Vīrietis - musulmanis!

Reitings 20
Reģ: 24.11.2012
:)
Diskusija par čigāniem mani iedvesmoja uz vēl ''kutelīgāku'' tematu: attiecības ar vīrieti, kas nāk no musulmaņu zemes..
Kādi ir Tavi uzskati, viedoklis.. Varbūt vari padalīties pieredzē? Vai Tu varētu saieties ar atšķirīgas kultūras pārstāvi (kāpēc)?
03.01.2013 14:52 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
Musulmaņi ir ļoti dažādi manā skatījumā,esmu dzirdējusi gan briesmu stāstus,gan tieši otrādāk.
Kaut vai tas,ka vīrietis nevar apņemt otru sievu kamēr nespēj abām nodrošināt visu līdzvērtīgi(domājams,ka arī uzmanība),ja kaut ko ne tā izdari,tad sieva var pateikt savam tēvam un vīram ies plāni!
03.01.2013 23:50 |

Reitings 1613
Reģ: 09.03.2010
Mans bijusais prieksnieks ir arabs. Labsirdigaku cilveku es nepazistu. Varu vinam jebkura diennaksts laika zvanit, palidzes it visa. Esmu bijusi slima, vins veda mani pie arstiem, pirka zales, naca lidzi sakuma uz visadam iestadem, kamer nokartoju visus dokumentus, palidzeja iekartoties un pieremonte man dzivokli, ja kas nepieciesams utt.
Vinam ir divas 20 gadigas meitas, vins paspej stradat un vel meitam edienu uztaisit, istabas sakartot un pat netiras pecenes izmazgat. Tas ir izlutinatas maksimali un dzivo ka princesites.

Man ir tikai pozetiva pieredze bijusi ar musulmaniem. Jo neskiroju cilvekus pec rases vai ticibas, man vissvarigakais ir tas, kads cilveks vins ir. :)
03.01.2013 23:57 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
Esmu bijusi AAE un jautāju vai tiešām ir tā,ka tūristu sievietes nevar pat taksi dabūt un citi brīnumi,cilvēks pasmējās un pateica,ka tās ir pilnīgās mulķības,sievietēm esot ļoti liela brīvība un var ielikt cietumā jebkuru vīrieti ja grib :D
04.01.2013 00:00 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
man ar sis tautibas cilvekiem nav bijusi nekada darisana, bet esmu skatijusies dok. filmas, kur vini ta nesmuki izturas pret sievietem.
bet gan jau,ka ar modernu, musdienigu varetu...bet te rodas jautajums-vai tad sis virietis musulmanis maz ir musulmanis>?
04.01.2013 00:02 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
manaa draugu lokaa ir sociaalaa darbiniece, kura straadaa ar sievieteem, kuras ir cietushas vardarbiibu. lielaako tiesu taas ir musulmanju sievietes. ir protams, daudzi araabi, kuri ir forshi cilveeki, cakli, godiigi, uzticiigi, bet vinju religijaa sievieteem nekad nebuus taadas pashas tiesiibas kaa viirieshiem.
04.01.2013 00:06 |

Reitings 1613
Reģ: 09.03.2010
Par tam tiesibam ari :) briziem iedomajos ka vinam ir paveicies :D
Pedejo gadu loti daudz stradaju, dzivoju viena un stradaju cita valsti, gulu 5 stundas katru nakti, ikdiena runaju 5 valodas, nodrosinu pati sevi, un ceru varbut sogad uzsakt savu biznesu.
Man nepietiek laika nekam, ne sev, ne attiecibam, ne izklaidem, ne ediena gatavosanai, ne atputai. Loti saspringts periods. Tad briziem kad iekritu gulta bez speka, kaut kur pavid doma par tam tiesibam. Te ir ta lidztiesiba!!!
Briziem liekas, ka tomer labak ir but kadam par sievu un rusinaties pa majinam :)
04.01.2013 00:15 |

Reitings 1681
Reģ: 01.09.2012
Nepiekrītu, ka musulmaņi būtu vardarbīgāki vai izturētos pret sievieti sliktāk nekā citas reliģijas pārstāvji! Tepat Latvijā zinu tīrus latviešus, kas uzskata, ka sieviete ir aptuveni suns un stulba un nevar neko vispār bez vīrieša pasākt! Vismaz musulmaņiem ir pienākums pret sievieti un nav pieņemts pamest sievu ar bērniem, kas jau kļuvis par tradīciju pie mums! Vardarbība nav saistīta ar reliģiju un visās tautās un reliģijās ir agresīvi noskaņoti teroristi, sievu sitēji, bērnu izvarotāji un tml...
04.01.2013 01:45 |

Reitings 3685
Reģ: 14.11.2011
Negribu un nevarētu, vispār esmu liels rasists.
04.01.2013 08:53 |

Reitings 256
Reģ: 16.12.2009
Manā mājā dzīvoja musulmanis. Lielām, melnām acīm, pie tam izbijis karavīrs, kurš kā pats saka- ticis izdzīts no kara, jo tas vairs neesot viņa karš. Staigā visu laiku ar nazi zābakā un guļ ar kindžāli katru nakti. (tā laikam to sauc :D)

Kā kaimiņš ļoti izpalīdzīgs, jauks, interesants. Uz krēsla nesēž, bet tup visu laiku, rokas uz krēsla uzlicis, jo tā esot visērtāk- no laikiem kad dienām ierakumos sēdējis. Uz desktopa viņam visu laiku ieroči, un lūdzas viņš n-tās reizes dienā. Zinu, ka pirms un pēc saullēkta utt.

Par sevi daudz nestāsta, runā tikai krieviski un savā traķpaķkāāām valodā, kuru izprast nevar. Kad jautāju, kāpēc nerunā angliski, vāciski utt, ja tik daudz ceļojis, man atbildēja, ka viņam esot tāds darbs, ka tad kad viņš ierodas, neviens vairs nerunā. :D jautājumus vairs neuzdevu.

Bet satikties ar tādu cilvēku gan negribētu...
04.01.2013 09:37 |

Reitings 1283
Reģ: 02.09.2012
Tā kā vienu brīdi dzīvoju pilsētā, kur, rupji ņemot, 80% iedzīvotāju ir musulmaņi (pārsvarā no Pakistānas) skaidri zinu, ka nevarētu ar tādiem veidot attiecības. 3 mēnešu laikā es viena pati nevarēju no mājas normāli iziet, uzreiz bija kāds klāt un sāka kanti sist. Uz sievieti blenž kā uz gaļas gabalu un vārdu ''nē'' nesaprot.

Vēl man viņi asociējas ar netīrību un nekārtību, jo tieši musulamaņu pagalmi bija pilni ar drazām no mājas - priekšpagalmā varēja stāvēt vecs, salauzts dīvāns, 3 izbiruši miskastes maisi un visiem par to bija vienalga.

Protams, viņu starpā ir arī normāli un inteliģenti indivīdi, kas ir attālinājušies no tām absurdajām paražām, tomēr vairumā, manās acīs, viņu līmenis ļoti labi reprezentē to 1434. gadu, kurā viņi pašlaik dzīvo.
04.01.2013 09:42 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Eviana es nekur nerakstīju, ka itāļi ir musulmaņi!!!!! (tagad es ierēcu) Musulmaņi man ir uzskaitīti atsevišķi.
krista Es saku, ka nevarētu būt kopā arī ar itāli, jo gluži vienkārši man tumšas ādas cilvēki nepatīk. Un gaišus itāļus ar blondiem matiem un zilām acīm neesmu redzējusi. Un tāpat domāju, ka tie drīzāk ir pāritāļojušies vācieši.
04.01.2013 09:49 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
šodien gan slinkums vispār ko rakstīt šai tēmā, bet pateikt būtu daudz ko.... katrā ziņā mani ļoti pārsteidz kategoriskie viedokļi. Musulmaņi ir tik atšķirīgi, tie taču nav tikai palestīnieši.....es neko sliktu nevaru pateikt (nejaukt musulmanismu ar terorismu).
Pārdomām lasot delfu ziņas, kur dzērumā pāris viens otru vienkārši noslaktē, vai arī Saša jau kuro reizi iekaustījis Katju, man liekas šādi gadījumi notiek teju katru dienu. Ļaunums nav reliģijā, ļaunums ir cilvēkos, tāpēc rūpīgi jāizvēlas cilvēks.
04.01.2013 11:49 |

Reitings 556
Reģ: 27.09.2012
Noteikti nevarētu, jo neilgu laiku esmu dzīvojusi vienā mājā ar tādiem tipiņiem.
Pirmkārt, 95% no man redzētajiem ir ļoti īsi.
Otrkārt, pārāk atšķirīgs dzīvesveids. Viņu ēdiens nenormāli smird, lai ko arī viņi gatavotu.(Visticamāk tāpat domā par mūsu gatavoto ēdienu).
Treškārt, viņi pieraduši dzīvot miskastē, kamēr kāds cits iedomāsies sakārtot nekārtību. Ceturtkārt, viņi bez problēmām prec 14gadīgas meitenes, vienojoties ar viņas vecākiem. Līdz 16 gadu vecumam paspēj uztaisīt vairākus bērnus (bijusī paziņa). Sieviete nelaimīga, pati teica. Un viņas prec nevis jauni puiši, bet gan resni 40gadīgi tēvaiņi, fui. Cita sieviete pat gadu pēc kāzām nelaida sev virsū nevēlamo vīru.
Nesēž pie viena galda ar sievietēm(vismaz publiski).
Eirozonā viņi darīs jebko, lai apvārdotu muļķa uzmanības un kapeiku izsalkušās meitenes/sievietes, lai iegūtu darba un uzturēšanās atļauju.

Bet ir jau arī labais, taču mani nesaista it nemaz.
04.01.2013 13:28 |

Reitings 120
Reģ: 29.01.2009
SaNDY
man prieks, ka tev ir paveicies! Novélu , lai arí turpmákajá dzívé viss ir skaisti! :) Bet, lai argumentétu, ir jálasa! Ieskaties, kas Koráná rakstits.

Ká jau ieprieks uzsvéru, vienmér var atrast kádu iznémumu, bet... Kaut vai Londona pirms parsi gadiem, kur musulmanu ársti, kas dzívo Londoná jau ntajás paaudzés un kuriem vajadzétu bút lojáliem šajā valstī, nē - viņi ņem un ieliek bumbas metro, nogalinot cilvēkus (tajā skaitā pašus muslumaņus, jo viņi taču arī brauc ar metro). Vai arī Francija - kur musulmanu 16gadnieks iebrāzās skolā un nogalināja bērnus, pēc tam izsakoties, ka būtu nogalinājis vēl, ja vien nebūtu arestēts. Vai arī tagad gadījums Indijā, kur 6 izvaroja un nogalinaja 23 gadus jauno medicinas studenti, vini pat nenozelo, vini pateica, ka redz meitene pati izprovocejusi.

Ne tikai sie, bet daudzi gadijumi liecina, ka kaut kas nav kartiba ar so religiju. Protams, ne tikai musulmani kaut ko tadu dara, ari kristiesi utt. Tapec es saku, labak dzivot ka paganbernam! :)
04.01.2013 14:50 |

Reitings 824
Reģ: 27.08.2011
LOL,esmu tiešā saskarsmē ar musulmaņiem nu jau 3 gadus un vislabāk man patika žizele teksts - " Nesēž pie viena galda ar sievietēm(vismaz publiski). "

Atļaujiet skaļi pasmieties! :D :D
04.01.2013 14:53 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Eviana, Tu jau aizsāki pavisam citu tēmu, terorismu... reliģijai un terorismam protams ir daudz kas kopīgs, taču ne šajā reizē.
Ja tik ļoti ir vēlme brukt virsū musulmaņu reliģijai, tad arī no vēstures faktiem būtu jaatminas, ka musulmanisms nav radījis pasaules karus atšķirībā no kristietības ;) (Krusta kari)
04.01.2013 14:55 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
DIO-loti labi pateici.:)
04.01.2013 15:07 |

Reitings 10816
shii teema man pashai ir palikusi tuva.. kaadreiz arii bazu vienaa maisaa pilnigi visus musulmanjus..visi bij slikti,teroristi utt utt utt..kopsh pashai tagad ir vairak saskarsme ar tadiem cilvekiem,jo vairak saprotu,ka vinji visi ir tiik dazhadi,katra musulmanju valsts ir dazhada un pastav savi likumi un noteikumi. Man taapat kaa Smirnoff,tikai pozitivs piemers,esto kopaa ar musulmani.
04.01.2013 15:18 |

10 gadi
Reitings 1698
Es varētu saieties ar atšķirīgas kultūras pārstāvi, bet ne musulmaņu kultūras. Runājot par musulmaņiem - nē, nē un vēlreiz nē. Varbūt esmu aizspriedumaina, bet nspētu veidot tuvas attiecības ar musulmani.
04.01.2013 15:20 |

Reitings 10816
mans musulmanis ir tiiraakais un kaartiigaakais cilveks pasaulee. Vinsh visu dienu berzh,tiira,mazgaa,gatavo garshigakos eedienus...es tikmer skatos tv un relaksejos :) viss,kas tiek prasits no manis,but jaukai,smaidigai un pakasit muguru un galvu :)
Es zinu,ka nevaretu but kopaa ar musulmani no Pakistaanas..tie ari man izraisa negativismu un es nekad nevaretu staigat tajaas vinju ninju kostimos,kaa saucu :D Mans Musulmanis ir no Iraanas un vinja valstii nav pienjemts neesaat tos terpus,vienigaa prasiba ir lakats uz galvas,bet nekas taads netiek prasits no manis.. vinsh dzivo jau 15 gadus UK un ljoooti minimali vispar ievero kaut kaadas tradicijas,pat eed cuukgalju,ko musulmanji nedara :D
04.01.2013 15:22 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits