Es-viņa padotā un draudzene

Reitings 27
Reģ: 03.01.2013
Sveikas,

Tātad - nosacīta problēma. Pirms aptuveni gada sāku strādāt savu sapņu darbu labā uzņēmumā. Ar priekšnieku (nē, viņš nav vīrietis mana tēva vecumā) sākotnēji sanāca tikties diezgan maz, bet drīz vien mani paaugstināja, līdz ar to sāku strādāt viņa pakļautībā.
Tā nu viņš man ar katru mirkli iepatikās arvien vairāk un, man par lielu pārsteigumu, tas bija abpusēji. Drīz vien es, meitene no 'laukiem', sāku izbaudīt dzīvi, par kādu jebkad esmu sapņojusi - veiksmīgs, simpātisks vīrietis man blakus, vakariņas restorānos, romantiski izbraucieni, pirmie tuvības mirkļi utt., viss jau būtu skaisti, ja vien viņš nebūtu mans priekšnieks, ar kuru man ir jāpavada aptuveni sešas pilnas darbadienas nedēļā. Saprotams, ka darbā viņš ir citādāks, kā tas ir attiecībās, - darbā viņš ir ļoti prasīgs, stingrs(pat pārāk), pedantisks utt.(pilnīgs pretstats tam, kāds ir attiecībās), līdz ar to ir diezgan grūti nemitīgi pārslēgties no attiecībām uz darba lietām. Atzīšos, ka darba problēmu dēļ ne reizi vien esmu raudājusi utt., jo ar viņu kā priekšnieku ir grūti veidot veiksmīgu komunikāciju, kamēr attiecības, gultā u.c. viņš ir vairāk kā lielisks.

Un tagad viņš vēlas uzsākt ar mani kopdzīvi, kas nozīmētu to, ka mēs burtiski 24/7 būtu kopā.
Rezumē? Jā, man ir stipras jūtas pret viņu. Jā, ar viņu kā priekšnieku ir ļoti grūti sadzīvot. Un tomēr arī darba saglabāšana man ir ļoti svarīga, jo ilgus gadus mācījos/strādāju, lai atrastos vietā, kur esmu tagad.

Viedokļi? Pieredze? Kā rīkotos jūs?
04.01.2013 13:43 |

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
uzņēmumā kurā es strādāju ir vairāki pārīši,kas ir kopā gan darbā gan privātajā dzīvē.viens pat precējies,bet nu neviens no viņiem nav priekšnieks un otrs padotais.visi ir padotā amatā.un man viņi nešķiet nelaimīgi.
ja vien vari iemācīties atdalīt darbu no privātās dzīves tad mēģini.:) citādāk vari iebraukt auzās.un parunā ar puisi,TU jau pati vien vislabāk zini kāds viņš ir un kāda ir viņa attieksme.
04.01.2013 14:12 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
es laikam nebūtu gatava atteikties tikai vīrieša dēļ no saviem sapņiem, kurus ar smagām pūlēm būtu piepildījusi
04.01.2013 14:12 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
Es gan neietu prom no darba un arī neietu prom no vīrieša.

Tev pašai būtu jāiemācās nejaukt darbu ar privāto dzīvi,tāpēc arī tev pašai ir radusies problēma,kamēr tavs vīrietis ļoti labi tiek ar to galā.
04.01.2013 14:15 |

Reitings 370
Reģ: 29.01.2009
Man tā īstenībā pat nebūtu problēma, ka jāatdala darbs un privāta dzīvē, bet gan ka tik daudz laika tiek pavadīts kopā. Kaut kad taču vajag atpūsties vienam no otra.
04.01.2013 14:17 |

Reitings 27
Reģ: 03.01.2013
Paldies, meitenes, par atbildēm!
Vismuļķīgākais šajā situācijā ir tas, ka viņš prot nodalīt attiecības darbā un privātajā dzīvē, kamēr man tas it nemaz neizdodas. Ja tad, kad esam kopā, viņš ir mīļuma, maiguma, mīlestības iemesojums, kas atsakās pārrunāt darba lietas, esot ārpus darba telpām, tad es it visas darba problēmas nesu uz mājām (pat pārāk bieži mēdzu apvainoties uz viņa par darba lietām).
Jā, darbā man netiek dotas atlaides, pret mani izturās kā pret ikvienu no darbiniekiem un, saprotams, ka diezgan grūti ar šādu situāciju aprast, tomēr no otras puses - es tiešām mīlu to, ko daru. Bet cik ilga būtu šādu attiecību nākotne? Jo šobrīd jūtu, ka 'spēlēju' divās frontēs, mēģinu balansēt starp abām, bet nekādīgi tas neizdodas.
Daudzas meitenes ieteicās par darba vietas maiņu. Jā, savā sfērā darbu atrast būtu problemātiski (bet ne nereāli), tomēr jau atkal viens liels BET - tad savu vīrieti es vairs neredzētu tik pat kā it nemaz, jo viņš tik pat kā visu laiku ir darbā. Mājas viņam ir tikai vieta, kur pārgulēt nakti.
04.01.2013 14:26 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
nu spēlē līdzi viņam, problēma, tad ir tevī nevis vīrietī
04.01.2013 14:29 |

Reitings 6531
Healthiness nu tad problēma tiešām ir tikai un vienīgi tev. Ir jāiemācās atdalīt darbu un privāto dzīvi(ja strādā kopā). Un ir ļoti labi,ka viņš darbā tevi uztver kā līdzvērtīgu,tas ir ļoti godīgi un kompetenti un viņa puses,tas tieši man liktu vēl vairāk gribēt būt kopā ar vīrieti nevis atgrūzties,profesionalitāte piemīt retajam.
04.01.2013 14:34 |

Reitings 2186
Reģ: 12.07.2009
Healthiness

vakariņas restorānos, romantiski izbraucieni, pirmie tuvības mirkļi utt.,

tad savu vīrieti es vairs neredzētu tik pat kā it nemaz, jo viņš tik pat kā visu laiku ir darbā. Mājas viņam ir tikai vieta, kur pārgulēt nakti.

Tad kā viņš atrada laiku restorānam, izbraucieniem utt? Manuprāt, Tu pārspīlē. Ir divi varianti - vai nu ej prom no darba vai spēj tik pat labi, kā viņš atdalīt darbu no attiecībām.
04.01.2013 14:35 |

Reitings 1023
Reģ: 25.08.2010
Izvēlētos , kas man ir svarīgāks , karjera vai attiecības ... jebkurā gadijumā , attiecības agrāk vai vēlāk sabojāsies tādā veidā.
04.01.2013 14:37 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es noteikti esmu par to ,ka jaamaak nodaliit darbs no privaataas dziives!Tik daudzas maasinas preceejusaas ar dakteriisiem!Tad arii biezi ir taa,ka visu atlikuso dienu ,runaa par darbu...tas neder!Noteikti jaapiestraadaa pie taa.
04.01.2013 14:52 |

Reitings 8272
ja personīgās attiecības jumsir labas, tad ietu prom no darba. pat, ja nebūsiet kopā, sarežģītas attiecības ar priekšniecību parasti ne pie kā laba nenoved. tu jau tagad esi tik daudz raudājusi.. tev to vajag? vai arī tu pārāk čīksti?
padzīvo ar to vīrieti kopā, bet skaties vai viņš kopdzīvē nepaliek arī pēkšņi prasīgs un kritisks, jo viens ir satikties, bet otrs- dzīvot kopā. bet dod viņam iespēju pierādīt sevi.
un par lomu spēli nepiekrītu galīgi. ko tad tu viņam bļausi virsū par nenomazgātiem traukiem un liksi rakstīt paskaidrojumu? :D
04.01.2013 14:57 |

Reitings 1023
Un tā Tu visu mūžu būsi atkarīga no viņa. Izdarīsi kko ne pa prātam vai arī kādu dienu sapratīsi , ka gribi šķirties un paliksi ne tikai bez attiecībām , bet arī bez darba.
04.01.2013 14:59 |

Reitings 1023
un vispār nekādas privātās telpas...
04.01.2013 15:01 |

Reitings 8272
es vairāk nosliecos uz to, ka tu vnk čīksti un ka problēma ir tevī pašā. ko tad tu domā, ka darbā varēsi darīt kā tu gribi? protams, ka nebūs atlaides. viņš taču tādēļ negrib, atvainojos, sūdus sev sataisīt... protams, ka kopā ir grūti strādāt, bet parunā ar viņu.. izrunājies par šo lietu. varbūt jūs atradīsiet risinājumu, ka viņš būs nedaudz vairāk mājās..jebkurā gadījumā nenovēlu tev strādāt kopā ar bijušo draugu. nu jau tu iepinusies pārāk tālu, un laiks pamest šo darba vietu. vai nu meklē jaunu uzņēmumu, pagaidu darbu vai vsp meklē darbu citā jomā. nedomāju, ka cilvēks var strādāt tikai un vienīgi vienā amatā un ka nekas cits vairāk nepatīk
04.01.2013 15:04 |

Reitings 1714
Reģ: 15.08.2012
Vispirms godīgi atbildi sev pašai, kas Tevi šajās attiecībās piesaista vairāk - vai tā jaunā, baudpilnā dzīve, vai pats vīrietis? Manuprāt, ja mīli, jautājumam kas svarīgāks darbs vai attiecības rasties nevajadzētu.
Ja vēlies saglabāt attiecības, arī iesaku domāt vai nu par darbavietas maiņu, vai varbūt iespējamu rotāciju uzņēmuma ietvaros, lai izslēgtu priekšnieka/padotā attiecības, jo, neskatoties uz to, cik profesionāli jūs rīkosieties darba laikā, tas būs lielisks pamats tenkām.
04.01.2013 15:11 |

Reitings 6531
Palasot par to kā šis vīrietis spēj nodalīt darbu un attiecības,es nedomāju,ka, ja gadienā kas (tfu tfu tfu),viņš ņems un meiteni atlaidīs.
04.01.2013 15:14 |

Reitings 1023
Uz to nekad nevar paļauties
04.01.2013 15:19 |

Reitings 1660
Reģ: 27.10.2010
Ja jūs būsiet 24/7 kopā, ar laiku vienkārši viens otram apniksiet, sāksies lieli kašķi un beigu beigās attiecības sabojātas.
04.01.2013 16:19 |

Reitings 4073
Reģ: 07.06.2012
Šeit principā situācija,ka jāizvēlās starp viņu un darbu.Izvēlētos es viņu un ietu prom no darba.Vispār stulba situācija.Ja izšķiraties,tad būtu kkā tizli strādāt viņa uzņēmumā :D
04.01.2013 16:25 |

Reitings 6531
Jasmīne tev nešķiet,ka esi pārāk skeptiski noskaņota?
04.01.2013 16:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits