Es ieturu, bet šodien smagi, tādas brīvdienas pussabojātas un tagad tā atslodzes diena, biju pie mammas, šī pīrādziņus ar gaļu uztaisīja un Napoleonu, es neēdu, iedeva līdzi, ziniet cik grūti noiet ledusskapim garām, ja tur stāv tie labumi! :)
Es brīnumainā kārtā vēl turos (salīdzinot ar iepriekšējām atslodzēm). Vakar īsi pirms pus7 ātri ieštopēju kūku un tā līdz šim brīdim esmu dzērusi tikai šķidrumu. Redzēs, vai tā izturēšu līdz galam. BamBam Tu taisies sportot atslodzes dienā? :0 Nebūs pa traku?
Es arī ieturu. It kā.... Nogrēkojos ar 3 maizītēm.... Bet tagad līdz vakaram tikai zaļo tēju!!!!! Citu kaut ko - ni ni !! :D
Man gan uz galda nelasīts vel stāv Shape žurnāliņš, būs jāpalasa tas raksts. Tagad lasu Greja 50 nokrāsas. Cenšos saprast - patīk man tā grāmata vai nē. Vispār jau katrai mums organisms ir savādāks un savādāk arī reaģē .
Nu man nekas cits neatlika. Taisu to 30 days shred un pēc tās programmas jāsporto katru dienu. Ar mani ir tā, ka ja vienu dienu izlaižu, tad izlaidīšu nākamo un aiznākamo un beigās sēdēšu ar čipsu paku rokā un domāšu, ka draugam jau es patīku tāda, kāda esmu. :D
Tikko pabeidzu - īstenībā šodien pat bija vieglāk kā vakar.
Esmu pilnībā noturējies līdz šim brīdim...nu labi, viena kafijas krūze ir organismā. :) Bet vēl 2h un man puncis kurkst...šķiet, ka pēc stundas nogrēkošos. :D
Tatler, man šķiet, ka pēc Mēness kalendāra gavējas kaut kā vieglāk, nav tā, ka gribas uz sienas rāpot no bada. Jūtos vieglāk, jā. Bet vispār, kopš stingri ierobežoju ēšanu jebkurās sabiedriskās ēdināšanas iestādēs, jūtos krietni labāk un vieglāk!
tatler - īsti vēl neesmu izjutusi, ka būtu tās atslodzes dienas ieturētas. Noteikti vajag vairāk laika. Šobrīd nav nekāda gandarījuma, tikai bada izjūta. :D