Kaut kāds izdzimtenis !

Reitings 456
Reģ: 22.06.2012
Hei ! :)

Padalīšos ar sekojošu lietu!

Šovasar gāju gar Mildas tirdziņu (šķiet viņu tā sauc) , uz trolejbusu A.Upīša ielā. Biju jau gandrīz pieturā, kad man no sāniem nāk viens vīrietis un saka : " Vai var ar tevi iepaīzīties?" " Kāds ir tavs telefona numurs" , " Ew,kā tevi var sazvanīt?" un tādā slimā,monotonā balsī.. Es pat neatskatīdamās gāju tālāk . Domāju ,ka esmu aizmukusi , bet nē,šis no šķersielas un atkal to pašu. Labi ka trolejbuss bija pieturā, ātri iekāpu un prom.

Biju šokā ! Tik pretīgi un žēl ,ka biju viena , pretējā gadījumā chalis būtu pamatīgi cietis , bet tāpēc jau laikam izvēlās meitenes ,kas iet vienas.

Un ko jūs domājat ....
Vakar, pie Origo pārejas, stāvu-sarkans. Kaut kas pieklauvē pie pleca. Domādama varbūt kāds pazīstams ,griežu galvu un pretī teksts : " Gribu ar tevi iepazīties" Kā tevi sauc ? kāds tev tel.nr.....?" tā pati monotonā balss !!! Es pie sevis nodomāju :" Nu BĻOOODA, NEEE!!! un gāju pāŗi pārejai . Domāju ,ka starp cilvēkiem aizmukšu, bet nē,šis mani panāk un turpina tādā pašā garā. Es paskatījos uz viņu : " Atkraties, vai arī dabūsi pa seju!" un turpināju iet,kad šis man saka :" Kaut tu nosprāgtu ! un atkal panāk pūlī un :" Ew,kaut tu nosprāgtu!"
Protams,nereaģēju nekādīgi,ignorēju un turpināju iet kur man vajag !
Un atkal sagadījās ,ka esmu viena. Parasti mani izvadā kur vajag vai arī bez vajadzības tā viena neeju nekur, jo man tiešām ir bail atrasties vienai uz ielas!

Jau no koledžas laikiem man bijusi pārliecība - Ai ,ar mani tak nekas tāds nenotiks utt., jutos droši, bet tagad saprotu ,ka neviens nav pasargāts no šitādiem izdzimteņiem ! Nedod dievs vēl briesmīgākiem gadījumiem !

Varbūt kāda no jums ir dzirdējusi kaut ko par šādu tipu Origo apkaimē, vai kādu atgadījumu, vai varbūt kādai no jums ir sagadījies viņš pa ceļam ?
Trauma !
04.01.2013 17:29 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Man vienreiz piesējās,kad es draudzeni gaidīju. negribēja atšūties,kaut gan teicu,kad ir draugs. aizgāja tik prom,kad piezvanīja draugs un pēc sarunas saprata,ka tomēr esmu aizņemta:D
otreiz piesējās kino. ar draudzeni gaidījām ,kad sāksies kino. kādas 40minūtes bija līdz filmai. paspēja piedāvāt visādus iespējamos randiņus -aiziet ,kaut kur, šampanietis, rozes un nezin ko...piedāvāja grupņiku-es ,mana draudzene ,viņš:d
04.01.2013 18:09 |

Reitings 101
Reģ: 03.09.2011
Man tie teksti šķiet pazīstami, ka tik pati neesmu kādreiz "uzskrējusi" tam jūsu jokainim, precīzi gan neatceros. :D Vispār salīdzinoši bieži dīvaiņi uzplijas, cenšos uzreiz izmest no galvas.

Reitings 1283
Reģ: 02.09.2012
Man Rīgā gan centrā, gan mikrorajonos ir gadījušies visādi tādi brīnumi. Reāli jau rodas paranoja kad kāds pārāk tuvu iet.

No policijas jēgu neredzu,cik tik piedraudēt. Kad biju maza (13-14 gadi) gāju pa centru, viens slimiķis krūtīs iegrābās. Netāu stāvēja policija, bet no viņu puses nulle reakcija.

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
FUJ! goda vards jāņem līdzi puisis jāatrod viņš un jāiemet pa tāfeli kā teici ( haha sasmējos pa tādu salīdzinājumu) :D
bet šādos gadījumos vismaz man ir kka neomulīgi izrādīt agresiju, vēl pieskarties grūžot vai cenšoties iesit, jo nevar zināt, kāda klape tam kroplim aizvērsies, paņems vēl vēderā ar nazi iedurs..
tāpēc pirmais manliekas ir nereaģēt, nerunāt, nepievērst uzmanību un iet savād darīšanās. Ja paliek pārāk uzmācīgs, vnk pateikt, ja viņš tulit pat neatšūsies tad sauksi policiju, iesi pie apsardzes vai kko tml. vai pateikt, ka nākamreiz, kad neiesi viena, tad viņš dabūs tā, ka pēc tam vispār neko neredzēs :D
04.01.2013 18:14 |

Reitings 518
Reģ: 11.12.2011
Nespēju noticēt, ka tā ir taisnība, ko izlasīju... man bija tieši tas pats reizes 4 pie origo...tāds puisis (vīrietis) apmēram 25 gadi... parasa lai iedod nummuru....kā var atrast Tevi draugos... un tik pretīgā balsī... apmēram tā...ev, kā Tevi var atrast draugos? tik slimīgi....pēdējā reizē riktīgi sabijos, jo es uzbļāvu, lai viņš man liek mieru, uz ko viņš reaģēja satraucies ar paceltu balsi teikdams : es Tevi nošaušu...es nesos cik vien ātri var projām...tā nobijos..nu labi, ka pie Origo cilvēku daudz...
es domāju , ka tas ir tas pats vīrietis, kurš Tevi uzrunāja Satiiina!
Negribētu vēl kādreiz viņam uzskriet virsū...
04.01.2013 18:17 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Satiina, man tas tips 2x tieši pie Origo līda klāt. Pirmo reizi riktīgi nobijos, gāju garām uz Origo pusi garām Gan Bei, ārā, un pēkšņi sāka soļot blakus tas tips un tādā pat balsī murmināja...Pēc tam pēc pāris mēnešiem pie Kebab Fiz iekš Origo stāvēju un gaidīju draudzeni, un tad viņš pienāca un atkal piesienās...
04.01.2013 18:20 |

Reitings 1852
Reģ: 21.02.2010
un kāda no jums ir policijai ziņojusi? tas jau tikai laika jautājums, līdz šis kaut ko arī izdarīs.
04.01.2013 18:23 |

Reitings 456
Varbūt " BEZ TABU " ? :D Jātaisa slēptā kamera ! Varbūt,ka viņu var sadabūt rokās,kā tos pedofīlus ?
04.01.2013 18:24 |

Reitings 1692
Reģ: 16.01.2011
Izskatās, ka viens kroplis visu laiku pie Origo baida meitenes, laikam ne no viena vēl nav dabūjis pa galvu ,jo parasti piesienas tām, kas vienas pastaigājas.
04.01.2013 18:24 |

Reitings 1888
Reģ: 15.09.2012
Man vairākus gadus atpakaļ pārbāztā sabiedriskajā viens vecis iegrābās kājstarpē. :| Fuj, tas bija tik pretīgi.
04.01.2013 18:28 |

Reitings 456
Jasmīna , ziņot varētu ,ka ir tāda persona utt.. tālāk? Pašvaldības policiju neesmu redzējusi patrulējam Origo apkaimē, tik mašīnā braucot,un kvītiņas izrakstot .. valsts policija - diez vai mēģinātu viņu ķert rokās tāpat vien . Ir vajadzīgs upuris ,lai kaut kas sāktu kustēties. Man pat liekas,ka policija neko nevar izdarīt, jo fiziski viņš nevienu neaizskar? Es nezinu , man tā liekas !
04.01.2013 18:30 |

Reitings 185
Reģ: 21.08.2012
fui, man vienreiz bija tik pretīgs gadījums. Es stāvēju tramvaja pieturā, ļoti slikti pārzināju to rajonu, cilvēku tur ļoti maz un stāv divi veči. Viens sāk ar mani runāt, no sākuma normāli, pieklājīgi, es viņam atbildu, ka krieviski nesaprotu.viņš turpina ar tiem pašiem jautājumiem - no kurienes esmu, ko te daru.. Jau tad, kad viņš bij kādas 6x tos pašus jautājumus uzdevis, es uzstājīgāk atbildēju, ka neko nesaprotu. Viņš palika rupjš, sāka grūstīt, teica - kā nesaproti?? Sāka kliegt, un es tik saprotu, ka viņi abi vislaik saskatās, biju pārbijusies, jo nevar jau zināt, kas tādam prātā. Ātrā solī gāju prom, neatskatīdamās, un nemaz nekāpu nevienā tramvajā...pretīgi, nekad negribētu redzēt to seju vēlreiz.
04.01.2013 18:32 |

Reitings 1283
Reģ: 02.09.2012
Cik zinu, tad policija nevar neko izdarīt līdz nav reāli redzami fiziski miesas bojājumi. Protams, ir iespēja, ka parādīsies saprotošs policists un paņems to pie rīkles, bet šaubos.
04.01.2013 18:32 |

Reitings 2196
Reģ: 19.10.2012
Bailīgi palika lasot, pilnīgi negribas tur vienai vairs iet. Tagad būs paranoja katru reizi tur ejot man tā liekas. :D
04.01.2013 18:35 |

Reitings 710
Reģ: 24.11.2010
Man ari kads tips pie origo iet blakus tur telefonu rokas un saka '''Varam iepazities, iedod numuru'' kko tadu, es atri gaju uz prieksu un nezinu vai gaja man pakal.
divaini ka tadus pajolinus neviens nav atspardijis.
04.01.2013 18:37 |

Reitings 925
Reģ: 11.06.2012
Trakums... man reiz arī piesējās viens dīvainis, bet ne pie Origo. Gāju, šis pieskrien klāt un sāk nenormāli tuvu iet, tad tie jautājumi - iepazīsimies, kā sauc utt. No sākuma ignorēju, bet šis neatlaidās, tad teicu, ka neesmu ieinteresēta iepazīties. Beigās man jau palika bail, iegāju tuvējā veikalā, stāvu rindā, šis man tik tuvu piestājās aizmugurē, ka jutu viņa elpu pakausī... fuiii... izstājos no rindas, atstāju pirkumus un skrēju nenormālā ātrumā uz pieturu, kur paldies Dievam tieši piebrauca autobuss.. Redzēju kā šis nolūrēja uz mani caur autobusa logu... Baisi un prertīgi.
04.01.2013 18:38 |

Reitings 925
Reģ: 11.06.2012
Bet par to Origo čali, jāziņo apsargiem. Es vismaz tā darītu, ja nu tpu tpu gadītos..
04.01.2013 18:39 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
man regulāri kāds piesienas, vienkārši izliekos, ka neko nedzirdu un eju tālāk
04.01.2013 18:40 |

Reitings 3966
Reģ: 29.01.2009
Ja pareizi sapratu, tas bij tas pats vecis kurš pirmajā reizē tev piesējās, un katru reizi viens un tas pats.
Kā te viena meitene rakstīja, ja būs lemts satikties, tad kaut vai no zila gaisa nokritīs :D veiksmi tev
04.01.2013 18:52 |

Reitings 2001
Reģ: 11.02.2011
Kāda tur policija,ar kāju pa olām un viss!
04.01.2013 18:55 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits