Man jau liekas, ka bērniņš vienmēr piesakās ar kādu domu - teiksim, lai izmainītu cilvēku, viņa uztveri un domāšanu, jo tam cilvēkam tieši tas šajā dzīves posmā ir nepieciešams - mainīties. Uzskatu, ka, ja bērns ir pieteicies ar visām ripām, plāksteriem, prezervatīviem un visu pārējo mega aizsardzību, tad tam tā jābūt. Ja man tā gadītos, tad es to noteikti uzskatītu par tādu kā zīmi, ka šis bērniņš ir tas, kas man šobrīd vajadzīgs, lai izmainītu savu dzīvi. Cik nav dzirdēti stāsti par to, ka sieviete, uzzinot, ka ir stāvoklī, nu nemaz nav laimīga par to, bet tomēr nolemj bērnu paturēt, bet pēc tam pati par sevi brīnās - kā gan vispār varēju iedomāties par abortu. Bet ko tad es.... Tas jau tik man viedoklis, jo biju laimīga, kad uzzināju šos jaunumus, lai gan dzīvoju mazā līdz galam neizremontētā pusotras istabas dzīvoklī mājas 5.stāvā un nevaru iedomāties, kā, atvainojos, dirsdama, stiepšu tos ratus lejā, augšā :D bet tas jau sīkums, zinu, ka tikšu galā. Visi sliktumi, dzemdības un pārējās grūtības ir sīkums uz tā fona, kas man būs pēc tam - maz\s, foršs bumbulītis, kuru centīšos izaudzināt par labu cilvēku :)