzbrūkošā. Citi pasaka pat aizvainošākas lietas, bet otrs to neuztver tik sāpīgi, jo māk to pasniegt.
Jā, patiešām? Es, protams, varētu te iekopēt daudzu citu (arī tavus) komentārus, kuri ir stipri negatīvāki, nepieklājīgāki par maniem, bet neesmu kūdītāja. Es atbildu tikai par sevis rakstīto.
Tu bieži man raksti, ka es sacepos, bet vai tad tu un šeit citas pašas nepārtraukti necepās par maniem "it kā uzbrūkošiem" komentāriem?
Nervus varbūt vajdzētu paārstēt un neuztvert virtuālo vidi par realitāti. Tiešām apbrīnojami, cik ļoti jūs ietekmē mani komentāri.
Turklāt katram ir tiesības rakstīt tā, kā viņš ir pieradis to darīt. Vai arī tu uzskati, ka tagad Nīčes vai Dostojevska grāmatas vajadzētu "pasniegt savādāk", jo daudzi nepiekrīt Nīčes filosofijai, un grūti saprot Dostojevska rakstīto??
tu gandrīz katrā komentārā pasaki, ka kāds ir šaurā pierīte, kādai ir nepietiekams izglītības līmenis, kāda savos 20 gados nesaprot ko runā, un tad vēl tie "izaudz", "pieaudz", "jūs esat pelēkā masa".
Kāpēc
TU UN CITAS neredz, ka šādi es saku tikai tad, kad mani attiecīgās personas aizvaino un ir acīmredzami tas, ka pašas šīs personas patiesi neizprot neko, bet kaut ko paķer un sāk fantazēt savu stāstu kā "sabojātais telefons"!
Ir taču acīmredzami tas, ja cilvēks nespēj izlasīt uzrakstīto, tad viņš nu nav gluži gudrs, un, ja viņš man sāk braukt augumā, tad piedodiet, es neklusēšu, bet tā arī atbildēšu - izaudziet un iemācaties saprast!!!