es paņēmu vienkārši A3 lapu, augšā uzrakstīju 2013.
Vienā lapas malā pielīmēju savu zodiaka zīmes nosaukumu,esmu no tām, kas domā, ka zodiaks ietekmē, pietam, ir tiešām daudz horoskopu, kas man atbilst, tāpēc kaut kāda minimāla ticība rodas tam visam.
Tad nu es izcēlu lielāko savu vēlmi , tā uz lapas attiecīgi tika attēlota viskrāšņāk un skaistāk, lai skatoties uz šo lielo lapu, es saprotu, uz ko likts uzsvars.
apkārt tam visam es līmēju daudz fotogrāfiju no glancētiem žurnāliem, kuras man izsaka principā to vēlmi, bet, lai neaizmirstu, pie dažām bildēm bija kādi komentāri.
Un tā nu es sapušķoju visu lielo lapu un apakšā uzrakstīju trīs vārdus, kas laikam būtu jāatcerās katram, bet jūtu, ka tos patiešām nozīmīgi atcerēties ir man.
šo lapu pielikšu sev redzamā vietā (TOMĒR), jo liekas, ka tad šis viss varētu labāk darboties. kad dien' dienā redzi to, ko esi apņēmies, pat ja ir mazas saņemšanās kripatas, lai to visu dabūtu gatavu, tomēr tās salasās un gribās realizēt.
pavisam drīz jau ķeršos pie lietas, kuru tā vienkārši nevar izdarīt, tas ir jādara visu laiku un dabūšu gribēto rezultātu. ceru, ka lapa katru reizi iedvesmos to darīt ar lielu sparu. tā apdomājoties sapratu, ka lapas sarullēšana un noslēpšana varbūt gan raisītu to pārsteiguma momentu, bet diez cik efektīga gan nebūtu. ;)