Mednieku desiņas
Ir tādi rullīši, no sasaldētās produkcijas, ar sieru pildījumā.Tos var likt friterī un tad ar zaļo mērci, ņamma (l)
Vasarā,kad strādāju, man bija dēka ar friteri, diemžēl tā beidzās ar svara pieaugumu.Tā kā uzmanīgi :D
MIA saldējuma bumbiņu apviļā kellogs pārslās+olas maisījumā un uzvāra tajā friterī - ēdot ir ciets, karsts apvalks, bet vidū mīksts saldējums :) nenormāli gards :)
e_funk_ - elementāri - nopērc lielās garneles un tempura maisījumu (kurš tikai jāsajauc ar minerālūdeni un gatavs!!) un apviļā garneles tempuras mīklā un vāri :) woallā! :) viss sarežģītais ir tik vienkāršs :)
O, jā, karstais saldējums!:))
Vistiņas, pončikus, vistas nagetus, vistu medus cālim arī tur taisīju, desas, cīsiņus, ķiplokmaizītes,čeburekus..Karoč visu neveselīgo, ko var eļļā var vārīt :D