Kaut kāds izdzimtenis !

Reitings 456
Reģ: 22.06.2012
Hei ! :)

Padalīšos ar sekojošu lietu!

Šovasar gāju gar Mildas tirdziņu (šķiet viņu tā sauc) , uz trolejbusu A.Upīša ielā. Biju jau gandrīz pieturā, kad man no sāniem nāk viens vīrietis un saka : " Vai var ar tevi iepaīzīties?" " Kāds ir tavs telefona numurs" , " Ew,kā tevi var sazvanīt?" un tādā slimā,monotonā balsī.. Es pat neatskatīdamās gāju tālāk . Domāju ,ka esmu aizmukusi , bet nē,šis no šķersielas un atkal to pašu. Labi ka trolejbuss bija pieturā, ātri iekāpu un prom.

Biju šokā ! Tik pretīgi un žēl ,ka biju viena , pretējā gadījumā chalis būtu pamatīgi cietis , bet tāpēc jau laikam izvēlās meitenes ,kas iet vienas.

Un ko jūs domājat ....
Vakar, pie Origo pārejas, stāvu-sarkans. Kaut kas pieklauvē pie pleca. Domādama varbūt kāds pazīstams ,griežu galvu un pretī teksts : " Gribu ar tevi iepazīties" Kā tevi sauc ? kāds tev tel.nr.....?" tā pati monotonā balss !!! Es pie sevis nodomāju :" Nu BĻOOODA, NEEE!!! un gāju pāŗi pārejai . Domāju ,ka starp cilvēkiem aizmukšu, bet nē,šis mani panāk un turpina tādā pašā garā. Es paskatījos uz viņu : " Atkraties, vai arī dabūsi pa seju!" un turpināju iet,kad šis man saka :" Kaut tu nosprāgtu ! un atkal panāk pūlī un :" Ew,kaut tu nosprāgtu!"
Protams,nereaģēju nekādīgi,ignorēju un turpināju iet kur man vajag !
Un atkal sagadījās ,ka esmu viena. Parasti mani izvadā kur vajag vai arī bez vajadzības tā viena neeju nekur, jo man tiešām ir bail atrasties vienai uz ielas!

Jau no koledžas laikiem man bijusi pārliecība - Ai ,ar mani tak nekas tāds nenotiks utt., jutos droši, bet tagad saprotu ,ka neviens nav pasargāts no šitādiem izdzimteņiem ! Nedod dievs vēl briesmīgākiem gadījumiem !

Varbūt kāda no jums ir dzirdējusi kaut ko par šādu tipu Origo apkaimē, vai kādu atgadījumu, vai varbūt kādai no jums ir sagadījies viņš pa ceļam ?
Trauma !
04.01.2013 17:29 |

Reitings 6797
Reģ: 06.07.2009
Es tādus izvirtuļus nepiesaistu. Ir uz ielas nākuši klāt puiši un izteikuši vēlēšanos iepazīties, bet nu pēc noraidošas atbildes notinas. Ok ir izņēmums, kad sauc pakaļ - ew, smukā, kur ej? pavadīt? Bet pēc ignorēšanas arī viņiem apnīk.

Bet es vispār neizskatos pēc viegla upura, neesmu ne jauka, ne smaidīga :D
04.01.2013 22:02 |

Reitings 3685
Reģ: 14.11.2011
Sagadījās, ka bija pie Origo policija. pastāstīju to viņiem un viņi neticēja, tikai pasmējās. Forša attieksme no policistu puses.

Ja man menti šitā izdarītu , tad es viņiem tādu sprediķi nolasītu.
Man gan nekas nav tāds gadījies, ja nu pāris dienas atpakaķl biju lielajā MAXIM'ā Pļavniekos, draugs ar draugu un vēl vienu meiteni iegāja Maximā, es paliku tur kur visi mazzie veikali un bankomāts, jo vajadzēja noņemt naudu. Rokās man bija tējas krūze, somiņa un maks. es visu mēģināju sabāzt somā (izņemot tēju). Stāvēju maliņā redzu, ka pa veikaliem vazājas 2 vīriesi, tādi aizdomīgi-es neko, turpinu stāvēt. Stāvu stāvu, redzu, ka viens nāk man klāt (stāveju blakus miskastei) iemeta kaut ko skaļu misenē, paskatījās uz mani un noteica kaut ko- nesapratu.
Fiksi gāju maliņā-atkal stāvu, un nu jau redzu, ka trešais čalis stāv pie pretējās sienas un divi nāk uz manu pusi, es jau jutu ka kkas būs, a bet es fiksi skrēju prom un zvanīju draugam. Paldies Dievam, viņi tieši iznāca no veikala. Kad visi gājām garām, tie trīs stāvēja pie sienas, un es viņiem tādu skatienu veltīju, tādu skatienu.
Bail man palikās, tāpēc saprotu jūs.
04.01.2013 22:03 |

Reitings 2715
Reģ: 12.09.2012
es visu mēģināju sabāzt somā (izņemot tēju).

:D
04.01.2013 22:05 |

Reitings 3685
Nu zini cik ziemā grūti ar pufaiku, maku-mēģini salikt naudu un vēl tēja un šalle.
04.01.2013 22:10 |

Reitings 2715
Reģ: 12.09.2012
Etiķete, zinu, zinu, tikai iedomājos, kā tas notiek - tu liec visu somiņā, arī tējas krūzi, pēkšņi attopies un sāc vilkt atkal ārā... :D Neņem, man likās dikti feins teikums :)
04.01.2013 22:14 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Par to, ka no policijas nav jēgas, es piekrītu. Agrāk domāju, ka noteikti, ja kkas notiktu, grieztos policijā un man palīdzētu. Tagad tam vairs neticu. Drauga labāko draugu nežēlīgi piekāva, tā ka viņš slimnīcā ilgu laiku nogulēja - policija pateica, ka šis jau vēl dzīvs, ko žēlojas.Apmēram no sērijas ''kamēr neesi nosists, mēs neko nedarīsim''. Nebrīnītos, ja tie, kas viņu piekāva, joprojām piekauj cilvēkus un staigā nesodīti, jo policijai jau vienalga, kamēr viņi kādu tiešām nenogalinās. Tas ir vēl viens iemesls, kāpēc man vienai bail kkur vazāties - ja ar mani kkas notiks, policijai ziņot nebūs jēgas, jo tiem būs pofig.
04.01.2013 22:15 |

Reitings 3685
Ebe
:D :D :D
Es no malas ar tām dažām mantām izskatījos vairāk nokrāvusies kā tirgus sievas pēc tirgus apmeklējuma.
04.01.2013 22:17 |

10 gadi
Reitings 1657
Reģ: 29.01.2009
Uzmanīties, protams, vajag, bet ko jums kāds var izdarīt pie Origo?? Neko, jo cilvēku tur, ka biezs. Ja tādu dvaini satiktu tumšā, tukšā ieliņā, tad gan...
04.01.2013 22:23 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Nu jā, kaut kā līdzīgi man atstāstīja to, kā Heartkiller raksta, ka ''kamēr neesi nosists, mēs neko nedarīsim''. Es personīgi jūtos ļoti neaizsargāta, reizēm šķiet, ka pat ja man nozagtu ko ļoti vērtīgu es nemaz policijā negrieztos. Bet nu, droši vien tāpat vien aizietu, reizi 5 gados viņiem jau paveicas un kāds zaglis pats iekrīt rokās, varbūt es būtu viena no 10000, kas dabūtu atpakaļ savu velosipēdu vai ko tamlīdzīgu. :) Ja nodarītu pāri tik traki, ka jāguļ slimnīcā, no ziņošanas policijai nemaz droši vien nevarētu izvairīties, bet to, ka vainīgos viņi nekad mūžā neatradīs un tie turpinās klapēt citus tāpat zinu.
04.01.2013 22:26 |

Reitings 349
Kad man bija kādi 19-20gadi braucu mājās no skolas, tā kā autobuss nebrauca līdz manam vajadzīgajam galapunktan, bet tikai līdz pusceļam, atlikušo gabalu gāju kājām, jo vienatnē nemīlu stopot. Bet brauca mašīna un pati apstājās, iekšā večuks ap gadiem 70mit, nu neko iekāpju un šis mani aizvizina līdz vajadzīgajai vietai, kāpju ārā no mašīnas un večuks iekniebj man pēcpusē. :D Toreiz sajutos nelāgi, bet tagad smiekli pašai nāk. :D

Savukārt vienreiz dzimtajā pilsētā gāju pa ielu, tikko biju beigusi runāt ar draugu pa telefonu, tas pēc darba smiegojies gulēja, un arī pretī nāk vecis un iekniebj tā kārtīgi man krūtī. Man šoks! Zvanu draugam, bet šis vairs neceļ, aizrakstīju sms uzreiz bija augšā :D un zvanīja atpakaļ, jau grasījās braukt to veci meklēt un dot pa muti. :D
04.01.2013 22:29 |

Reitings 349
Bet par to "Bet Tabu" iesaistīšanu gan varētu pamēģināt.
04.01.2013 22:31 |

Reitings 3685
kāpju ārā no mašīnas un večuks iekniebj man pēcpusē.

Večukam taču mazu lusti arī vajag. Viņam prieciņš tagad līdz mūža galam :D
04.01.2013 22:35 |

Reitings 537
Reģ: 27.08.2012
Tagad zināšu ka Tur ir tāds pedo lācis. Man katru dienu jāiet uz darbu gar Origo.
Kolīdz dzirdēšu šos viņa jautājumus, es vienkārši šo apstrādāšu tāpat kā vienu zagli, kurš mani centās apzagt (atņemt somiņu) pirms vairākiem gadiem, kad vēl mācījos vidusskolā.
Skolā , sportā mums kādreiz mācīja, brauca trenneris speciāli kurš pasniedza meitenēm pašaizsardzības kursus. Un tas man ir stipri palicis galvā, šie paņēmieni.
Pāris kustības negaidītas, vecim lauzta roka un nogāzts kājām gaisā ''pa ceļam paķerot viņa olas'' ar asu celīša kustību.
04.01.2013 22:49 |

Reitings 57
Reģ: 04.10.2012
Ne pa tēmu, bet Lou pieminēja to vienu no cik tur.. Es kā reiz vienreiz biju viena no 10000- policija atrada manu riteni, ko nozaga viens garīgi nepieskaitāms vecis. Tikai nez vai tam bija jēga- man viņu atdeva atpakaļ pa atsevišķām detaļām (es nepārspīlēju)- katra detaļa atsevišķi :D un tiesa piesprieda segt remonta izdevumus neatceros 19 vai 22ls. Lieki piebilst, ka tur nemaz nebija visas detaļas un tas izmaksāja krietni dārgāk :D
04.01.2013 23:07 |

Reitings 1153
Reģ: 16.08.2012
Etiķete, tajā momentā, kad viņi ņirgājoties teica, ka iesim parunāt ar tiem tur, kuri draudēja, pateicu, ka nekur neiešu un fiksi ar draudzeni nozudām cilvēku pūlī. Pirmajā brīdī bija šoks gan policistu attieksmes dēļ, gan to draudētāju dēļ, tāpēc vēlējāmies ātrāk tikt no turienes prom, nevis vēl ar policiju skaidroties.
05.01.2013 00:53 |

Reitings 380
Reģ: 16.02.2011
Nu jā, šādi gadījumi ir traki, jo nekad nevar zināt, kāds tas cilvēks ir,vai nesāks skriet pakaļ,vai nedarīs kaut ko :o Ir jau meitenes, kas māk aizstāvēt sevi,pasaka kaut ko vai novicinās pašas,tad jau laikam citi liekas mierā,ne?
Vispār jau traki,tas cilvēks ir slims un tu nevari paredzēt,ko viņš darīs :o

Man pagājušo vsara bija tā, ka savā pilsētā gāju ārā no Rimi veikala,tur pa sānu izeju durvis,kuras pats atver ar roku,eju ārā,redzu, ka nāk uz durvju pusi onkulītis,es nevarēju saprast,gaidīt,kad viņš atnāks un paturēt durvis vaļā viņam vai iet prom,lai pats attaisa,kad būs te,lai gan tuvu bija,es laikam toreiz pagaidīju,bet sāku jau iet,durvis aizvērās laikam. Kad pagāju gabaliņu,es atskatījos,vai viņš iegāja iekšā, a viņš nostājies blakus durvīm un redz,ka skatos un sāk man kaut ko teikt,domāju,varbūt par tām durvīm ;o bet nē,kaut ko saka skaļi,es ātri gāju prom,man turpar bija jāiet uz autostaciju blakus, atskatos vēlreiz,šis sāk ātri nākt pakaļ un bļauj kaut ko,man bija bail,it kā tuvumā cilvēki,bet viņš ātrā tempā aurodams,ieraudzīju,ka nāk virietis ar jaunu meiteni, es piesteidzos u ātri teicu,ka man skrien pakaļ vecs vīrietis un bļaustās,tad tas vecītis jau bija klāt pie mums,bet tas virietis stāvēja man priekšā,ka netiek tas vecītis klāt,tas vecītis kaut ko bļāva:Tu Dieviete,tu man...'' un neko nesapratu vairs,beigās jau tiku vaļā,bet kad gaidīju busu,viņš atkal uzradās,bet tad viņs arī citiem tur piesējas un atkal man,bet tad jau bija atnācis mans draugs un nedaudz pagrūda viņu,jo vecītis nāca man atkal virsū,bet tad viena sieviete teica,ka vecītis ir slims,ka nevajagot un tad jau bija skaidrs,ka viņš ir slims,ka nav ko traki baidīties,bet nu tomēr,es jau nezinu,ko viņš var izdarīt,vienmēr jāpiesargājas.

vienīgi,grūti izlemt,kas tam ir prātā,varbūt vēl vairāk sadusmo,ja neatbild neko viņam :o vienreiz manai draudzenei,kad bija jaunāka kaut kādi džeki teica čau,viņa neko,šie uzreiz,ko tu neatbildi,tūlīt tevi izvaros vai ko tādu,šausmas :o viņa uzreiz pateica čau,čau un lika mieru. vispār traki,ja iet viena,tāpēc pa tumsu,nakti labāk nevajag.
05.01.2013 00:57 |

Reitings 102
Reģ: 15.04.2012
Slimo visādu pietiek, tas gan, bet nu tās, kas te brīnās par garāmgājējiem - ja jūs tieši nesakat "palīgā" vai kaut ko tādu, kas vērstu tieši uzmanību, ka jums ir nepatikšanas, tad neviens arī nepalīdzēs. Man ir bijuši vairāki gadījumi, kad tramvajā, autobusā vai vēl kur citur notiek asa vārdu apmaiņa starp meiteni un puisi, bet es taču neiešu tur maisīties, ja nemaz nezinu, vai viņi gadījumā nav pazīstami / ir pāris. Un mūsdienu steidzīgajā dzīves ritmā arī neviens neies klausīties un spriest, vai tas tiešām ir kaut kāds maniaks vai vienkārši notiek parasta vārdu apmaiņa. Ja gribat palīdzību no apkārtējiem - tad tā arī ir jāsauc, nevis jācer, ka kāds sapratīs.
05.01.2013 01:39 |

Reitings 729
Reģ: 07.06.2012
Drausmīgi :(
05.01.2013 01:40 |

Reitings 415
Reģ: 01.12.2012
šie ir tā sauktie "pikaperi" jeb "savaldzinātāji". ārzemēs ir ļoti populāri, bet ir ienācis arī Latvijā.
05.01.2013 11:20 |

Reitings 2059
Reģ: 20.11.2012
āāāārprāāāts. lasu un brīnos.
05.01.2013 11:35 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits