Nu jā, šādi gadījumi ir traki, jo nekad nevar zināt, kāds tas cilvēks ir,vai nesāks skriet pakaļ,vai nedarīs kaut ko :o Ir jau meitenes, kas māk aizstāvēt sevi,pasaka kaut ko vai novicinās pašas,tad jau laikam citi liekas mierā,ne?
Vispār jau traki,tas cilvēks ir slims un tu nevari paredzēt,ko viņš darīs :o
Man pagājušo vsara bija tā, ka savā pilsētā gāju ārā no Rimi veikala,tur pa sānu izeju durvis,kuras pats atver ar roku,eju ārā,redzu, ka nāk uz durvju pusi onkulītis,es nevarēju saprast,gaidīt,kad viņš atnāks un paturēt durvis vaļā viņam vai iet prom,lai pats attaisa,kad būs te,lai gan tuvu bija,es laikam toreiz pagaidīju,bet sāku jau iet,durvis aizvērās laikam. Kad pagāju gabaliņu,es atskatījos,vai viņš iegāja iekšā, a viņš nostājies blakus durvīm un redz,ka skatos un sāk man kaut ko teikt,domāju,varbūt par tām durvīm ;o bet nē,kaut ko saka skaļi,es ātri gāju prom,man turpar bija jāiet uz autostaciju blakus, atskatos vēlreiz,šis sāk ātri nākt pakaļ un bļauj kaut ko,man bija bail,it kā tuvumā cilvēki,bet viņš ātrā tempā aurodams,ieraudzīju,ka nāk virietis ar jaunu meiteni, es piesteidzos u ātri teicu,ka man skrien pakaļ vecs vīrietis un bļaustās,tad tas vecītis jau bija klāt pie mums,bet tas virietis stāvēja man priekšā,ka netiek tas vecītis klāt,tas vecītis kaut ko bļāva:Tu Dieviete,tu man...'' un neko nesapratu vairs,beigās jau tiku vaļā,bet kad gaidīju busu,viņš atkal uzradās,bet tad viņs arī citiem tur piesējas un atkal man,bet tad jau bija atnācis mans draugs un nedaudz pagrūda viņu,jo vecītis nāca man atkal virsū,bet tad viena sieviete teica,ka vecītis ir slims,ka nevajagot un tad jau bija skaidrs,ka viņš ir slims,ka nav ko traki baidīties,bet nu tomēr,es jau nezinu,ko viņš var izdarīt,vienmēr jāpiesargājas.
vienīgi,grūti izlemt,kas tam ir prātā,varbūt vēl vairāk sadusmo,ja neatbild neko viņam :o vienreiz manai draudzenei,kad bija jaunāka kaut kādi džeki teica čau,viņa neko,šie uzreiz,ko tu neatbildi,tūlīt tevi izvaros vai ko tādu,šausmas :o viņa uzreiz pateica čau,čau un lika mieru. vispār traki,ja iet viena,tāpēc pa tumsu,nakti labāk nevajag.